FooldalHírekHelyi hírek A Weidmüller bővíti a TERMSERIES relé és optocsatoló termékcsaládját

A Weidmüller bővíti a TERMSERIES relé és optocsatoló termékcsaládját

Az új változatokkal tartósan és megbízhatóan lehet kapcsolni induktív és kapacitív jellegű terheléseket is

A Weidmüller új elemekkel bővíti jól bevált TERMSERIES termékcsaládját, amellyel az induktív és kapacitív terheléseket lehet kapcsolni. Különlegesen keskeny 12,8 mm-es szélességüknek köszönhetően az új változatok a kalapsínen szinte bárhova felszerelhetőek, kis helyigényüknek köszönhetően.

A be- és kikapcsolás révén keletkezett villamos ív lerövidíti a relék élettartamát.

Ez többé nem jelent problémát az új TERMSERIES változatoknál, mivel olyan érintkező anyag és érintkező elrendezéssel kombináltak, amelyeket kifejezetten ipari terhelésekre rendszeresítettek legyen az elektromos kapcsolószekrény, gép, gyártó gépsor, szélenergia, robottechnika vagy hajóépítés. Az új TERMSERIES változatok segítségével a felhasználók 16A-ig biztonságosan tudnak kapcsolni villamos terheléseket.

Az új TERMSERIES típusokkal biztonságos és tartós működést lehet biztosítani induktív és kapacitív jellegű terhelések mellett is.

A TERMSERIES választék öt új termékkel, alkalmazással gyarapodott:

 

  1. TRS/TRZ AgNi 1CO/16A típus, mely képes induktív terhelések kapcsolására, mint pl. ipari infravörös fűtőberendezések, szivattyúk, és mágneskapcsolók. Ennél a modulnál a vezérlő feszültség tartomány 5VDC - 230VAC/DC - ig terjedhet.
  2.  TRS/TRZ AgSnO 1NO/16A HC (High Current) típus, felhasználható: mágnesszelep, nagyobb mágneskapcsoló kapcsolására. Az AgSnO érintkező anyagnak és a nagyobb érintkező távolságnak köszönhetően a készülék ellenálló képessége az ívvel és az anyagfogyással szemben megnövelt.
  3.  TRS/TRZ AgSnO 1NO/16A HCP (High Current Peak) típus, mely javasolt kapacitív jellegű fogyasztók kapcsolására, mint pl. LED lámpatestek. A kapcsolást az AgSnO érintkező és a vele párhuzamosan kapcsolt wolfram típusú érintkező együttes működése biztosítja. Megakadályozza, hogy az érintkező anyag felmelegedjen és összehegedjen a bekapcsolás során.
  4. TRS/TRZ 1CO AgSnO, 6 mm szélesség mellett kisebb kapacitív terhelések kapcsolására is alkalmas.
  5. TOS/TOZ szilárdtest-relé változat, amelynél a kimeneti fokozat 5ADC-re növekedett, így biztosítja a csendes és ívmentes kapcsolást, 12.8mm szélesség mellett.

Jelmagyarázat:

TRS – relé húzókengyeles csatlakozással

TRZ – relé húzórugós csatlakozással

TOS – optocsatoló/szilárdtest relé húzókengyeles csatlakozással

TOZ - optocsatoló/szilárdtest relé húzórugós csatlakozással

A TERMSERIS család az új típusokkal kiegészülve korlátok nélküli megoldást jelent a digitális jelfeldolgozás területén.

Kérdéseivel forduljon bizalommal műszaki szakértő munkatársunkhoz:

 

Fajka Géza

+36 30 933 5220 

A TERMSERIS család korlátok nélküli megoldást jelent a digitális jelfeldolgozás területén