FooldalIparágakKözlekedésiparBiztonságos energiaelosztás a vagonok összekapcsolásakor

Biztonságos energiaelosztás a vagonok összekapcsolásakor

A Weidmüller legújabb fejlesztése a vasúti kocsin belüli rögzített vezetékezést kombinálja a szerelvények közötti bontási jelátvitellel

 

A távolságtól és az utasok számától függően a nagysebességű vonatok az egyik nap 7 kocsival, másnap pedig 12 kocsival közlekednek. Ez ma olyan feladatot jelent, hogy a szerelvényeket akár óránként kell szétválasztani és összekapcsolni. Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot gyorsan és rugalmasan, egyben a megkövetelt biztonsági szinten lehessen végrehajtani, praktikus csatlakozási megoldások szükségesek a kocsicseréknél.

Rugalmas csatlakozók a gyors összekapcsoláshoz

 

A Weidmüller, eleget téve a teljesítménnyel, kezeléssel és helymegtakarítással szemben növekvő igényeknek, kifejlesztett és létrehozott egy teljesen új csatlakozórendszert a RockStar® HighPower alapján.

 

A vagonok közötti csatlakozók kifejlesztése kifejezetten a közlekedéstechnika fokozott követelményeihez igazodik és masszív 1500 V-os átvitelt biztosít a kocsik között. Előnyt jelentenek az 1, 2, 3 és akár 4 pólusú moduláris felépítés, a biztonságosan megszorított vezetékek és a csatlakozórendszer különösen nagy átütési szilárdsága.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

 A RockStar® HighPower megbízható energiaelosztást kínál a kocsik cseréjéhez

A RockStar® HighPower megbízható energiaelosztást kínál a kocsik cseréjéhez