FooldalTermékekElektronika és automatizálásPLC interfész egységek

PLC interfész egységek

Hatékony kapcsolat a kontroll és a szenzor/aktuátorok között
Velünk könnyebb a rendszer kábelezés
Let’s connect.

 

A berendezések és rendszerek egyre növekvő komplexitása egyre nagyobb kihívásokat támaszt a vállalatokkal szemben, még a vezérlők és a szenzorok/aktorok közötti kábelezésben is. Ezért a Weidmüller PLC interfész-egységeink nem csak tökéletes csatlakozást biztosítanak a rendszereken belül, hanem az egyszerűsített kábelezés révén jelentősen csökkentik a felhasznált anyagokat és a szükséges erőfeszítést is, és minimalizálják a hibaforrásokat. Ezáltal aktív szerepet játszanak a költségek csökkentésében, miközben megbízhatóan garantálják a rendszerek biztonságos üzembe helyezését.

A hagyományos egyhuzalos kábelezés ideális alternatívájaként a többvezetékes rendszerkábelek a megfelelő csatlakozórendszerekkel együtt jelentős racionalizálási lehetőséget nyújtanak. A kompakt interfészkártyák, amelyek univerzálisan használhatók a gyakori PLC és DCS rendszerekben, gyorsan és egyszerűen telepíthetők.  További vizsgáló és mérőkészülékek használatával a hibák feltárása gyorsan megtörténik, ezáltal csökkentve a költséges leállások kockázatát.

A konfekcionált kábelek, front-adapterek és interfészek átfogó választéka mellett a Weidmüller speciális interfész-egységeket is használ ügyfél-specifikus huzalozási koncepciók kifejlesztéséhez.