NYÁK csatlakozók és NYÁK kapcsok a hatékony teljesítményű elektronikához

A készülékek újabb generációi egyre kisebbé, ugyanakkor gazdaságosabbá válnak, és jobb teljesítményt nyújtanak. Ennek eredményeképp az igények szintén növekednek a megfelelő csatlakozástechnika, például NYÁK csatlakozók és NYÁK kapcsok iránt. A kompaktabb méretük ellenére magas áramerősséget kell megbízhatóan továbbítaniuk a NYÁK-ok felé, a lehető legkisebb veszteséggel. NYÁK csatlakozóink hatékony megoldást kínálnak. A kínálatunkban elérhető termékek konzisztens, dinamikus és digitalizált folyamatot biztosítanak eszközei fejlesztéséhez. A Weidmüller intelligens csatlakozási megoldásokat kínál, és segít, hogy versenyképes maradhasson, miközben fokozza az üzlet hatékonyságát.

OMNIMATE® termékválaszték

null

A megfelelő terméket keresi? Innovatív megközelítésünk, nagy teljesítményt és hatékonyságot kínáló, személyre szabott megoldásaink, valamint a NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók révén minden követelményének képesek vagyunk eleget tenni. Használja az eszközfejlesztők számára összeállított ConnectorGuide-ot a termékek kiválasztásához a képek vagy az Ön egyedi alkalmazása szerint.

Biztosítjuk Önnek azokat a speciális termékeket, amelyekre szüksége lehet a hatékonyság növeléséhez és ahhoz, hogy versenyképes maradhasson a piacon. Akár eszközfejlesztőként, termékmenedzserként vagy vásárlóként van jelen, a Weidmüllernél biztosan megtalálja azokat a NYÁK-csatlakozókat és sorkapcsokat, amelyek megfelelnek speciális követelményeinek.

Keresés termék alapján

Keresés termék alapján

Az útmutató bemutatja az OMNIMATE® NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók teljes kínálatát.

Keresés eszköz alapján

Keresés eszköz alapján

Az útmutató az alkalmazásnak megfelelő reprezentatív termékválasztékot jelenít meg Önnek a készülék különböző funkcióihoz.

Újdonság

OMNIMATE® 4.0

Konfigurálható csatlakozók portfóliója gyors és biztonságos SNAP-IN csatlakozástechnika használatával. A moduláris csúszó koncepció lehetővé teszi, hogy a jeleket, adatokat és a teljesítményt különböző hibrid kombinációkban kombinálják egyetlen terméken belül. A jövőbiztos rendszer megfelel a digitális és csatlakoztatott világ legmagasabb szintű követelményeknek.

OMNIMATE® Signal

Felhasználóbarát csatlakozástechnikák a húzókengyeles csavaros csatlakozástól a rugós PUSH-IN csatlakozásig. A Weidmüller számos reflow-kompatibilis terméket kínál az automatizált SMT-folyamatokhoz.

OMNIMATE® Power

A legszigorúbb teljesítmény- és biztonsági követelményeket is kielégítő csatlakozások. A csatlakozások alkalmazásspecifikus méretezhetősége, és az UL-szabványoknak megfelelő, korlátozás nélküli használat 600 V-ig.

OMNIMATE® Data

Adatcsatlakozók és aljzatok jövőbiztos átviteli jellemzőkkel. Innovatív csatlakozórendszer az iparági szabványokkal kompatibilis tervezéshez és a nagy adatátviteli sebességhez szükséges, kiváló minőségű egyedi alkatrészek kialakításához.

OMNIMATE® Services

OMNIMATE® szolgáltatásainkkal segítünk Önnek és üzletének elérni a lehető legmagasabb szintű hatékonyságot. Csökkentheti a termék költségeit, és élvezheti a támogatásunk által nyújtott előnyöket a projektje minden szakaszában. Takarítson meg értékes időt az alkalmazás- vagy termékorientált kereséssel, a ConnectorGuide segítségével, és válassza ki gyorsan, amire szüksége van webes konfigurációs eszközünkkel.

Ha további kérdése merülne fel a NYÁK csatlakozóinkkal kapcsolatban, keresse bizalommal szakértőinket. Egyszerűen használja támogatási központunk szolgáltatásait. Segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő ideális megoldást. Nem biztos benne, hogyan kell helyesen összeszerelni a NYÁK-csatlakozókat és NYÁK-sorkapcsokat? Ha így van, ügyfélszolgálatunk felkeresése mellett megtekintheti a kezelési útmutató videóinkat is. Ezeket online termékkatalógusunkban találja, vagy be is szkennelheti hozzá a terméken található QR-kódot.

Szerviz eszközök

ConnectorGuide: Találja meg az igényeihez megfelelő terméket

A ConnectorGuide-on keresztül alkalmazásorientált keresést kínálunk, amely gyorsan elvezeti ahhoz a termékhez, amire szüksége van. A megfelelő NYÁK csatlakozó megtalálása még soha nem volt ilyen egyszerű.

