Tervezési adatok

Az a célunk, hogy ügyfeleink a lehető legegyszerűbben beépíthessék termékeinket a terveikbe, ezért számos különböző mérnöki tervezőrendszerhez – EPLAN, Zuken E3.series, WSCAD stb. – kínálunk digitális termékadatokat.

Tervezési adatok

AmpereSoft

Az AmpereSoftról

Az AmpereSoft GmbH bevált, gyártófüggetlen és folyamatorientált szoftver eszközöket kínál a hatékony és megbízható tervezéshez, valamint a mesteradatok kezelésében az optimális folyamatokhoz. Használja ki a mai és a későbbi követelményeknek is megfelelő megoldások, valamint az ipari tapasztalat évtizedei során szerzett szaktudáson alapuló tanácsadó szolgáltatások előnyeit.

A ToolSystem megoldással a folyamatokat optimalizálja azáltal, hogy gyorsan konfigurálhatja a teljes kapcsolóberendezést, rugalmasan összeállíthatja az árajánlatot, és az ETIM és az ECLASS Advanced rendszerekhez egyaránt elérhetők a DIN EN 61439-1 szerinti hőmérséklet-számítási funkciók és a gyakorlatorientált, részletes tervezési és anyagjellemző-karbantartási lehetőségek.

Weidmüller-termékadatok a MatClass platformhoz

Fedezze fel az AmpereSoft weboldalt és töltse le a termékadatokat az alábbi hivatkozásokon keresztül.

AUCOTEC

Az AUCOTEC-ről

A több mint 35 éves tapasztalatra visszatekintő AUCOTEC a gépek, az üzemek és a mobil rendszerek teljes életciklusában használható tervezőszoftvereket fejleszt. Az AUCOTEC megoldásai a folyamatábráktól a folyamatszabályozáson és a nagy méretű berendezések villamos tervezésén keresztül az autóipari moduláris vezetékezési rendszerekig számos területet lefednek.

Az AUCOTEC szoftvereit a világ minden táján használják. A Hannover melletti isernhageni székhelyek mellett további hat német helyszín tartozik az AUCOTEC csoporthoz, valamint kínai, indiai, dél-koreai, holland, francia, olasz, osztrák, lengyel, svéd, norvég és egyesült államokbeli leányvállalatok is. Emellett a globális partnerhálózat helyi támogatást biztosít világszerte.

Weidmüller termékadatok az Engineering Base szoftverhez

A termékadatok importálására szolgáló felület segítségével „EPLAN Electric P8” formátumban továbbíthatja az adatokat az Engineering Base szoftverbe.

Fedezze fel az AUCOTEC weboldalt és töltse le a termékadatokat az alábbi hivatkozáson keresztül.

CADENAS

A CADENAS-ról

A CADENAS az egyik vezető szoftvergyártó a stratégiai alkatrészkezelés (PARTsolutions) és elektronikus CAD termékkatalógus (eCATALOGsolutions) területein.

Egyedi megoldásaival a CADENAS a kapocs a komponensgyártók és termékeik, valamint ügyfeleik között.

Weidmüller-termékadatok a Part Community-ben

Fedezze fel a CADENAS weboldalt és töltse le a műszaki termékadatokat az alábbi hivatkozásokon keresztül. Példa formátumok:

  • STEP
  • DXF
  • DWG

ECLASS

Az ECLASS-ról

Az elektronikus és automatizált adatcseréhez a nem csupán az emberek, hanem a gépek által is értelmezett „közös nyelv” használata nélkülözhetetlen.

Az ECLASS segítségével globálisan elismert, szabványoknak megfelelő standard érhető el erre a célra. Az ECLASS lehetővé teszi az egységes osztályozást, valamint a termékek és szolgáltatások egyértelmű leírását a teljes értékláncon át, minden iparágon keresztül – a fejlesztéstől a forgalmazásig és ártalmatlanításig. A több mint 45 000 termékosztállyal és 20 000 tulajdonsággal az ECLASS nemzetközi szintre emelkedett. . Az ECLASS szabvány használatával a belső vállalati folyamatok optimalizálhatók, és hatékonyabb lehet az együttműködés az üzleti partnerekkel.

