FooldalVállalatWIN! MagazinRészletekben

Részletekben

Ami a megoldásaink mögött rejlik

 

A fókusz iparágaink igényei szerteágazóak.  Mi ezekre az igényekre átfogó termékpalettával, kiváló szolgáltatásokkal és vevőre szabott megoldásokkal reagálunk.

Olvassa el érdekes háttér cikkeinket és tudjon meg többet a trendekről, melyek előre visznek minket.

Az ACT20P Pro DCDC II Egyedülállóan egyszerű és átlátható

A beépített kijelzőnek köszönhetően az ACT20P Pro DCDC II analóg jelátalakító még pontosabb mérést és hihetetlenül egyszerű konfigurációt biztosít

Hatékonyabb vezérlőrendszerek

Számtalan kombinációs lehetőség, rendkívül rugalmas funkcionalitás, munkát megtakarító részletek: a FrontCom® Vario-val a Weidmüller új minőséget visz a szerviz interfészek világába. Az új termékcsalád – a tervezéstől a működésig - kézzelfoghatóan hatékonyabb.

Teljes körű vezérlés – biztonságosan!

Valójában minden nagyobb gép, berendezés potenciális veszélyt jelent a használói számára, gondoljunk csak a robotkarok vagy a hidraulikus munkahengerek mozgására. A rugalmas, funkcionális biztonságot növelő bővítő opciók már szerves részt képezik a Weidmüller remote I/O megoldásának.

Folyamatos ellátás – univerzális, mégis igényhez igazodó

Ha az automatizálásnak problémamentesen kell üzemelnie, akkor a biztonsági funkciók, folyamat-ellenőrzések és kommunikációs folyamatok célirányos karbantartást igényelnek. Ennek szellemében a Weidmüller olyan testreszabott áramellátási megoldásokat biztosít, amelyek teljes mértékben és minden esetben megfelelnek a megkövetelt megbízhatósági szintnek.

Energiafogyasztás ellenőrzés alatt

Nagy mérési pontosságának köszönhetően a fogyasztásmérő “Power Monitor” sorozat ideális alapja az aktív energiavezérlési rendszereknek.

Gazdaságos tápegységek

A tápegység szakértő, Minwei Xu a Weidmüllertől elmagyarázza az új ProEco sorozat tulajdonságait, amelyek egyesítik a nagy teljesítményt, a hiba elleni védelmet és a gazdaságosan alacsony méretet.

Masszív rugalmasság – könnyedén

A Weidmüller egyszerű megoldást kínál a többféle védelmi osztályt alkalmazó moduláris gyártórendszerek komplex jelcsatlakozásainak problémájára: a u-remote az IP20 és IP67 védelmi osztályok rugalmas, integrált kombinációját kínálja.

Energia monitoring minden szinten

A Weidmüller Total Energy Monitoring figyelemmel kíséri és elemzi az energiát és az adatokat az üzem minden szintjén a hálózati átviteli pontoktól a gyártósorokon és berendezéseken keresztül az egyedi gépi modulokig.

Szekrény infrastruktúra - mindent egy helyen

A Weidmüller bővíti szekrény termékeinek választékát. A termékválaszték közé tartoznak a stabil kábelcsatornák és az energiahatékony szűrőbetétes ventilátorok. Ezek mind a szekrényeknél, mind a Weidmüller készülékházaknál előnyösek, például a fotovoltaikus vagy a szélenergia ipar számára.