FooldalTermékekElektronika és automatizálásTúlfeszültség-védelem

Túlfeszültség-védelem

Átfogó védelem károsodás és leállások ellen
Túlfeszültség-védelmi készülékeink megvédik beruházásait
Let’s connect.

 

A túlfeszültség-védelemnek tulajdonított jelentőség az Ön kockázatvállalási hajlandóságától függ. A villámvédelmi rendszerek megvédik a rendszereket a tűztől, vagy az elektromos pusztítástól, és védik az embereket a sérüléstől. Egy villámcsapás több száz kilovoltnyi elektromos kisülés.

A villámáram-levezetők hiánya költséges javításokat, leállásokat és tartós bevételkiesést eredményezhet. Ez elég ok arra, hogy Ön  a Weidmüller VARITECTOR villám- és túlfeszültség-védelem készülékei segítségével megvédje magát a károsodás ellen.

A VARITECTOR kiterjesztett termékcsaládjával különböző típusú túlfeszültség-levezetőket  kínálunk teljesítményelosztó rendszerekhez, elektronikus berendezésekhez, valamint jelek mérésére, vezérlésére és szabályozására (MSR- technológia), mint például analóg és digitális jeláramkörök, vagy olyan adatinterfészek, mint az Ethernet  Cat. 6. Védőelemek rendelkezésre állnak az Ön telefonrendszeréhez is. Ezenkívül Ön mellett állunk gyakorlott partnerként, amikor villámvédelmi megoldásokra, és 600 V, 1000 V, 1200 V és 1500 V -os túlfeszültség-levezetőkre van szükség szélenergiához és fotovoltaikus rendszerekhez.

A villám- és túlfeszültség-védelemre szolgáló termékek együtt használhatók az összes Weidmüller ipari Ethernet eszközökkel, tápegységgel, analóg jelfeldolgozókkal, valamint relékkel és szilárdtest relékkel.