FooldalTermékekSzerszámok

Szerszámok

Gyakorlati előnyök a villamos installációban
Professzionális szerszámok a magas igényekhez
Let‘s connect.

 

A Weidmüller-nél több mint 30 éve fejlesztjük és gyártjuk a minőségi szerszámokat a legszigorúbb követelmények alapján. Amikor új megoldásokat fejlesztünk ki, mindig van egy célunk: a munkát könnyebbé tegyük, egyszerűsítsük a folyamatokat, és hogy segítsük az Ön vállalkozásának hosszú távú termelékenységét.

 

A szerszámoknak garantált egységes teljesítményt kell biztosítaniuk a napi használatban, még sok éves folyamatos használat után is. A Weidmüller ezért kínálja ügyfeleinek a „Szerszámtanúsítvány” szolgáltatást. A Weidmüller ezzel a technikai vizsgálati eljárással garantálja szerszámai funkcionalitását és minőségét.

 

A legjobb mód ennek elérésére, ha a termékek és a szerszámok egy forrásból származnak, együttes használatra készültek. Választékunk professzionális kéziszerszámokat tartalmaz vágáshoz, csupaszoláshoz, krimpeléshez, teszteléshez és csavarozáshoz. A választékot növelik a szerszámkészletek, amelyek hatékony módon kombinálják a szerszámokat és a megfelelő tartozékokat. A Weidmüller automata gépei megkönnyítik az állandóan ismétlődő munkát, és értékes időt takarítanak meg.

 

A Weidmüller szerszámok előnyei dióhéjban:

  • Megnövelt biztonság a Szerszámtanúsítvány szolgáltatással
  • Rugalmasság alakban és funkcióban
  • Kiváló hatékonyság a kifinomult ergonómiának és az egyetlen műveletben elvégezhető több tevékenységnek köszönhetően
  • Egy forrásból származó termékek és szerszámok nyereséget termelő kombinációja