FooldalVállalatWIN! MagazinRészletekbenFolyamatos ellátás – univerzális, mégis igényhez igazodó

Folyamatos ellátás – univerzális, mégis igényhez igazodó

Ha az automatizálásnak problémamentesen kell üzemelnie, akkor a biztonsági funkciók, folyamat-ellenőrzések és kommunikációs folyamatok célirányos karbantartást igényelnek. Ennek szellemében a Weidmüller olyan testreszabott áramellátási megoldásokat biztosít, amelyek teljes mértékben és minden esetben megfelelnek a megkövetelt megbízhatósági szintnek.

 

Szuper jachtok, tengerre telepített rendszerek, gépszerkezetek, élelmiszer- és vegyipar, avagy mérés- és vezérléstechnika – e célszegmensek ugyan különbözőek, de a Gooiland Elektro által a testreszabott áramellátással szemben támasztott követelmények változattól függetlenül azonosak.

Ahhoz, hogy a projektjeiben az elővigyázatossági intézkedéseket a lehető leghatékonyabb és leggazdaságosabb szinten tartsa, a holland villamos szakcég mindent megtesz az alkalmazás érzékenységének és ügyfelei egyedi igényeinek megfelelő koncepcionális összehangolására. Ebben nyújt segítséget a Weidmüller moduláris áramellátó koncepciója.

Bevált partner a testreszabott áramellátási koncepciókban

 

„A Weidmüller áramellátó modulok bővítőmoduljaikkal együtt mindig tökéletes megoldást jelentenek számomra” – foglalja össze véleményét Edwin van Brakel, a Gooiland Elektro termelési vezetője, amikor szóba kerül a Weidmüller-rel kapcsolatos partneri tapasztalata. „Mindig tökéletes tanácsadást, termékeket és szolgáltatást kapok.”

 Edwin van Brakel, a Gooiland Elektro termelési vezetője mindig megtalálja a megfelelő áramellátási megoldást a Weidmüller-nél

Edwin van Brakel, a Gooiland Elektro termelési vezetője mindig megtalálja a megfelelő áramellátási megoldást a Weidmüller-nél

 

A Weidmüller áramellátó egységeinek választéka kifejezetten lenyűgöző, hiszen a termékek a kívánt módon kombinálhatók. Ez meggyőző megoldást kínál minden alkalmazáshoz.

 

A kapcsolóüzemű tápegységek három családja alapozza meg a robusztus ellátási koncepciókat:

 

PROeco – „a gazdaságos”

PROmax – „az erőmű”

PRO-H – „a specialista”

 PROeco – „a gazdaságos”
 PROmax – „az erőmű”
 PRO-H – „a specialista”
 
 

Ipari csatlakozástechnikai partnerként a Weidmüller különböző megbízhatósági szinteken kínál áramellátási megoldásokat, amelyek egészen a legapróbb részletekig pontosan igazodnak az adott alkalmazáshoz. A kifogástalan vezérlőfeszültség és a folyamatos áramellátás biztosítására redundáns áramkörök, szelektív rövidzárlati kioldók, akkumulátoros tárolók és DC/DC átalakítók használatát javasoljuk.

 

Kérdéseivel keresse szakértőinket bizalommal!

 

+ 36 1 382-7700