FooldalVállalatWIN! MagazinRészletekbenAz ACT20P Pro DCDC II Egyedülállóan egyszerű és átlátható

Az ACT20P Pro DCDC II Egyedülállóan egyszerű és átlátható

A beépített kijelzőnek köszönhetően az ACT20P Pro DCDC II analóg jelátalakító még pontosabb mérést és hihetetlenül egyszerű konfigurációt biztosít

 

Az analóg áram- és feszültségjelek biztonságos szétválasztása és a precíz átalakítása az automatizálási folyamatok legfontosabb feltétele. A különösen egyszerű konfiguráció és az integrált kijelző teszi a Pro DCDC II elnevezésű az ACT20P családból származó analóg jelátalakítót kiválóvá. Továbbá a mindössze 12,5 mm széles nagyteljesítményű modul széles bemeneti tartománya biztosítja a kiváló galvanikus leválasztást és az átlagon felüli mérési pontosságot. A megbízható kapcsolatokat az egyedileg konfigurálható, hibás csatlakoztatás elleni védelem és az aljzat kioldókarja garantálja.

Valóban egyszerű konfiguráció

„Az ACT20P Pro DCDC II és a korábbi, népszerű WAVESERIES család között a legfontosabb különbség a valóban egyszerű konfiguráció.

 As an add-on for the DIP switches, the integrated display makes configuration an especially intuitive process and requires no other external devices

Az integrált kijelző, mintegy kiegészítése a DIP kapcsolónak, hihetetlenül egyszerű konfigurációt biztosít

A változatos bemeneti jeltartományt – ±0,1mA…±100mA áram és ±20mV..±300V feszültség értékeket külső kábel nélkül, közvetlenül az eszközön lehet beállítani  – így a folyamat gyorsabb lesz, mivel csak három gombot kell használni az integrált szöveges kijelzőn,”– magyarázza Sascha Dreifert termékmenedzser. „Ez az intuitív működés azt eredményezi, hogy a jelátalakító kiválóan teljesít, főként a hagyományos gépgyártásban, ahol sokkal kevesebb analóg jelet dolgoznak fel, mint a folyamatirányításban. Az olyan alkalmazások, mint például a rétegvastagság-mérés vagy a szállítópálya-sebesség, könnyen végrehajthatók – az analóg jelátalakítók körében való jártasság nélkül is.”

Nem csak ezek a tulajdonságok teszik az ACT20P Pro DCDC II-t univerzális megoldássá. Mindenekelőtt ez a termék bizonyul a piac legmegbízhatóbb és legpontosabb jelátalakítójának.

 

Győződjön meg erről Ön is, tekintse meg a videót:

Kezdjen is hozzá a konfiguráláshoz: