FooldalTermékekElektronika és automatizálásRemote I/O

Integrált személybiztonság és munkavédelem

A „u-remote” integrált személybiztonsági és munkavédelmi megoldást kínál embernek, gépnek egyaránt

 
 

A kommunkikáciús rendszerek, úgy mint a u-remote az ipari-automatizálás jövőjének része.

A munkavédelem és személybiztonság szempontjából ez azt jelenti, hogy esetleges vészhelyzet bekövetkezte esetén a gépleállástól függetlenül továbbra is lehetőség van a rendszer aktuális állapotának lekérdezésére, tekintet nélkül a munkavédelmi és biztonsági alkalmazás kiterjedésére.

A u-remote funkció feltelepítésével a megbízható gépleállás garantált, de az érzékelők aktívak maradnak. Karbantartást követően, a rendszer üzemel(tet)ése haladéktalanul újra indítható. Mindezt a u-remote teszi lehetővé, mégpedig az ún. „kettős igényen alapuló munkavédelmi és biztonsági technológia” révén.

A u-remote alkalmazásával megosztott és önálló munkavédelmi és személybiztonsági megoldások telepíthetők az adott I/O interfész rendszerbe.

 

A u-remote alkalmazásával megosztott és önálló munkavédelmi és személybiztonsági megoldások telepíthetők az adott I/O interfész rendszerbe.

  • A személybiztonsági és munkavédelmi rendszerek egyszerűsített és költséghatékony gépesítése néhány munkavédelmi és személybiztonsági komponensnek köszönhetően
  • Kisebb helyigény
  • Vészhelyzeteket követően gyorsított gépindítás
 

Intergrált biztonsági megoldás biztonsági controller nélkül

Megoldások biztonsági tápmodulokkal

 

Biztonsági megoldások praktikus és erőfeszítést nem igénylő implementálása a rendszerbe. Egyszerűen csak a megfelelő output modulok elé kell helyezni a safety power-fedd modult  - és a safety konfiguráció már kész is. Ehhez nincs szükség költséges safety PLCre és a hozzá való outputokra, vagy további biztonsági relék beépítésére.

Előnyök röviden:

 

  • a u-remote munkavédelmi és személybiztonsági tápmodulok egyedülállóak a piacon
  • biztonsági körök kaszkád elrendezése
  • a szabvány kimeneti modulok biztonságos kikapcsolása

Modern busz technológiát alkalmazó komplex munkavédelmi és személybiztonsági irányításrendszerek

Megoldások safety I/O modulokkal

Gondolkodjunk és dolgozzunk! A u-remote funkció használható megosztott munkavédelmi berendezések csatlakoztatásához is, hogy egy teljesen együttműködő munkavédelmi és személybiztonsági rendszert alkosson, amely központosított munkavédelmi és biztonsági PLCvel ellenőrizhető folyamatosan. A biztonsági u-remote funkció bemeneti és kimeneti modulok ideális módon integrálhatók bele a központosítatlan architektúrákba, ekként lehet a gyártási folyamat bizonyos részeit elkülönítve kikapcsolni igény szerint.

Előnyök röviden:

 

  • a lehető legkisebb biztonsági I/O interfész megoldás, viszont az elérhető legmagasabb szintű funkcionalitás
  • a biztonságos 4 DI-4 DO modulok számos biztonsági funkciót kombinálnak csupán 11,5 mm széles méretben
  • egyszerű rendszerkonfiguráció a biztonsági I/O modulok kevesebb variálási lehetőségeinek köszönhetően