Fenntarthatóság

Családi vállalkozás és felelősségvállalás

Fenntarthatóság

Weidmüller fenntarthatósági jelentés

A fenntarthatósággal szembeni vállalati felelősségvállalásunkat tükrözi a fenntarthatósági jelentésünk, amelyet évente frissítünk. A fenntarthatósági jelentés online érhető el német és angol nyelven.

Arra biztatjuk, hogy tekintsen meg összefoglalást a Weidmüllernél alkalmazott fenntarthatóságról, és kövesse kötelezettségvállalásunkat. Az önkéntes fenntarthatósági jelentésünkkel kapcsolatos visszajelzéseit és kérdéseit örömmel fogadjuk.

Fenntarthatóság brosúra

Számos útvonal vezet a fenntartható jövő felé. Egyszerűen csak ezekre az útvonalra kell áttérni. Új fenntarthatósági brosúránkban színes és tömör áttekintést adunk arról, amit képviselünk, amit teszünk és arról, hogy mennyire fontos már az eddigi szerepünk is. A brosúra digitális, interaktív, és a jövőben új és izgalmas témákkal fog bővülni.

Arany minősítés az EcoVadis-tól

Az EcoVadis arany díjával ismertek el bennünket a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünkért. Ezzel az eredménnyel iparágunkban az EcoVadis által minősített cégek első 3 százalékába kerültünk.

OWL 2024 CSR díj

Az OWL CSR díjat a társasági társadalmi felelősség területén vállalt holisztikus társadalmi, fenntartható és kulturális elkötelezettségünkért kaptuk.