FooldalVállalatWIN! MagazinNapjainkbanTíz éve működik a suzhoi-i termelőüzem

Tíz éve működik a suzhoi-i termelőüzem

A Weidmüller Kínában: Hosszú távú sikertörténet, ami fenntartható növekedést biztosít a régióban

 

Annak érdekében, hogy ügyfeleinknek és partnereinknek minél közvetlenebbül biztosíthassa termékeit és megoldásait, a Weidmüller saját suzhou-i termelőegysége 2003. augusztus 3. óta termel Kínában. Ez a vállalkozás aztán az indulástól kezdve szakadatlanul bővült, gyarapodott.

 

Az elmúlt tíz év során a suzhou-i gyártóterületének mérete több mint háromszorosára nőtt, és az alkalmazotti létszám 40 főről 500 fölé emelkedett. Ezen felül a termelőegység saját tesztlaboratóriummal és fejlesztő csapattal rendelkezik, így garantálják a Weidmüller ügyfelei részére gyártott termékek biztonságát és minőségét.

 

Kína továbbra is nagyszerű lehetőségeket rejt

 

 

 “Kína iránti elkötelezettségünk régi és sikeres hagyományokkal bír”- nyilatkozta Dr Köhler a Suzhou-ban tartott ünnepségen. Dr Köhler a Weidmüller kínai sikereinek okait elsősorban a hosszú távon megőrzött céltudatosság és a partner-alapú együttműködésben látja: “Élen jártunk a kínai nyitás folyamatában és a piacra való korai belépésünknek köszönhetően szerezhettünk olyan tapasztalatokat, amelynek előnyeit mind mi, mind pedig ügyfeleink a mai napon is élvezzük.”
Dr Peter Köhler (középen.), a Weidmüller elnök-vezérigazgatója, Victor Wan (jobbra.), a Weidmüller China elnöke, és Leon Zhang (balra.), a Weidmüller Interface (Suzhou) Co., Ltd vezérigazgatója a Suzhou-ban tartott ünnepségen.

Meggyőződése, hogy Kínában ma is akkora lehetőségek rejlenek, mint korábban. “Ezért fordítjuk figyelmünket továbbra is Kínára, mert az ottani növekedés lesz a kínai és regionális szintű bővülésünk motorja.”

 

 

Olvasson tovább: