FooldalHírekHelyi hírek Remote I/O rendszer plug-in csatlakozással a piacon jelenleg elérhető legkeskenyebb kialakítással

Remote I/O rendszer plug-in csatlakozással a piacon jelenleg elérhető legkeskenyebb kialakítással

Könnyebb tervezés, egyszerűbb beszerelés, gyorsabb üzembe helyezés és kevesebb leállásidő érhető el a “u-remote”-tal.

 

A Weidmüller bemutatja az új, moduláris kialakítású Remote I/O rendszerét. Az összes termékelőny közvetlenül az ügyfélre összpontosít: a “u-remote” sajátos jellemzője a ˝plug-in˝ csatlakozási lehetőség, a magas jelsűrűsége (és egyúttal legjobb teljesítménye), amelyekkel kimagasló hatékonyság és termelékenység érhető el. A beépített Webserver egyszerűsíti a beüzemelés folyamatát, és felgyorsítja a karbantartást is. A megkülönböztető jegyek között találjuk a keskeny kialakítást, az egyszerű telepítést, a gyors beüzemelést, és az állásidők kiküszöbölését.

Mivel a telepítés szerszám nélkül végrehajtható és a vezetékezés akár előre is szerelhető, a telepítés sokkal gyorsabban elvégezhető a kapcsolószekrényben, akár üzemi körülmények között is.

A keskeny 11,5 mm modul szélesség miatt a “u-remote”-tal szerelt kapcsolószekrények jóval kisebbek lehetnek, ugyanakkor jóval rugalmasabban összeállíthatóak.

Az egysoros csatlakozószint megkönnyíti a huzalozást, a telepítést és a szervizelést. A plug-in csatlakozáson keresztül az előkábelezett szenzorok, aktuátorok gyorsan és egyszerűen beköthetők, és egyúttal minimálisra csökken a rendszer huzalozásában lévő hibák aránya. A helytakarékos kialakításának és az egyedüli tápellátásának köszönhetően a “u-remote”-al szerelt kapcsolószekrények egyrészt jóval kisebbek lehetnek, ugyanakkor jóval rugalmasabban összeállíthatók.

Egy-egy részegység terhelés nélkül üzem közben is kicserélhető, azaz nem kell megszakítani a buszcsatlakozóját és nem kell leválasztani a tápellátását. A “u-remote”-ot további két jellemzője teszi kimagaslóvá a kategóriájában:

Először a “u-remote” szétválasztja a bemenetek és kimenetek tápellátását, két 10 A-es áramútra, – ezzel egyrészt csökkenthető a további tápmodulok száma, másrészt helyet, tervezési és karbantartási időráfordítását lehet megtakarítani.

Másodszor a “u-remote” egyetlen tápellátási ponttal képes akár 64 modult üzemeltetni.

A “u-remote” I/O rendszer szabadon választható szenzor-csatlakozási pontokkal bír (2-, 3-, 4-vezetékes bekötés), amely -20°C-tól +60°C-os hőmérséklet-tartományig használható. A nagysebességű rendszerbusz (48 Mbit/s) kiemelkedő teljesítményt nyújt, akár 256 DI/DO-val is megbirkózik 20μs alatt. A modulon és az egyes csatornákon lévő, közvetlenül a vezeték csatlakozásánál elhelyezett LED-ek rendkívül nagy segítséget nyújtanak az állapotok és a jelállapotok kiolvasásában.

A 64+4-es kódolás védelmet nyújt a vétlen, rosszul illesztett csatlakozások ellen. Számos jelölési lehetőség áll rendelkezésre, professzionális szoftverrel lehet tervezni és ellenőrizni az I/O állomást – és még sok más hasonló terméktulajdonság jellemzi a tökéletesen összehangolt rendszert.

 

 

 

 

 

Díjak

 Ipar Napjai Nagydíj

Dr. Czomba Sándor Munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár átadja az Ipar Napjai Nagydíjat Kerekes Zoltán ügyvezetőnek

 

IPAR NAPJAI - MACH-TECH 2015 Nagydíj

iF product design award 2013

VS Innovationspreis 2014

 

Universal Design Award 2013 

Engineers' Choice Award 2014 - Finalist

CEC Editor recommends Award 2014

Golden Amper 2014 - First prize

 

Innovation Award -  Vogel 2014

 

German Design Award 2014 - Winner

 

Kérdéseivel forduljan bizalommal szakértőnkhöz:

 

Szük Bálint

+36 20 328 4600