FooldalVállalatVállalati felelősség

Vállalati felelősség

Az élhető jövőért
Környezetért és társadalomért egyaránt
Let's connect.

 
 

Mára kevés olyan iparág maradt, amely az elektronikát és elektromos csatlakozást nélkülözheti. Autógyártás, áramtermelés vagy vízgazdálkodás – mindig új kihívásoknak kell megfelelni. Pontosan ez az, amit folyamatosan, évtizedek óta, minden nap teszünk: kiváló termékeket és személyre szabott megoldásokat szállítunk.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy tudásunkkal és tapasztalatunkkal a mai napig meghatározó tényezői vagyunk az ipar fejlődésének. Örömmel jelenthetjük ki, hogy időről időre szabványok alapjainak lerakásával, valamint átfogó iránymutatással járulunk hozzá a jelenhez és a jövőhöz egyaránt. Családi vállalatként és partnerként sok éve jól ismerjük, értjük és szakértői együttműködéssel, valamint érdekes technológiákkal támogatjuk ügyfeleinket és alkalmazásaikat, és biztosítjuk őket, hogy a jövőben is ezen az úton haladunk tovább. Globális, rugalmas és ügyfélközpontú. És pontosan ez az az elkötelezettség, ami számunkra lényeges ebben a csatlakozásokkal teli világban.

 

Fenntartható módon dolgozunk, így egy igazán sikeres és egészséges vállalatot és környezetet adhatunk át a következő generációnak. Vállalati kultúránk szerves része a mindent átható értékközpontúság és a fenntarthatóság.

A következő oldalakon nagy örömmel mutatjuk be azt a számos példát, amelyek bizonyítják, hogy a Weidmüller sok területen, fenntarthatóan fejti ki tevékenységét. Fedezze fel a kapcsolatokat – és szerezzen ihletet belőlük. Let's connect.

További információ a központi honlapon