FooldalVállalatVállalatVállalati brosúra

Vállalati brosúra

A legjobb csatlakozási megoldások nem csupán csúcstechnológiás komponensekből és szolgáltatásokból állnak

 
 

Tudta, hogy a Weidmüller 1850 óta egyet jelent a szolgáltatással, szakértelemmel és megbízhatósággal? Vagy azt, hogy a világ 80 országában van képviseletünk? Számunkra fontos, hogy Ön ne csak a termékeinket és megoldásainkat ismerje, hanem értékrendünket, gyökereinket és belső vállalati kultúránkat is. Mert ezek azok a kapcsolódási pontok, amelyek az Ön ipari csatlakoztatási partnerévé tesznek minket.

Manapság az elektronika és az elektromos csatlakoztathatóság mindennapi életünk alapvető részévé vált. Termékeink és szolgáltatásaink nagyon gyorsan fejlődnek, a globalizált piac új igényeket támaszt, gyorsabb és összetettebb, mint valaha. Ezt az ipari csatlakoztatási piacot az összeköttetések megteremtése élteti. Termékeink és szolgáltatásaink az ipari környezet enerigáit, információit és adatait kapcsolják össze. De ez nem csak a high-tech összetevőkön múlik. Tudományos és kutatóintézetekkel állunk partneri kapcsolatban, hogy már ma megtaláljuk a holnap megoldásait. Egymással szorosan együttműködő fejlesztőcsoportjaink közös irányelveink mentén folyamatosan innovatív és értéknövelt megoldásokon dolgoznak. Az egész világon jelen vagyunk, így jól ismerjük ügyfeleink piaci kihívásait. A Weidmüller egész világát átszövő időtálló, közös vonás a kapcsolatokban rejlik.

 

Erősségeinket tükrözi mottónk is: Let's connect. Örömmel kapcsolatba lépünk Önnel is. Tudjon meg rólunk többet új cégismertetőnkből.

Vállalati brosúra letöltése
Company Broshure_HU Download