NYÁK csatlakozók és NYÁK kapcsok a hatékony teljesítményű elektronikához

A készülékek újabb generációi egyre kisebbé, ugyanakkor gazdaságosabbá válnak, és jobb teljesítményt nyújtanak. Ennek eredményeként a megfelelő csatlakozástechnikák, például a NYÁK-csatlakozók és NYÁK-sorkapcsok fejlesztése iránti igények szintén növekednek. A kompaktabb méretük ellenére magas áramerősséget kell megbízhatóan továbbítaniuk a NYÁK-ok felé, a lehető legkisebb veszteséggel. NYÁK csatlakozóink hatékony megoldást kínálnak. A kínálatunkban elérhető termékek folyamatos, dinamikus és digitalizált készülékfejlesztési folyamatot garantálnak. A Weidmüller intelligens csatlakozási megoldásokat kínál, és segít, hogy versenyképes maradhasson, miközben fokozza az üzlet hatékonyságát.

OMNIMATE® termékkereső

A megfelelő terméket keresi? Innovatív megközelítésünk, nagy teljesítményt és hatékonyságot kínáló, személyre szabott megoldásaink, valamint a NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók révén minden követelményének képesek vagyunk eleget tenni. Használja az eszközfejlesztők számára összeállított ConnectorGuide-ot a termékek kiválasztásához a képek vagy az Ön egyedi alkalmazása szerint.

Biztosítjuk Önnek azokat a speciális termékeket, amelyekre szüksége lehet a hatékonyság növeléséhez és ahhoz, hogy versenyképes maradhasson a piacon. Akár eszközfejlesztőként, termékmenedzserként vagy vásárlóként van jelen, a Weidmüllernél biztosan megtalálja azokat a NYÁK-csatlakozókat és sorkapcsokat, amelyek megfelelnek speciális követelményeinek.

Keresés termék alapján

Az útmutató bemutatja az OMNIMATE® NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók teljes kínálatát.

Keresés eszköz alapján

Az útmutató az alkalmazásnak megfelelő reprezentatív termékválasztékot jelenít meg Önnek a készülék különböző funkcióihoz.

OMNIMATE® termékválaszték

Újdonság

OMNIMATE® 4.0 - Innovatív

A moduláris koncepció a tápellátást, jeleket és adatokat magukba foglaló hibrid csatlakozók széles körének konfigurálását teszi lehetővé.

 • Csatlakozástechnika: SNAP IN
 • Mérettartomány: 4mm²-ig
 • UL feszültségosztály: max. 600 V

OMNIMATE® jel - kompakt

A portfolió a csatlakozástechnika és a reflow-képes komponensek széles körét kínálja automatizált SMT-folyamatokhoz.

 • Csatlakozástechnika: SNAP IN, becsavarozás, krimpelés
 • Mérettartomány: 4mm²-ig
 • UL feszültségosztály: max. 600 V

OMNIMATE® Power – Tökéletes egyezés

A legszigorúbb teljesítmény- és biztonsági követelményeket is kielégítő csatlakozások. Korlátozás nélküli használat 600 V-ig az Ul-szabványok szerint.

 • Csatlakozástechnika: SNAP IN, becsavarozás
 • Mérettartomány: 50mm²-ig
 • UL feszültségosztály: 600 V és felfelé

OMNIMATE® Data – Szupergyors

Ipari szerkezeti kialakítású és teljesen automatizált SMT-folyamatokhoz használatos adatcsatlakozók és aljzatok.

 • Adatráta: 10 Gbit/s-ig
 • Csatlakozási ciklusok: 10.000-ig
 • Szerkezeti kialakítás: „Iparkész”

OMNIMATE® Services – Egyszerű csatlakoztatás!

OMNIMATE® szolgáltatásainkkal segítünk Önnek és üzletének elérni a lehető legmagasabb szintű hatékonyságot a NYÁK-sorkapcsok és csatlakozók terén. Csökkentheti a termék költségeit, és élvezheti a támogatásunk által nyújtott előnyöket a projektje minden szakaszában. Takarítson meg értékes időt az alkalmazás- vagy termékorientált kereséssel, a ConnectorGuide segítségével, és válassza ki gyorsan, amire szüksége van webes konfigurációs eszközünkkel.

Ha további kérdése merülne fel a NYÁK csatlakozóinkkal kapcsolatban, keresse bizalommal szakértőinket. Egyszerűen használja támogatási központunk szolgáltatásait. Segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő ideális megoldást. Nem biztos benne, hogyan kell helyesen összeszerelni a NYÁK-csatlakozókat és NYÁK-sorkapcsokat? Ha így van, ügyfélszolgálatunk felkeresése mellett megtekintheti a kezelési útmutató videóinkat is . Ezeket ii online termékkatalógusunkban találja, vagy be is szkennelheti hozzá a terméken található QR-kódot.

A csatlakozóktól az intelligens koncepciókig a jövő gyárai számára

Az ipari infrastruktúrához készült zökkenőmentes csatlakoztatási megoldások

A decentralizált üzemi rendszerekben az energia, a jelek és az adatok továbbítására még szélsőséges környezeti feltételek között is megbízható megoldást kell találni. Ehhez zökkenőmentes csatlakoztatási megoldásokra van szükség az IP20-tól az IP6x védelmi szintig, amelyek a jelenlegi és a jövőbeli automatizálási rendszereknek is megfelelnek. A csatlakozástechnika úttörőjeként a Weidmüller a decentralizált környezetek számára is megbízható és fejlett csatlakozási megoldásokat kínál.

Egyérpáras Ethernet

Az ipari IoT kommunikációs architektúrájának legújabb generációja az egyérpáras Ethernetre fog épülni. Az egészen az érzékelőkig elvihető Ethernet-kapcsolat zökkenőmentes összeköttetést garantál a felhő és az érzékelő között.

A NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók tökéletes kiegészítői

OMNIMATE® referenciák – Használatos NYÁK komponensek

A technológia vezető alakjaként sikeresen forradalmasítottuk a NYÁK csatlakozástechnikát a NYÁK-csatlakozókkal és -sorkapcsokkal Komponenseink rendkívül népszerűek az ipari alkalmazásokban, emellett alkalmazásorientált tervezésre és hatékony gyártásra van optimalizálva. Itt a jelfeldolgozásra és a teljesítményelektronikára fókuszálunk. Az általunk kínált szolgáltatások és digitális adatok kiemelkedő választékával egyszerűbbé tesszük a folyamatokat ügyfeleink számára.

Letöltések a NYÁK csatlakozók és NYÁK kapcsok témájában

A NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók kínálatával kapcsolatban átfogó letölthető információkkal látjuk el Önt. Egyszerűen töltse le rövid útmutatónkat vagy termékkatalógusunkat az Ön számára szükséges NYÁK-csatlakozók és -sorkapcsok megtalálásához.

Tanácsadás és támogatás

Akár eszközfejlesztőként, termékmenedzserként vagy vásárlóként keres fel minket, mi hatékonyságot, gyorsaságot és személyre szabott megoldásokat ígérhetünk Önnek. A Weidmüller tökéletes partnere a NYÁK csatlakozók és NYÁK kapcsok terén. Számíthat szakértelmünkre és know-how-nkra. Ha Önnel dolgozunk, megtaláljuk a követelményeinek megfelelő termékeket.

Tanácsadás és támogatás

Jakab András

Szegmensmenedzser - készülékgyártók, Villamosmérnök