Kiállítások, rendezvények, kamionos road show-k

Találkozzon velünk rendezvényeinken!

Kiállítások, rendezvények, kamionos road show-k

Találkozzon velünk élőben!

A személyes kapcsolat fontos számunkra. Ezért számos hazai kiállításon résztveszünk, hogy bemutassuk újdonságainkat. A kiállításokon mindig nagyon sok lehetőség van az innovációink, termékmegoldásaink és az érdeklődők igényeinek megbeszélésére.

Szeretnénk mi is házigazdaként fellépni, és számos eseményt szervezni. Mindenekelőtt ez magában foglalja a kamionos roadshow kiállítást, ahol évente többször turnézunk Magyarországon kétféle teherautóval, és örömmel állunk meg az ország számos helyén.

Kiállítások áttekintése 2023

Weidmüller kamionos roadshow

Átgördülünk egész Magyarországon

Az első kézből származó információk közvetlenül a bejárathoz szállíthatók - ez a Weidmüller kamionos bemutatóink mottója. Ismerkedjen meg megoldásainkkal személyesen a lehető legkényelmesebben, úgy, hogy mi azokat közvetlenül a munkahelyéhez visszük.

Évente több alkalommal ellátogatunk partnereinkhez kétféle bemutató kamionjainkkal mindig alkalmazkodva a lehetőségekhez és az igényekhez.

Miért érdemes ellátogatni a kamionjainkra?

Mi nem kíméljük meg költségeinket annak érdekében, hogy bemutató kamionjainkat a legújabb alkalmazásokkal és megoldásokkal lássuk el. Ezenkívül szakértő munkatársaink a fedélzeten tartózkodnak, hogy termékeinket és a bevált gyakorlati eseteket megmutassák Önnek személyesen.