FooldalVállalatWIN! MagazinNapjainkbanDíj mérnököktől mérnököknek:

Díj mérnököktől mérnököknek: Engineers’ Choice Award 2014

Az Ön szakértői véleménye is számított: négy jelölést kaptunk

 

Idén négy Weidmüller terméket jelöltek az „Engineers' Choice Awards” mérnöki díjra, többek között a u-remote-ot, és a remote I/O rendszert, amely a design-ért és kezelhetőségéért már több díjat is kapott.

 

Ami viszont különleges ebben a díjban az az, hogy az Engineers' Choice Awards-nál a jelölteket és a nyerteseket nem zsűri választja ki, hanem a “Control Engineering” szakmai magazin olvasói. Egy online felmérésben az érdeklődő szakemberek az összes benyújtott terméket értékelték technológiai fejlettség, a felhasználóknak nyújtott előnyök, és piaci hatás alapján.

 

2013. decemberéig 23 kategóriában összesen 106 műszert, vezérlési és automatizálási terméket neveztek be a 2014. évi Engineers' Choice Awards díjra. A kategóriájában a legtöbb szavazatot kapó termék nyeri el az olvasók díját.

 

 

A jelölés önmagában is hihetetlen siker

 

A Weidmüller büszke arra, hogy ismét négy termékét nevezték be három kategóriába, többek között az “u-remote” remote I/O rendszert, amit a 2013-ban vezettek be és nevezték be a hálózati integráció -  I/O rendszerek kategóriában.

 

“Számunkra a nevezés önmagában is rendkívüli siker. Mivel az u-remote számos intelligens elektrotechnikai funkcionális megoldásáról és egyedi kezelési koncepciójáról ismert, természetesen reménykedünk a győzelemben is” – fejtette ki Axel Brinkmann, az Electronic Interface Technology marketing kommunikációs vezetője.

 

A több feszültségi bemenetes, LED állapotjelzővel ellátott, a keresztcsatlakozásokat optimálisan használó és kezelő Weidmüller TERMSERIES reléket is nevezték az áram – energia, áramvédelem kategóriában. A kisméretű, beépített tűzfallal rendelkező, VPN-es távoli karbantartási funkcióval és irányított hálózati forgalommal ellátott IE gigabit security router is kapott jelölést a “hálózati integráció – Ethernet hardver kategóriában.

 
 

A 23 nyertest februárban hirdetik ki. Addig is szorítsunk nekik!

Let’s connect.