Az ECLASS fejlesztője a 2000-ben alapított ECLASS e.V. Non-profit szervezetként az egyesületet számos iparág és kereskedelmi ágazat vállalatainak, egyesületeinek és intézményeinek tagjai támogatják. Közös céljuk, hogy bővítsék az ECLASS szabványt a jelenlegi és jövőbeni piaci követelményekkel összhangban, és támogassák nemzetközi alkalmazásaikat.

Weidmüller termékadatok BMEcat formátumban

Fedezze fel az ECLASS weboldalt és töltse le a termékadatokat az alábbi hivatkozáson keresztül.

Ha termékadatokra van szüksége, forduljon hozzánk.

EPLAN

Az EPLAN-ról

Az EPLAN szoftvereket és szolgáltatásokat kínál az elektromos tervezés, automatizálás és mechatronikai tervezési területek számára. A vállalat a világ egyik vezető szoftvermegoldásának fejlesztője a gép-, üzem- és házépítés terén. Az EPLAN emellett ideális partner a kihívást jelentő tervezési folyamatok leegyszerűsítésében. A szabványosított és egyedi ERP és PLM/PDM interfészek konzisztens adatokat biztosítanak a teljes értékláncon át. Az EPLAN-nal dolgozni azt jelenti, hogy korlátlan kommunikáció áll rendelkezésre minden tervezési területen át.

Weidmüller-termékadatok az EPLAN Electric P8 és az EPLAN Pro Panel szoftverhez

Fedezze fel az EPLAN weboldalt és töltse le a termékadatokat az alábbi hivatkozásokon vagy a Weidmüller online katalógusán keresztül.

etap

Az ETAP-ról (korábban IGE+XAO)

Az IGE+XAO Group több mint 35 éve kínál szoftvereket, a teljes elektromos tervezési folyamatot támogató, számítógéppel támogatott tervezés (CAD) és termék életciklus menedzsment (PLM) tervezése, gyártása és értékesítése révén, a meghatározástól és tervezéstől a gyártáson és karbantartáson keresztül. Az IGE+XAO húsz leányvállalata és több mint 50 országban működtetett képviseletei több mint 40 000 ügyfelet támogatnak, és a cég rendszereit világszerte több mint 90 000 létesítményben használják. Az IGE+XAO 2023-ben csatlakozott az ETAP-hoz, amely globális vezető az elektromos rendszerek szoftvermegoldásainak terén.

A SEE (Software for Electrical Engineering – elektromos tervezési szoftver) egy intuitív CAD szoftver, amely minden elektromos tervezési és gyártási igénynek megfelel. A SEE most az ETAP piacvezető szoftvermegoldás-kínálata az elektromos rendszerek terén, a tervezéstől kezdve a mérnöki munkán keresztül az üzemeltetésig és karbantartásig.

Weidmüller-termékadatok SEE szoftverhez

Fedezze fel az IGE+XAO weboldalt az alábbi hivatkozáson keresztül, és töltse le a termékadatokat az IGE+XAO adatportál SEE webes katalógusáról a SEE Electrical beszerzése után szerzett hozzáféréssel.

SDProget

Az SDProgetről

Az SDProget egyike a vezető olasz vállalatoknak az elektromos ágazat CAD szoftvereinek tervezése és fejlesztése területén.

Az SPAC Automazione egy CAD / CAE megoldás elektromos tervezéshez az ipari automatizálás és a különleges gépek területén. Ez egy professzionális tervezőrendszer, amely nagyban automatizált és rugalmas. A felhasználóknak maximális hatékonyságot kínál az ipari automatizálás elektromos rendszereinek tervezése során.

Weidmüller-termékadatok SPAC Automazione szoftverhez

Fedezze fel az SDProget weboldalt az alábbi hivatkozáson keresztül, és szerezzen hozzáférést a termékadatokhoz az SPAC Automazione beszerzése után.