OMNIMATE® 4.0 webes konfigurátor

Az összes OMNIMATE® Services szolgáltatás, a szükséges tervezési adatoktól kezdve az ingyenes minta rendeléséig elérhető az OMNIMATE® 4.0 konfigurátorban, mindössze néhány kattintással. Fedezze fel az OMNIMATE® 4.0 moduláris szerkezeti kialakításának rugalmassága által kínált lehetőségeket.

Ingyenes, 72 órás mintaszolgáltatás

Ingyenes, 72 órás OMNIMATE® mintaszolgáltatásunkkal lehetősége nyílik gyorsan és egyszerűen megrendelni a tervezési mintáit termékkatalógusunkból. Mindössze 72 órán belül kiszállítjuk Önnek a minta NYÁK csatlakozókat és NYÁK kapcsokat az Ön által kért helyre.

Digitális adatok

Számtalan komponenskönyvtárat kínálunk az OMNIMATE® NYÁK-csatlakozókhoz és -sorkapcsokhoz, amelyek EDA-rendszerekben használhatók. A terve létrehozásában, módosításában, elemzésében és optimalizálásában is segíthetünk a CAD és 3D adatok használatával. A Weidmüller teljes körű termékadatokat biztosít Önnek BMEcat formátumban, műszaki tervezési adatokkal együtt

Teljes körű szakértelem a NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók terén

Tanulmány

Tanulmányainkban részletes információkat gyűjtöttünk össze a berendezésgyártókat leginkább érintő témákról. Ismerje meg, milyen megközelítések bizonyítottak a gyakorlatban, és azt, hogy milyen fejlesztések vihetik előbbre a projektjét.

Forrásgyűjtemény

Nézze meg a használattal kapcsolatos videóinkat, találjon válaszokat a GYIK között, és tudjon meg többet a forrasztási módszerekről, normákról és szabványokról, a szerelési lehetőségekről, a görbék névleges értékének csökkentéséről és szerezzen további részletes információkat.

A csatlakozóktól az intelligens koncepciókig a jövő gyárai számára

A csatlakozóktól az intelligens koncepciókig a jövő gyárai számára
Fedezze fel az ipari infrastruktúrához készült zökkenőmentes csatlakoztatási megoldásainkat

A decentralizált üzemi rendszerekben az energia, a jelek és az adatok továbbítására még szélsőséges környezeti feltételek között is megbízható megoldást kell találni. Ehhez zökkenőmentes csatlakoztatási megoldásokra van szükség az IP20-tól az IP6x védelmi szintig, amelyek a jelenlegi és a jövőbeli automatizálási rendszereknek is megfelelnek. A NYÁK-csatlakozástechnika úttörőjeként a Weidmüller a decentralizált környezetek számára is megbízható és fejlett NYÁK-csatlakozásokat és -sorkapcsokat kínál.

Egyérpáras Ethernet

Egyérpáras Ethernet

Az ipari IoT kommunikációs architektúrájának legújabb generációja az egyérpáras Ethernetre fog épülni. Az egészen az érzékelőkig elvihető Ethernet-kapcsolat zökkenőmentes összeköttetést garantál a felhő és az érzékelő között.

A NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók tökéletes kiegészítői

A NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók tökéletes kiegészítői

A technológia vezető alakjaként sikeresen forradalmasítottuk a NYÁK csatlakozástechnikát a NYÁK-csatlakozókkal és -sorkapcsokkal Komponenseink rendkívül népszerűek az ipari alkalmazásokban, emellett alkalmazásorientált tervezésre és hatékony gyártásra van optimalizálva. Itt a jelfeldolgozásra és a teljesítményelektronikára fókuszálunk. Az általunk kínált szolgáltatások és digitális adatok kiemelkedő választékával egyszerűbbé tesszük a folyamatokat ügyfeleink számára.

Letöltések a NYÁK csatlakozók és NYÁK kapcsok témájában

A NYÁK kapcsok és NYÁK csatlakozók kínálatával kapcsolatban átfogó letölthető információkkal látjuk el Önt. Egyszerűen töltse le rövid útmutatónkat vagy termékkatalógusunkat az Ön számára szükséges NYÁK-csatlakozók és -sorkapcsok megtalálásához.

Tanácsadás és támogatás

Akár eszközfejlesztőként, termékmenedzserként vagy vásárlóként keres fel minket, mi hatékonyságot, gyorsaságot és személyre szabott megoldásokat ígérhetünk Önnek. A Weidmüller tökéletes partnere a NYÁK csatlakozók és NYÁK kapcsok terén. Számíthat szakértelmünkre és know-how-nkra. Ha Önnel dolgozunk, megtaláljuk a követelményeinek megfelelő termékeket.

Tanácsadás és támogatás

Jakab András

Szegmensmenedzser - készülékgyártók, Villamosmérnök