Készülékgyártás

Optimális csatlakoztatási megoldások a jövő automatizált világának építőköveihez

Készülékgyártás

A legjobb csatlakozás biztosítása a holnap automatizált világában

A legjobb csatlakozás biztosítása a holnap automatizált világában

A globalizáció új szakaszba lép: a feltörekvő piacok a robbanásszerű fejlődés éveit élik, így több mint 2 milliárd új fogyasztó jelenik meg a világpiacon. Emellett az emberek egyre mobilisabbak, az erőforrások pedig egyre szűkösebbek. A szállítási hálózatok összetettsége növekszik, a biztonságra és a rendelkezésre állásra vonatkozó követelmények pedig egyre szigorodnak. Ezek a tényezők elősegítik, hogy az ipar eljusson az automatizálás következő szintjére. A készülékgyártók és a rendszerintegrátorok okos technológiákon alapuló hálózatokat építenek, amelyekkel biztonságosan irányíthatók az összetett, rendszerszintű folyamatok. Ezek a szereplők a jövőbeli kihívások megoldása mellett igyekeznek növekedési potenciált is teremteni.

A készülékgyártási terület megbízható szakértőiként a következőket biztosítjuk ügyfeleinknek:

Okos megoldások

Okos megoldások

Átfogó kínálatunkban szabványos és egyéni alkatrészeket, valamint az ügyfél igényeinek megfelelően kialakított megoldásokat talál. Emellett tőlünk azokat a szoftvereket és szolgáltatásokat is beszerezheti, amelyekkel felgyorsíthatja a fejlesztést és lerövidítheti a piacrakerülési időt. Okos csatlakozástechnikával foglalkozó kompetenciaközpontunk kifejezetten az innovatív elektromos csatlakoztatási termékek fejlesztésével foglalkozik.

Új technológiák

Új technológiák

Üzleti tevékenységünk alapja az innováció, és ezt azok a dinamikus új technológiák is tükrözik, amelyekkel új normákat fektetünk le a csatlakoztatási technológiák következő generációja számára. Piaci tapasztalatunk és múltbéli eredményeink magukért beszélnek, és demonstrálják, hogy folyamatosan dolgozunk termékválasztékunk fejlesztésén.

Az Ön csatlakozástechnikai partnere

Az Ön csatlakozástechnikai partnere

Globális csapatunk számos különféle piacon rendelkezik szakértelemmel, az ipari vezérlőket, a mozgásvezérlőket, a távközlést, a robotikát és a teljesítményelektronikát is ideértve. Engedje meg, hogy globális szakértői csapatunk az Ön tervező szakembereivel együttműködve azonosítsák a legmegfelelőbb komponenseket, és dolgozzák ki az optimális megoldást.

Az Industry 4.0 korában az automatizált termelési rendszerek és az intelligens gyárak rohamosan fejlődnek. A hatékony gyártás érdekében az intelligens eszközök új generációját fejlett automatizálási megoldásokkal kell támogatni. Készülékgyártók számára elérhető megoldásaink az iparágban vezető minőségű csatlakoztatást és átfogó támogatást kínálnak Önnek, így gyorsan, eredményesen és hatékonyan megvalósíthatja a céljait. Lets Connect…

Peter Walker, globális ipari menedzsment, készülékgyártás

Fontosabb termékjellemzők – készülékgyártók

Kiváló csatlakozási lehetőségek az Ön készülékeihez

Kiváló csatlakozási lehetőségek az Ön készülékeihez

Kiváló csatlakozási lehetőségek az Ön készülékeihez

A készülékgyártás feladata, hogy megoldást találjon a következő generációs építőelemek csatlakoztatásának kihívásait, és segítsen elhozni az új, intelligensebb, még jobban összekapcsolt világot. Mi az üzemautomatizálás, az épület-infrastruktúra, a biztonság, a telekommunikáció, a megújuló energia, az elektromos járművek infrastruktúrája és az okos városok terén egyaránt hasznos megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Partneri viszonyt ápolunk a fenti vertikális piacok vezető szereplőivel, és iparágvezető megoldásokat fejlesztünk. Rugalmas problémamegoldási módszerünknek köszönhetően rekordidőn belül megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön tervezési kérdéseire.

  • Átfogó termékválaszték, amelyben optimális megoldásokat talál az energia, a jelek és az adatok továbbításához
  • Megbízható és funkciókban gazdag csatlakozásbiztonsági megoldások
  • Innovatív csatlakozási megoldások következő generációs készülékekhez
  • Kategóriaelső tervezési támogatás és OEM-képességek

OMNIMATE® Services

OMNIMATE® Services

OMNIMATE® Services

Egyedülálló hatékonyságra kifejlesztett eszközök

A tervezési folyamatok hatékonyságának növelésével értékes időt takaríthat meg a termékfejlesztés során. NYÁK-alkatrészeinken felül számos támogatási eszközt és szolgáltatást kínálunk. OMNIMATE® szolgáltatásaink a műszaki specifikációk kidolgozásától kezdve a fejlesztésen és a tervezésen át a jóváhagyásig és a sorozatgyártásig a folyamat minden fázisában jelentősen csökkentik a projekt költségeit, valamint a piacra kerüléshez szükséges időt. Bízzon a szakértelmünkben, szerezze be tőlünk az információkat, és keresse meg nálunk gyorsan és könnyedén, praktikus online eszközeink és 72 órás mintaszolgáltatásunk segítségével az eszközéhez szükséges alkatrészeket

  • Komponenskönyvtárak EDA rendszerekhez
  • Részletes adatlapok és rajzok
  • Gyors és átlátható válogatás az AppGuide segítségével

További termékek és megoldások a készülékgyártók számára

Fedezze fel ConnectorGuide kínálatunkat - Találja meg az igényeihez megfelelő terméket

Fedezze fel ConnectorGuide kínálatunkat - Találja meg az igényeihez megfelelő terméket

Fedezze fel ConnectorGuide kínálatunkat - Találja meg az igényeihez megfelelő terméket

A ConnectorGuide-on keresztül alkalmazásorientált keresést kínálunk, amely gyorsan elvezeti ahhoz a termékhez, amire szüksége van. A megfelelő NYÁK dugaszolható csatlakozó megtalálása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Legfrissebb hírek a készülékgyártók világából

Ismerje meg a készülékgyártás területével foglalkozó legfrissebb tanulmányunkat.

Maradt még kérdése?

Beszéljünk az ötleteiről!

* Kötelező adatok

* Kötelező adatok