FooldalVállalatWIN! MagazinFókuszban"Bevált erősségeinkkel a legtöbb pontot szerezni"

“Bevált erősségeinkkel a legtöbb pontot szerezni”

Dr Timo Berger, az Electronic Interfaces Divízió vezetője bemutatja, hogyan járul hozzá a u-remote a nagy teljesítményű, mégis egyszerűbb automatizáláshoz

 
WIN! A Weidmüller határozottan állítja, hogy az u-remote-ot kizárólag a felhasználók érdekében fejlesztik. Hogyan váltják be ezt az ígéretet?
Berger: Kezdem azzal, hogy már évtizedek óta otthon vagyunk azon a területen, amit a remote I/O rendszereinket kijelöltünk, nevezetesen a gépépítés területén. Az u-remote közvetlenül az alapkínálatunkba épül be, és azokkal a jól bevált erősségeivel ér el kiváló eredményeket, amelyekkel ügyfeleink már korábban is sikereket érhettek el. Alapos és széles körű piacelemzést végeztünk, amely alapján négy lényeges megállapításra jutottunk: ügyfeleinknek személyre szabott tervezésre, gyorsabb telepítésre, biztonságosabb indulásra, és minimális állásidőre van szükségük. Pontosan ezekre tekintettel fejlesztettük tovább az u-remote tulajdonságait.
 Dr. Timo Berger präsentiert u-remote
Dr. Timo Berger bemutatja az u-remote-ot
 
WIN! Ezenkívül mi különbözteti meg az u-remote-t a többi remote I/O rendszertől?
Berger: Az eltérő jelleg abban mutatkozik meg, hogy  a rendszerünk kihasználja a rendelkezésre álló helyet és nagyon könnyen kezelhető, beüzemelhető és javítható. Az olyan opciókkal mint az előszerelt PUSH IN csatlakozókkal, cserélhető elektronikai alkatrészekkel, vagy a különféle kódolási lehetőségekkel mi olyan területen kínálunk előnyöket, amelyen a Weidmüller-t már jól ismerik: felhasználóbarát okos tokozatok és csatlakozórendszerek. Az u-remote ezen felül kitűnő “belső értékekkel” dicsekedhet, mint például a két tartós 10 A-es árampálya vagy a diagnosztikai funkcióval ellátott beépített webszerver.
WIN! Milyen egyéb támogató szolgáltatásokat kaphatnak az u-remote vevői a Weidmüllertől?
Berger: Eltökélten dolgozunk azért, hogy vevőinknek optimális integrációt biztosítsunk automatizálási környezetükben és gépeik és rendszereik automatizálásában úgy, hogy érezhetően erősebbek lehessenek. Kezdve az egyszerű konfigurálást lehetővé tevő szoftveres eszköztől és a és termékmegrendeléstől a helyszíni hibaelhárításig készen állunk arra, hogy ügyfeleinknek megfelelő segítséget és támogatások széles skáláját biztosítsuk.
WIN! Az u-remote rendszer az IP 20 védettség esetén elosztószekrényeken belüli megoldást jelent. Hogyan elégíti ki a Weidmüller a terepi igényeket?
Berger: Már több éve sikeresen jelen vagyunk a piacon a sokoldalú IP 67-es védettségű SAI Active remote I/O rendszerrel. Ezt az u- remote-al kombinálva tehát két tökéletes rendszert kínálunk mindkét védettségi osztályban a legjobb csatlakozások számára a szekrényekben és a terepen egyaránt.