Csatlakozástechnika készülékgyártók számára

Csatlakozási megoldások nyomtatott áramköri lapok csatlakoztatásához

Csatlakozástechnika készülékgyártók számára

Optimális kapcsolat megoldások az Ön nyomtatott áramköri lapjainak csatlakoztatásához

A NYÁK csatlakozók és a NYÁK kapcsok alapvető komponensek az elektronikus készülékek és áramkörök gyártásában. Az ipari automatizálás során a nyomtatott áramköri lapok csatlakoztatása egyre kompaktabbá és ellenállóbbá válik. Itt fontos a megbízható és biztonságos csatlakozás is a funkciók széles körével. A hatékony gyártás érdekében az intelligens eszközök új generációját fejlett automatizálási megoldásokkal kell támogatni.

Innovatív csatlakozási megoldásokat kínálunk a következő generációs készülékekhez, amelyek az energia, jelek és adatok optimális átvitelét biztosítják a készülékgyártók és rendszerintegrátorok számára. NYÁK csatlakozóinkat és NYÁK kapcsainkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, és zökkenőmentesen lehessen őket meglevő rendszerekbe beépíteni. Termékeinken kívül átfogó támogató szolgáltatásokat is kínálunk, például tervezési támogatást és -OEM gyártói megoldásokat, hogy segítsünk Önnek a testreszabott csatlakozástechnikai megoldások kialakításában. A készülékgyártásban az Ön megbízható partnereként optimális csatlakozást biztosítunk.

Okos megoldások

Okos megoldások

Átfogó kínálatunkban szabványos és egyéni alkatrészeket, valamint az ügyfél igényeinek megfelelően kialakított megoldásokat talál. Emellett tőlünk azokat a szoftvereket és szolgáltatásokat is beszerezheti, amelyekkel felgyorsíthatja a fejlesztést és lerövidítheti a piacrakerülési időt. Okos csatlakozástechnikával foglalkozó kompetenciaközpontunk kifejezetten az innovatív elektromos csatlakoztatási termékek fejlesztésével foglalkozik.

Új technológiák

Új technológiák

Üzleti tevékenységünk alapja az innováció, és ezt azok a dinamikus új technológiák is tükrözik, amelyekkel új normákat fektetünk le a csatlakoztatási technológiák következő generációja számára. Piaci tapasztalatunk és múltbéli eredményeink magukért beszélnek, és demonstrálják, hogy folyamatosan dolgozunk termékválasztékunk fejlesztésén.

Az Ön csatlakozástechnikai partnere

Az Ön csatlakozástechnikai partnere

Globális csapatunk számos különféle piacon rendelkezik szakértelemmel, az ipari vezérlőket, a mozgásvezérlőket, a távközlést, a robotikát és a teljesítményelektronikát is ideértve. Engedje meg, hogy globális szakértői csapatunk az Ön tervező szakembereivel együttműködve azonosítsák a legmegfelelőbb komponenseket, és dolgozzák ki az optimális megoldást.

Fontosabb termékjellemzők – készülékgyártók

Kiváló csatlakozási lehetőségeket keres saját készülékeihez? A készülékgyártás feladata, hogy megoldást találjon a következő generációs építőelemek csatlakoztatásának kihívásait, és segítsen elhozni az új, intelligensebb, még jobban összekapcsolt világot. Mi az üzemautomatizálás, az épület-infrastruktúra, a biztonság, a telekommunikáció, a megújuló energia, az elektromos járművek infrastruktúrája és az okos városok terén egyaránt hasznos megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Partneri viszonyt ápolunk a fenti vertikális piacok vezető szereplőivel, és iparágvezető megoldásokat fejlesztünk. Rugalmas problémamegoldási módszerünknek köszönhetően rekordidőn belül megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön tervezési kérdéseire.

Újdonság

NYÁK-csatlakozók és NYÁK-sorkapcsok

Az OMNIMATE® Power, Signal, Data alkalmazásspecifikus termékválasztékában ipari alkalmazásokhoz készült termékeket talál elsősorban a jelfeldolgozás és a teljesítményelektronika terén.

