A mi szerszámainkkal való munkavégzés az új etalon

A Weidmüller professzionális szerszámaival munkáját az eddigieknél gyorsabban, jobban és precízebben végezheti. Még a megerőltető feladatok is egyszerűnek tűnnek, amelyeket fáradtság nélkül végezhet – mintha szuperereje lenne. Már több mint 40 éve fejlesztünk és gyártunk ergonomikus és tartós minőségi szerszámokat, hogy teljesítsük a legmagasabb szintű igényeket, és optimalizáljuk a munkafolyamatokat. Hagyatkozzon a mi tapasztalatunkra, és álljon a mindennapi kihívások elébe.

Az előnyök összefoglalása

Masszív kivitel

Masszív kivitel

A funkciókra és a minőségre vonatkozó alapos tesztek biztosítják a mindig kiváló minőségű munkavégzést – még több munkaciklus után is.

Tökéletesen biztonságos

Tökéletesen biztonságos

Szerszámaink, automatikus gépeink és érvéghüvelyeink UL-tanúsítvánnyal rendelkeznek – a biztonságos és szabványoknak megfelelő csatlakoztatásért. A megfelelő kombinációkat az UL szerszámlistánkban találja.

Hatékony csapatmunka

Hatékony csapatmunka

A megfelelő berendezés garantálja a munka jó minőségét. Ezért kínálunk olyan szerszámokat és apróanyagokat, amelyeket kifejezetten az Ön követelményeinek megfelelően alakítottunk ki.

Termékekkel kapcsolatos hírek

Az új stripax® plus – most még egyszerűbb

Vágja el. Csupaszolja le. Krimpelje.

stripax® plus

Gyakran kevés hely áll rendelkezésre a szerszámdobozban helyszíni szerelések során. Ezért hasznosak az olyan multifunkciós szerszámok, mint például a Stripax Plus. Ezzel a szerszámmal gyorsan és könnyedén végezhető el a vágás, csupaszolás és krimpelés.

 • Vágja el. Csupaszolja le. Krimpelje.
 • Érvéghüvely automatikus továbbítása a krimpelő présfejhez
 • Érvéghüvely-tár 50 érvéghüvellyel
 • Univerzális krimpelő présfej manuális beállítással

PZ 2.5 – a legkisebb professzionális krimpelő szerszám érvéghüvelyekhez

A krimpelés legpraktikusabb módja

PZ 2,5

A kapcsolószekrény kialakításában a legkülönbözőbb keresztmetszetű kábelek vannak érvéghüvellyel felszerelve. Átlagosan azonban az ilyen csatlakozások 90%-ának a keresztmetszete 2,5 mm² vagy annál kisebb.

 • 30%-kal kisebb fogantyúszélesség
 • 30%-kal kisebb nyitási szög
 • 30%-kal kisebb súly
 • Tökéletes ergonómia
 • Legjobb krimpelési minőség

Az új KT Mini vágószerszám

Jobb vágás – megbízhatóbb csatlakozás

KT Mini

Az elektromos és elektronikus komponensek közötti csatlakoztatások ma már a kábelek és vezetékek széles kínálatával végezhetők el. Ezeknek a komponenseknek a megbízhatósága jelentősen függ a vágási folyamat minőségétől.

 • Könnyed vágás nagy erőkifejtés nélkül
 • Pontos, egyenletes és egyenes vágási minta
 • Kezes formátum kis markolat-szélességgel
 • Kiváló ergonómia integrált nyitórugónak köszönhetően

Termékválaszték

Tegye a még kiválóbb munkavégzést mindennapossá – a mi szerszámválasztékunkkal

Kés

Vágja, ne nyomja – professzionális vágószerszámok megerőltető beltéri és kültéri feladatokhoz

Vágó

Csupaszoljon károkozás nélkül: precíz vágószerszámok, amelyekkel azonnal lefejthet bármilyen szigetelést.

Krimpelőszerszámok

Krimpeljen károkozás nélkül: megbízható krimpelőszerszámok, amelyekkel egy szempillantás alatt rögzítheti az érvéghüvelyeket és az érintkezőket.

Csavarhúzók

Szorítsa meg kicsúszás nélkül: strapabíró csavarhúzók, amelyekkel bármilyen csavarral egy szempillantás alatt megbirkózik.

Vizsgálókészülékek

Teszteljen meglepetések nélkül: professzionális vizsgálókészülékek, amelyekkel garantáltan egyetlen hiba sem kerüli el a figyelmét.

Fogók

Fogja meg csúszás nélkül: világszinten elismert fogók, amelyek szupererővel ruházzák fel minden munkaterületen.

Készletek és szerszámos kofferek

Szerezze meg, ne keressen tovább: szerszámkészletek vágáshoz, csupaszoláshoz és érvéghüvelyek krimpeléséhez, hogy minden kihívást legyőzzön.

Szerszámoskocsi

Rendszerezzen, ne szenvedjen: a Weidmüller szerszámoskocsival optimalizálhatja munkafolyamatait, és villámgyorsan dolgozhat.

Weidmüller Certification Service

További információk a Tanúsítvány szolgáltatásunkról.

Kéziszerszámaink mellé számos szolgáltatást is kínálunk

Megnövekedett igényekkel néz szembe a (krimp)csatlakozások terén? A garantált biztonság érdekében számos szerszámunkhoz kínálunk kalibrálási és tesztelési tanúsítványokat. Ezen túlmenően, az Ön egyedi csatlakozásait saját, kalibrált mérőberendezéseinkkel teszteljük, az aktuális szabványok szerint. Ön elküldi nekünk az összeszerelt vezetékeket a szükséges információkkal együtt, mi pedig elküldjük Önnek a vizsgálati jegyzőkönyvet.

 • Tanúsítvány újrarendeléskor
 • Újratanúsítás
 • Előre konfekcionált vezetékek tanúsítása

A kéziszerszámaink használatát bemutató videók

A kéziszerszámaink használatát bemutató videók

This is a YouTube video. By clicking on this video, you agree to Google/YouTube's Privacy Policy & Terms of Use . You also agree to our Privacy Policy.

Szeretne többet tudni?

Nézze meg YouTube lejátszási listánkat. Itt több videót is talál, amelyekből többet tudhat meg kiváló minőségű szerszámainkról és azok működéséről.

Tökéletes kiegészítő

Letöltések

Tanácsadás és támogatás