FooldalTermékekElektronika és automatizálásTápellátás

Tápellátás

Tegye a rendszereit hibamentessé
Velünk hosszú élettartamú tápellátása van
Let’s connect.

 
 

A feldolgozó folyamatok ipari automatizálásának növekvő mértéke  megkívánja a 24 V DC tápellátás folyamatos üzem közbeni megbízhatóságának garanciáját, különösen meghibásodás esetén.

 

Moduláris tápellátási koncepciónk segít abban, hogy gyakorlatilag minden követelménynek megfeleljen. Olyan megoldáskészletet kínálunk, amelyben az alkatrészek precízen egymással precizízen összehangoltak. 

Ipari használatra alkalmas kapcsolóüzemű tápegységekkel rendelkezünk 5 V -tól 24 V és 48 V -ig, szünetmentes tápegységekkel és elektronikus biztosítókkal 24 V-os hálózatokhoz. A bővítő moduljaink, mint a DC/DC átalakítók, dióda-, relé- és kapacitásmodulok szintén rég beváltak az elektronikus részegységek kínálatában. Szélsőséges ipari környezetekben, veszélyes vegyi zónákban, vagy tengeri gépészetben a nemzetközi tanúsítványokkal ellátott kapcsolóüzemű tápegységeink hozzájárulnak a megbízható használathoz. Sőt, mi több, az elektronikus biztosítók megbízhatóan védik 24 V DC áramköreit. 

 

A tápegységeink univerzálisan együtt is használhatók az ipari Ethernet eszközeinkkel, villám-és túlfeszültség-védelmünkkel, reléinkkel és szilárdtest reléinnkel, és ezek összekapcsolásával sok komplett megoldás jöhet létre.