PV Next – új generációs DC összekötő dobozok

A PV Next termékcsaláddal a Weidmüller a világ első olyan összekötő dobozát kínálja, amelynek kialakítási koncepciója szabványos nyomtatott áramköri paneles kialakítással bír.

A koncepció nem csupán nagyon robusztus, hanem a felhasznált anyagok, például a vörösréz és a műanyag mennyiségét is csökkenti 25%-kal. A kialakítás ugyanakkor egyszerű, gyors és biztonságos telepítést tesz lehetővé. A beépített PUSH-IN technológia például lerövidíti a szerelési időt, és minimálisra csökkenti a hibák kockázatát és következményeit.

Számos különböző változat kereskedelmi és lakóépületek számára, készletről

A PV Next védelmet nyújt a fotovoltaikus rendszer számára túlfeszültséggel és rövidzárlattal szemben, emellett lehetőséget kínál a sztringek kombinálására. A különféle kialakítások célja, hogy az európai piacon kapható minden sztringinverter számára védelmet nyújthassanak. Találja meg a leggyakoribb invertertípusokhoz megfelelő összekötő dobozt, vagy keressen további változatokat az Összekötő doboz termékválasztónkban.

Német Dizájn-díj első hely a PV Next kialakításáért

Flexibilis és kompakt PV Next összekötő dobozunk 2023-ban elnyerte a German Design Award (Német Dizájn-díj) első helyét. A moduláris szerkezeti kialakítás, a komponensek biztonságos termikus és mechanikus működése és a flexibilis csatlakozástípusok csak néhány előny, amely egyszerűbbé teszi a telepítést, a karbantartást és a felügyeletet a PV Next segítségével.

Innovatív termékek

Újdonság

PV Next tűzvédelmi kapcsoló túlfeszültség védelmi funkcióval

PV sztringek összevonása, túlfeszültség elleni védelem és tűz esetén automatikus leállítás

Az új PV Next tűzvédelmi kapcsoló tűz esetén automatikusan leválasztja a PV modulokat a hálózatról.

 • Egyszerű és helytakarékos szerelés
 • Energiatakarékos, teljesen önálló be- és kikapcsolás
 • A sztringek hatékony kombinálása, akár 50%-os kábelmegtakarítással
 • A standard változatok készletről elérhetőek, további változatok pedig 6 héten belül rendelkezésre állnak
 • Két funkció, egy kompakt megoldás: beépített túlfeszültség védelemmel ellátott változatok

PV Next Mini 2MPP

Kompakt DC összekötő doboz-változatok tetőre szereléshez

Az új termékváltozatok a PV Next termékcsalád összes előnyét egyesítik magukban, különösen helytakarékos kialakításban.

 • Rendkívül kompakt méretek a helytakarékos kialakítás jegyében
 • Az alapkínálat azonnal, raktárról elérhető
 • Kompatibilis megoldások az összes európai invertertípushoz
 • 15 A pro String / 1100 V

Az előnyök összefoglalása

Egyszerű

Egyszerű

Az egyedülálló, nyomtatott áramkörökön alapuló kialakítás lehetővé teszi a további funkciók gyors és egyszerű integrálását. Lehetőség van például további switch beépítésére, a második MPPT pedig közvetlenül az első nyomtatott áramkörhöz csatlakoztatható.

Gyors

Gyors

A PUSH-IN csatlakozástechnikával a PV Next a leghatékonyabb és legbiztonságosabb kábelezési koncepciót kínálja. A telepítés krimpelés és speciális szerszámok nélkül elvégezhető.

Biztonságos

Biztonságos

Az intuitív kialakítás és a PUSH-IN csatlakozástechnika biztonságosabbá teszi a telepítést és hatékonyabbá a minőségbiztosítást. Ezzel a megoldással ráadásul a tűzesetek első számú okának számító kockázat, a csavaros csatlakozások nem megfelelő nyomatékkal való meghúzása is megszűnik.

Összekötő dobozok - A leginnovatívabb megoldás sztring-inverterekhez

Az összes inverter típushoz alkalmas

A termékválaszték a sztring inverterek védelmére szolgál 1–12 MPPT-vel, és így a piacon elérhető összes általános invertert lefedi.

Biztosítékkal vagy biztosíték nélkül

A biztosítékkal szerelt változat a panelek visszáramok elleni védelmét szolgálja. A biztosítékok nélküli NYÁK vékonyabb.

