FooldalTermékekElektronika és automatizálásAnalóg jelkondicionálás

Analóg jelkondicionálás

Flexibilis átalakítás az ipari és folyamatautomatizálásban
Jelátalakítóink folyamat-átláthatóságot és maximális rendelkezésre állást biztosítanak
Let’s connect.

 

Ön olyan leválasztó erősítőket keres, amelyek az ipari és folyamatautomatizálás digitális jelértékeket, azaz a hőmérsékleti, nyomás, folyadékszint, áramlási mennyiség, súly és sebességértékek digitális és analóg jeleit átalakítják, leválasztják, monitorozzák és megjelenítik.

4-20 mA és 0-10 V -os szabványos DC jelekhez szánt jelátalakítóinkra, leválasztó erősítőinkre, kapcsolóerősítőinkre, frekvenciaátalakítóinkra és küszöbkapcsolóinkra jellemző a pontosság, univerzális felépítés és a sokféle változat

A jelátalakítókat 6 mm, 12 mm és 22 mm szélességben szállítjuk, és ATEX- zónákban is  használhatók. A leválasztó erősítők a 4-20 mA / 0-10 V -os szabványos analóg jeleket egy precíziós analóg bemenet alkalmazásával alakítják át. A jelátalakítók tisztán jel- vagy leválasztó átalakítóként, 2/3 utas leválasztóként, tápellátás-leválasztóként, bemeneti és kimeneti huroktáplálású passzív leválasztóként, illetve határoló kapcsolóként kaphatók. Elektronikus és mechanikus kialakításuk olyan, hogy minimális huzalozási ráfordítást igényelnek.

Ezen kívül ezek az analóg jelfeldolgozó termékek univerzálisan együtt használhatók a Weidmüller ipari Ethernetével, villám-és túlfeszültség-védelmével, reléivel és félvezető kapcsolóival, valamint ezek összekapcsolásával sok komplett megoldás jöhet létre.