Nyitottan a jövő felé | u-OS

Az ipari IoT és automatizálás rugalmas operációs rendszere

Az Ön ipari IoT és automatizálási operációs rendszere

Az u-OS egy új, nyitott operációs rendszer a Weidmüllertől. Az automatizálást az ipari IoT által kínált lehetőségekkel kombinálja egyetlen eszközön, és alkalmas edge számítási megoldásokhoz. A u-OS lehetővé teszi az adatok előzetes feldolgozását és precíz vezérlését közvetlenül a gépen. Bővíthető, és web alapú rendszerösszeállítást kínál. Így a Weidmüller teljes szoftver-elrendezéshez és a csatlakoztatott partnerhálózatokhoz is hozzáférhet.

Az u-OS összeköti az ipari IoT-t az automatizálással, a partnereket a felhasználókkal, a felhőt az adatokkal, az ökoszisztémákat egymással, és megnyitja az ipari IoT felé vezető egyszerűbb utat.

Még nagyobb függetlenség. Egyszerűbb. u-OS

Függetlenség és rugalmasság gépei és berendezései számára

Fedezze fel a jövő operációs rendszerét

Függetlenség és rugalmasság gépei és berendezései számára | u-OS

Az u-OS-t úgy tervezték, hogy futtassa és felügyelje az ipari IoT és automatizálás jövőbeni követelményeinek megfelelő gépeket és berendezéseket. A platform alapvetően a nyílt forrású technológiák vagy de facto szabványok kombinációja. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó függetlenül választhatja ki a szoftverét.

...és az u-OS felépíti az automatizálás felé vezető hidat

A u-OS segítségével nyílt operációs rendszert kínálunk, amelyben különféle, más gyártóktól származó futtatási rendszerek – például a CODESYS® – futtathatók.

... és az u-OS kinyitja az ajtót az ipari IoT előtt

Az u-OS segítségével különféle opciók állnak az Ön rendelkezésére, hogy gyorsan beléphessen az ipari IoT hálózatba: Akár a konfigurálható Weidmüller ipari IoT Software Suite segítségével, akár – egyebek között – a Node-Red közösségi szoftveren keresztül. Az alkalmazáskezelő koncepcióval egyszerűen telepítheti a jóváhagyott szoftver alkalmazásokat, például a létrehozott felhő kapcsolatot a Weidmüller ipari szolgáltatásplatformjával: az easyConnecttel.

...és az u-OSmindig készen áll a bővítésre

A Weidmüller és partnerhálózata mindig a megfelelő csatlakozást kínálja, és Ön teljesen rugalmasan választhat az opciók közül. Partnereinkkel együtt más gyártótól származó alkalmazásokat is kínálunk. Az alkalmazások telepítése kényelmesen elvégezhető az alkalmazáskezelőn keresztül. Az u-OS-re telepített CRI lehetővé teszi a további szoftver megvalósítását.

Nem számít, hogyan fejlődik az ipari IoT és automatizálás a jövőben. A u-OS révén nem kell határokat szabnia.

Edge csatlakozások létrehozása az IIoT-vel – az u-OS megfelelő

A u-OS segítségével minden programozó vagy tervező egyedileg állíthatja össze saját ipari edge és automatizálási csomagját. Legyen akár egyszerű, akár összetett. Minden lehetséges – semmi sem muszáj.

Andreas Hoffmann, a u-mation és az ipari Ethernet üzletágának alelnöke

az u-OS egyszerűbb utat kínál

Az erőteljes termékektől a kiváló, teljes körű megoldásokig

Vegye fel velünk a kapcsolatot az ipari IoT és automatizálás csatlakozásainak létrehozásához

A Weidmüller partner az ipari csatlakozás terén, és úttörő a csatlakozástechnikában. A u-OS biztosítja az alapot az egyedi ipari IoT és automatizálási megoldások tervezéséhez. Lehetővé tesszük, hogy még több értéket nyerhessen ki az adataiból, és ugyanakkor ne kelljen egyetlen beszállítótól függenie.

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás , Applikációs mérnök