Túlfeszültség-védelem

Minden doboz védelmet nyújt a paneleknek vagy az invertereknek a túlfeszültségre vonatkozóan. A NYÁK-on alkalmazott szokásos védelmet 1. típusú levezetőkkel oldjuk meg.

PUSH-IN csatlakozó

Az integrált, karbantartásmentes PUSH-IN technológia a bemeneteknél / kimeneteknél jelentősen lerövidíti a munkavégzési időt és a hibalehetőségek kockázatát.

Plug & Play csatlakozás

Válassza a használatra kész dobozhoz elérhető WM4 C csatlakozást, amellyel tovább csökkentheti a műveletekhez szükséges időt. Vagy használja a tömszelencés megoldást, amelynél egyedi kábelezést alakíthat ki.

Switch igény szerint

Számos napenergiával foglalkozó mérnök számára fontos, hogy a doboz switchet is tartalmazzon. Más régiókban ez nem szükséges. Az Ön döntése!

Változtatható sztringkötegelés

A kábelillesztési változatokkal Ön döntheti el, hogy össze szeretné-e kötni a sztringeket, vagy ismét el szeretné-e távolítani. A tömítéskészlet mindkét lehetőségre tartalmaz megoldást.

Minden igényt véd

2IN-től, 2 MPPT-től akár 6 MPPT-ig vagy 6IN-1OUT-tól 6IN-6OUT-ig - mostantól minden igényt kiszolgálhatunk a dobozaink segítségével.

Kiválasztási útmutató összekötő dobozokhoz és gyakorlati tippek

Olyan megoldásokat keres, amelyekkel növelheti fotovoltaikus projektjei hatékonyságát? Itt talál egy áttekintést a kereskedelmi és lakóépületek megbízható védelmét szolgáló termékekről. Tudjon meg többet a PV összekötő dobozokról, a túlfeszültség-védelemről és a különböző invertertípusokhoz való termékekről.

Összekötő doboz. Egyszerű. Gyors. Biztonságos.

Összekötő doboz. Egyszerű. Gyors. Biztonságos.

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Weidmüller PV megoldások tetőre felszereléshez – a mi hozzájárulásunk és ajánlatunk röviden.

Hatékonyság a szabványos, bővíthető kialakítás révén Termék újdonságok

A PV Next világszerte az első olyan összekötő doboz, amely a szabványos nyomtatott áramköri lapok alapjaira épül.

A szabványos kialakításnak köszönhetően a beszerelést végző szakember gyorsan megtanulja a megoldás használatát. Nincs szükség egyedi átalakításokra, így a projekt gyorsabban lebonyolítható. Egyszerű. Gyors. És biztonságos.

Hatékonyság a szabványos, bővíthető kialakítás révén
A lakossági és kereskedelmi összekötő dobozok új mércéje
 • Igényre szabható és bővíthető kialakítás
 • Egyszerű szerelhetőség krimpelés és speciális szerszámok nélkül
 • Helytelen csatlakozások elkerülése és a kockázatok csökkentése
 • Mindig elérhető termékcsalád
 • Egyszerűség + időmegtakarítás + biztonság = a teljes befektetett költség (TCO) csökkentése

A PV Next összekötő dobozok bemutatása

A PV Next összekötő dobozok bemutatása

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A PV Next a lakossági és kereskedelmi összekötő dobozok új mércéje. Tapasztalja meg, mennyire egyszerűen, gyorsan és biztonságosan használható!

Bízzon a tesztelt minőségben

A lehető legkiválóbb termékminőség garanciája: laboratóriumunk

Laboratóriumunk a nemzetközi szabványoknak megfelelő akkreditációval rendelkezik. Függetlenül működik, és munkáját számos intézmény, regisztrációs szolgáltatás és hatóság elismeri. A CTDP program tagjaként a Weidmüllert rendszeresen auditálja az UL, különös tekintettel a vizsgálati módszerekre, a minőségirányítási tevékenységekre és a dokumentálásra.

A PV Next összekötő dobozokat az IEC 6 1439-1/2 szerint tesztelik. Így a célalkalmazás minden követelménye hiánytalanul teljesülhet.

Az összekötő doboz tökéletes kiegészítései

Letöltések az összekötő dobozokról

PV szórólap

Az Ön kapcsolattartója

Beszéljünk az ötleteiről!

* Kötelező adatok