A mi szerszámainkkal való munkavégzés az új etalon

A Weidmüller professzionális szerszámaival munkáját az eddigieknél gyorsabban, jobban és precízebben végezheti. Még a megerőltető feladatok is egyszerűnek tűnnek, amelyeket fáradtság nélkül végezhet – mintha szuperereje lenne. Már több mint 40 éve fejlesztünk és gyártunk ergonomikus és tartós minőségi szerszámokat, hogy teljesítsük a legmagasabb szintű igényeket, és optimalizáljuk a munkafolyamatokat. Hagyatkozzon a mi tapasztalatunkra, és álljon a mindennapi kihívások elébe.

Az előnyök összefoglalása

Masszív kivitel

Masszív kivitel

A funkciókra és a minőségre vonatkozó alapos tesztek biztosítják a mindig kiváló minőségű munkavégzést – még több munkaciklus után is.

Tökéletesen biztonságos

Tökéletesen biztonságos

Szerszámaink, automatikus gépeink és érvéghüvelyeink UL-tanúsítvánnyal rendelkeznek – a biztonságos és szabványoknak megfelelő csatlakoztatásért. A megfelelő kombinációkat az UL szerszámlistánkban találja.

Hatékony csapatmunka

Hatékony csapatmunka

A megfelelő berendezés garantálja a munka jó minőségét. Ezért kínálunk olyan szerszámokat és apróanyagokat, amelyeket kifejezetten az Ön követelményeinek megfelelően alakítottunk ki.

Termékekkel kapcsolatos hírek

Újdonság

PZ 2.5 – a legkisebb professzionális krimpelő szerszám érvéghüvelyekhez

A krimpelés leginkább kézreálló módja

A kapcsolószekrény kialakításában a legkülönbözőbb keresztmetszetű kábelek vannak érvéghüvellyel felszerelve. Átlagosan azonban az ilyen csatlakozások 90%-ának a keresztmetszete 2,5 mm² vagy annál kisebb.

multi-stripax® – PV vezetékcsupaszoló szerszám

PV vezetékek csupaszolása 10 mm²-es keresztmetszetig

Új multi-stripax® szerszámunk mesterien kezeli a napelemes ipar csupaszolási kihívásait. A csupaszítószerszám lehetővé teszi a szigetelés eltávolítását akár 10 mm²-ig.

KT 40 & KT 50 – Új, precíz vágószerszámok 

Jobb vágás, megbízhatóbb csatlakozás 

Új KT 40 & KT 50 vágószerszámaink megbízható csatlakozásokat kínálnak az elektromos és az elektronikus komponensek között, amit különféle kábelekkel és huzalokkal alakítunk ki.

VT Digi Pro TRMS-el – Feszültségvizsgáló1500 V DC-ig

Felkészülten a jövő mérési feladataira

Egyre több alkalmazásnál meghaladja az 1000 V-ot a rendszerfeszültség. A VT Digi Pro egy megbízható, sokoldalú feszültségvizsgáló, amelyet a nagyobb teljesítményt igénylő, mindennapi telepítési és karbantartási feladatok elvégzését szolgálja.

Termékválaszték

Tegye a még kiválóbb munkavégzést mindennapossá – a mi szerszámválasztékunkkal

Kés

Vágja, ne nyomja – professzionális vágószerszámok megerőltető beltéri és kültéri feladatokhoz

Vágó

Csupaszoljon károkozás nélkül: precíz vágószerszámok, amelyekkel azonnal lefejthet bármilyen szigetelést.

Krimpelőszerszámok

Krimpeljen károkozás nélkül: megbízható krimpelőszerszámok, amelyekkel egy szempillantás alatt rögzítheti az érvéghüvelyeket és az érintkezőket.

Csavarhúzók

Szorítsa meg kicsúszás nélkül: strapabíró csavarhúzók, amelyekkel bármilyen csavarral egy szempillantás alatt megbirkózik.

Vizsgálókészülékek

Teszteljen meglepetések nélkül: professzionális vizsgálókészülékek, amelyekkel garantáltan egyetlen hiba sem kerüli el a figyelmét.

Fogók

Fogja meg csúszás nélkül: világszinten elismert fogók, amelyek szupererővel ruházzák fel minden munkaterületen.

Készletek és szerszámos kofferek

Szerezze meg, ne keressen tovább: szerszámkészletek vágáshoz, csupaszoláshoz és érvéghüvelyek krimpeléséhez, hogy minden kihívást legyőzzön.

Szerszámoskocsi

Rendszerezzen, ne szenvedjen: a Weidmüller szerszámoskocsival optimalizálhatja munkafolyamatait, és villámgyorsan dolgozhat.

Weidmüller Certification Service

További információk a Tanúsítvány szolgáltatásunkról.

Kéziszerszámaink mellé számos szolgáltatást is kínálunk

Megnövekedett igényekkel néz szembe a (krimp)csatlakozások terén? A garantált biztonság érdekében számos szerszámunkhoz kínálunk kalibrálási és tesztelési tanúsítványokat. Ezen túlmenően, az Ön egyedi csatlakozásait saját, kalibrált mérőberendezéseinkkel teszteljük, az aktuális szabványok szerint. Ön elküldi nekünk az összeszerelt vezetékeket a szükséges információkkal együtt, mi pedig elküldjük Önnek a vizsgálati jegyzőkönyvet.

  • Tanúsítvány újrarendeléskor
  • Újratanúsítás
  • Előre konfekcionált vezetékek tanúsítása

A kéziszerszámaink használatát bemutató videók

A kéziszerszámaink használatát bemutató videók

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Szeretne többet tudni?

Nézze meg YouTube lejátszási listánkat. Itt több videót is talál, amelyekből többet tudhat meg kiváló minőségű szerszámainkról és azok működéséről.

Tökéletes kiegészítő

Letöltések

Tanácsadás és támogatás