FooldalTermékekElektronika és automatizálásMérő- és felügyeleti rendszerek

Power Monitor

Segítünk ellenőrizni az energiafogyasztását
A Power Monitor egy pillanat alatt rendelkezésre bocsátja energiafogyasztásának értékeit
Let's connect.

 

Az ingadozó minőség, amire hatással van a rejtett gyártási hiba kockázata, és az emelkedő energia költségek azok a tényezők, amelyek befolyásolják versenyképességét. Ahhoz, hogy ezekkel a külső hatásokkal meg tudjon birkózni, működtetnie kell egy energia ellenőrző rendszert, ami tárolja, elemezi és megjeleníti az adatokat, valamint optimalizálja az energiafogysztást.

A Power Monitor sorozat egyesíti a magas mérési pontosságot a kiváló képfelbontással és számos programozható elemzési funkcióval. Ez megkönnyíti a minőség elemzését, optimalizálja az érzékeny gépalkatrészek védelmét, és meghosszabbítja az élettartamot. A költséges meddő teljesítmény észlelése a vezetők és nullvezetők elemzésével jelentős mennyiségű energiát segít megmenteni.

Használja ki hatékonyabban az energiát. A  Power Monitor méri, megjeleníti és ellenőrzi az energiafogyasztást, jelentősen csökkenti energia költségeit és fokozza a minőséget. Let's connect.

A kommunikációs hálózatokban az USB  vagy RS485 port Modbus RTU protocol szerinti csatlakozás lehetővé teszi a Power Monitor sorozat rugalmas használatát és teljessé teszi tulajdonságait.

A Power Monitor széles körű funkcióival támogatja Önt  az energiagazdálkodási rendszer kiépítésében az IEC 50001 szabványnak megfelelve, és segít ellenőrizni a kisfeszültségű rendszereket az IEC 61557-12 szerint. 

A termék előnyei

 

Csökkentheti költségeit

A belső memória rögzíti a legmagasabb energiafogyasztás mértékét

 

Egyszerű energia ellenőrzés

Egyrészt a digitális bemenetek és kimenetek lehetővé teszik, hogy több készüléket csatlakoztasson, másrészt jelzik, hogy a határértékeket túllépték vagy a hibaállapot lép fel.

 

Jól látható kijelző és egyszerű kezelés

A négysoros LCD kijelző háttérvilágítással láthatóvá teszi a mért értékeket egy pillanat alatt.

 A nagy funkciógombok segítségével megbízhatóan navigálhat a menüben.

 

A Power Monitor azonnal feltűnteti berendezésének összes villamos adatait

Pontos mérés

Képes rögzíteni az áram, feszültség, teljesítmény, teljesítmény tényező, látszólagos és meddő teljesítmény mérését minden csatlakoztatott fázisban, valamint a teljes vonalon. Az áramot már 1 mA-től kezdve regisztrálja. 

 

Energiatakarékosság

A nullvezető árammérése meghatározhatja az egyenlőtlenségek okozta reaktív áramot, ennek révén energiát takarít meg.

 

További információ

 
 

Kérjen ajánlatot alábbi elérhetőségeinken:

T + 36 1 382-7700

F +36 1 382 -7701

info@weidmueller.hu