Egyérpáras Ethernet

Az ipari IoT kommunikációs architektúrájának legújabb generációja az egyérpáras Ethernetre fog épülni. Az egészen az érzékelőkig elvihető Ethernet-kapcsolat zökkenőmentes összeköttetést garantál a felhő és az érzékelő között.

Csatlakozók

Nálunk minden szükséges csatlakozót megtalál, a jeltől az energián át az adatokig. Az Ön speciális huzalozási és csatlakozási architektúrájához megfelelő, kiváló minőségű csatlakozóink rövid szállítási határidővel vásárolhatók meg.

Elektronikaházak

Elektronikai készülékházaink jövőbiztos platformot kínálnak elektronikus alkalmazásokhoz bármilyen szerkezeti kialakításban és minden alkalmazási területhez. Az alkalmazást és annak követelményeit kielégíti a házkoncepció.

Fontos szolgáltatások készülékgyártók számára

Szeretné, ha tervezési folyamatai egyedileg hatékonyak lennének? A tervezési folyamatok hatékonyságának növelésével értékes időt takaríthat meg a termékfejlesztés során. NYÁK-alkatrészeinken felül számos támogatási eszközt és szolgáltatást kínálunk. OMNIMATE® szolgáltatásaink a műszaki specifikációk kidolgozásától kezdve a fejlesztésen és a tervezésen át a jóváhagyásig és a sorozatgyártásig a folyamat minden fázisában jelentősen csökkentik a projekt költségeit, valamint a piacra kerüléshez szükséges időt. Bízzon szakértelmünkben, szerezze be tőlünk az információkat, és keresse meg nálunk gyorsan és könnyedén, praktikus online eszközeink segítségével a készülékéhez szükséges alkatrészeket.

Szervizszerszámok

 • OMNIMATE® 4.0 webes konfigurátor
   Hozza létre egyedi eszközcsatlakozását
 • ConnectorGuide:
   Találja meg az igényeinek megfelelő terméket
 • Ingyenes, 72 órás mintaszolgáltatás:
   Rendelje meg gyorsan és könnyedén tervezési mintáját
 • Digitális adatok:
   Fedezze fel komponenskönyvtárunkat EDA rendszerekhez

Know-how

 • Tanulmány:
   Fedezze fel az újdonságokat a készülékcsatlakozási technikában
 • Mozgástér és levezetési távolságok:
   Kérjen részletes áttekintést a pontos méretezéshez
 • Vezetékcsatlakozási technológiák:
   Fedezze fel különböző csatlakozástechnnológiáinkat
 • Erőforrások gyűjtése:
   Kérjen összefoglalót szakértelmünkről

Robotizált szerelésre kész!

Robotizált szerelésre kész!

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A SNAP-IN csatlakozástechnika segítségével új szintre emelheti a vezetékezési folyamatait. A SNAP-IN használatával a telepítés és a karbantartás mindössze annyi időt vesz igénybe, mint egy csettintés.

A csatlakozás alapelve éppen olyan egyszerű, mint a használata: a csupaszított vezető közvetlenül beilleszthető a nyitott csatlakozási pontba, és a bepattintható csatlakoztatás pedig egyetlen pillantás alatt a helyére rögzül.

Legfrissebb hírek a készülékgyártók világából

A technológia vezető alakjaként sikeresen forradalmasítottuk a NYÁK csatlakozástechnikát a NYÁK csatlakozóinkkal és NYÁK kapcsainkkal. Komponenseink rendkívül népszerűek az ipari alkalmazásokban, emellett alkalmazásorientált tervezésre és hatékony gyártásra van optimalizálva. Itt a jelfeldolgozásra és a teljesítményelektronikára fókuszálunk. Az általunk kínált szolgáltatások és digitális adatok kiemelkedő választékával egyszerűbbé tesszük a folyamatokat ügyfeleink számára.