Nyitottan a jövő felé | u-OS

Az ipari IoT és automatizálás rugalmas operációs rendszere

Az Ön ipari IoT és automatizálási operációs rendszere

Az u-OS egy új, nyitott operációs rendszer a Weidmüllertől. Az automatizálást az ipari IoT által kínált lehetőségekkel kombinálja egyetlen eszközön, és alkalmas edge számítási megoldásokhoz. A u-OS lehetővé teszi az adatok előzetes feldolgozását és precíz vezérlését közvetlenül a gépen. Bővíthető, és web alapú rendszerösszeállítást kínál. Így a Weidmüller teljes szoftver-elrendezéshez és a csatlakoztatott partnerhálózatokhoz is hozzáférhet.

Az u-OS összeköti az ipari IoT-t az automatizálással, a partnereket a felhasználókkal, a felhőt az adatokkal, az ökoszisztémákat egymással, és megnyitja az ipari IoT felé vezető egyszerűbb utat.

Még nagyobb függetlenség. Egyszerűbb. u-OS

Függetlenség és rugalmasság gépei és berendezései számára

Fedezze fel a jövő operációs rendszerét

Függetlenség és rugalmasság gépei és berendezései számára | u-OS

Az u-OS-t úgy tervezték, hogy futtassa és felügyelje az ipari IoT és automatizálás jövőbeni követelményeinek megfelelő gépeket és berendezéseket. A platform alapvetően a nyílt forrású technológiák vagy de facto szabványok kombinációja. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó függetlenül választhatja ki a szoftverét.

...és az u-OS felépíti az automatizálás felé vezető hidat

A u-OS segítségével nyílt operációs rendszert kínálunk, amelyben különféle, más gyártóktól származó futtatási rendszerek – például a CODESYS® – futtathatók.

... és az u-OS kinyitja az ajtót az ipari IoT előtt

Az u-OS segítségével különféle opciók állnak az Ön rendelkezésére, hogy gyorsan beléphessen az ipari IoT hálózatba: Akár a konfigurálható Weidmüller ipari IoT Software Suite segítségével, akár – egyebek között – a Node-Red közösségi szoftveren keresztül. Az alkalmazáskezelő koncepcióval egyszerűen telepítheti a jóváhagyott szoftver alkalmazásokat, például a létrehozott felhő kapcsolatot a Weidmüller ipari szolgáltatásplatformjával: az easyConnecttel.

...és az u-OSmindig készen áll a bővítésre

A Weidmüller és partnerhálózata mindig a megfelelő csatlakozást kínálja, és Ön teljesen rugalmasan választhat az opciók közül. Partnereinkkel együtt más gyártótól származó alkalmazásokat is kínálunk. Az alkalmazások telepítése kényelmesen elvégezhető az alkalmazáskezelőn keresztül. Az u-OS-re telepített CRI lehetővé teszi a további szoftver megvalósítását.

Nem számít, hogyan fejlődik az ipari IoT és automatizálás a jövőben. A u-OS révén nem kell határokat szabnia.

Edge csatlakozások létrehozása az IIoT-vel – az u-OS megfelelő

A u-OS segítségével minden programozó vagy tervező egyedileg állíthatja össze saját ipari edge és automatizálási csomagját. Legyen akár egyszerű, akár összetett. Minden lehetséges – semmi sem muszáj.

Andreas Hoffmann, a u-mation és az ipari Ethernet üzletágának alelnöke

az u-OS egyszerűbb utat kínál

Az erőteljes termékektől a kiváló, teljes körű megoldásokig

Vegye fel velünk a kapcsolatot az ipari IoT és automatizálás csatlakozásainak létrehozásához

A Weidmüller partner az ipari csatlakozás terén, és úttörő a csatlakozástechnikában. A u-OS biztosítja az alapot az egyedi ipari IoT és automatizálási megoldások tervezéséhez. Lehetővé tesszük, hogy még több értéket nyerhessen ki az adataiból, és ugyanakkor ne kelljen egyetlen beszállítótól függenie.