FooldalTermékekSzerszámokPZ 10 HEX és PZ 10 SQR krimpelőszerszámok

Krimpelőszerszámok hatszög és négyzet alakú csatlakozásokhoz

 

A Weidmüller PZ 10 HEX és PZ 10 SQR krimpelőszerszámaival a felhasználók biztonságosan és időtakarékosan krimpelhetnek. Mindkét szerszám automatikusan igazodik a vezetők keresztmetszetéhez.

A szerszámok műanyaggalléros vagy gallér nélküli érvéghüvelyekhez használhatóak a 0,14 mm² és 10 mm² közötti keresztmetszet-tartományban (AWG 26...8). A krimpelés egyetlen szerszámmal történik, tehát időigényes szerszámcsere nélkül. A Weidmüller a sok helyen használt hatszög alakú krimpelési formát (PZ10 HEX) a piac által szintén sokszor igényelt négyzet alakú krimpelési formával (PZ 10 SQR) egészíti ki és ezzel növeli a választékot. Az érvéghüvelyekhez használható radiális krimpelőszerszámok teljesítik a DIN és UL követelményeit (DIN 41641-1 a forrasztásmentes krimpelő összeköttetésekhez, valamint DIN 46228 1-4 és UL 486 A+B a kihúzóerőkre vonatkozóan). Mindkét radiális krimpelőszerszám krimpelő süllyesztékével lefedi a 0,14 mm² és 10 mm² közötti teljes keresztmetszet-tartományt.

 Krimpelőszerszámok

A krimpelőszerszámok műanyaggalléros vagy gallér nélküli érvéghüvelyekhez használhatók a 0,14 mm² és 10 mm² közötti keresztmetszet-tartományban.

Egy kényszerzár akadályozza meg a szerszám véletlen kinyitását a krimpelési folyamat közben. Ez gondoskodik az egyenletesen pontos krimpelési eredményekről és akadályozza meg ezáltal az időigényes hibás krimpeléseket. A biztonságos és fáradtságmentes munkavégzésről ergonomikus markolat-kialakítás gondoskodik. Mind a PZ 10 HEX, mind a PZ 10 SQR krimpelőszerszám a hosszú élettartamú, professzionális ipari és kisipari használatra van kialakítva.

 PZ10 HEX
 PZ10 SQR