FooldalTermékekElektronika és automatizálásRelék és szilárdtest-relék

Relék és szilárdtest-relék

Szenzorok, motorok és mágnesszelepek megbízható kapcsolása
Precíz relémoduljainkkal és nagy teljesítményű szilárdtest-reléinkkel
Let’s connect.

 

A Weidmüller relémoduljai és szilárdtest-reléi megbízhatóságukról és tartósságukról híresek. Termékvonalunk nemcsak ipari reléket, hanem szilárdtest-reléket, SIL reléket és SSL reléket is tartalmaz. Sokféle kialakításban kaphatók modulos sorkapocsházaktól a DIN-kalapsínre szerelhető aljzatokig. Digitális jeleket kapcsolnak és erősítenek automatizálástechnológiai alkalmazásokban, és biztosítják az 5 V, 12 V, 24 V, maximum 230 V AC/DC feszültségek galvanikus leválasztását.  Az érintkezők különböző típusai, mint a nyitóérintkező (NO), záróérintkező (NC) és váltóérintkező (CO) állnak rendelkezésre a kimeneten.

Szilárdtest-reléink a bemeneti oldalon 5 V és 230 V közötti névleges feszültségekkel szabályozhatók, a DC és AC kimenetek az alkalmazások széles körében teszik lehetővé a terhelések kapcsolását és vezérlését.

A SAFESERIES sorozat SIL reléit a Weidmüller kifejezetten az Ön feldolgozó- és erőművi létesítményeinek funkcionális biztonságára fókuszálva fejlesztette ki az EN61508 követelményeivel összhangban.