SISTEMA

A SISTEMA-ról

A SISTEMA (Safety of Controls on Machines – gépi vezérlőrendszerek biztonsága) feladata, hogy a DIN EN ISO 13849--1 szabvány előírásainak megfelelően segítsen értékelni a biztonságot. A Német Társadalmi Felelősségbiztosítási Társaság (IFA) Munkahelyi biztonsági és Egészségvédelmi Intézete által biztosított szoftvervarázsló lehetőséget kínál a biztonsággal kapcsolatos gépi vezérlők fejlesztésével és tesztelésével foglalkozó szakembereknek, hogy különböző architektúrákban szimulálják a vezérlőelemeket, és automatikusan kiszámítsák a megbízhatósági értékeket.

Weidmüller-termékadatok a SISTEMA platformhoz

A SISTEMA adattár segítségével a Weidmüller biztonsági alkatrészeinek minden aktuális tulajdonsággal kapcsolatos adatát beépítheti a szoftvervarázslóba.

Fedezze fel az IFA weboldalt és a SISTEMA szoftver asszisztenst az alábbi hivatkozásokon keresztül, és töltse le a termékadatokat.

WSCAD

WSCAD-ról

A WSCAD szenzációs ár-érték arányú, gyors és megbízható tervezői megoldásokat kínál, amelyek óriási segítséget nyújtanak az elektromos rajzok,a vezérlőelemek és a hidraulikadiagramok kialakításában, a berendezések és házak elrendezésénél, a csövek és a műszerek elhelyezésénél, az épületautomatizálásban és az elektromos szerelésben. A moduláris és méretezhető szoftvercsomag segítségével a nagyvállalatok és a kis- és középvállalkozások egyaránt felgyorsíthatják termékfejlesztési folyamataikat, jelentősen csökkenthetik a tervezési költségeket, és jobb minőségű termékeket állíthatnak elő. A szabványosított, többször is felhasználható elemek, valamint az automatizált folyamatok jelentősen felgyorsítják a tervezéshez szükséges időt, és segítenek magasabb minőséget elérni. A termékválasztékot a WSCAD globális üzleti szolgáltatásai egészítik ki. A vállalat többek között a mérnöki és áttelepítési feladatok ellenőrzésével, a munkafolyamatok integrálásával, tanácsadással és képzéssel, valamint papíralapú dokumentumok és a külső E-CAD formátumú anyagok digitalizálásával és importálásával is foglalkozik.

A legújabb, már bevizsgált termékalkatrész-adatok importálhatók a vázlatrajzokba, amelynek köszönhetően a tervezőmérnökök rengeteg időt takarítanak meg, és jobb minőségben dolgozhatnak. A felhasználók számára előnyös, hogy letölthetik a termékeink adatait. A több mint 125 gyártótól származó több mint 1,2 millió termékadat a wscaduniverse.com weboldalon is elérhető. A villamossági CAD-adatok legnagyobb alkatrész- és szimbólumtára mind a WSCAD, mind az EPLAN felhasználói számára ingyenesen elérhető.

Weidmüller-termékadatok a WSCAD platformhoz

Fedezze fel a WSCAD weboldalt és töltse le a termékadatokat különböző ECAD formátumokban az alábbi hivatkozásokon keresztül.

Zuken

A ZUKEN-ről

A Zuken a legmodernebb szoftverekkel és szakértő tanácsadási szolgáltatásokkal segíti a világ vezető gyártóit az elektromos és elektronikus tervezési módszerek és a kapcsolódó gyártási folyamatok optimalizálásában.

A vállalat a bevált tapasztalatok, a technológiai szakértelem és az agilitás egyedülálló kombinációjának köszönhetően kategóriaelső megoldásokat fejleszt.

A Zuken hisz az átlátható munkamódszerekben és az üzletmenet minden területén a lehető legnagyobb integritással jár el, ami hosszú távú és sikeres ügyfélkapcsolatokat eredményezett.

A Zuken több mint 30 éves iparági tapasztalatának és biztos pénzügyi helyzetének köszönhetően stabil piaci pozíciót tudhat magáénak. A tokiói értéktőzsde 1. szintjén jegyzett stabil multinacionális vállalatként a Zuken arra koncentrálhat, hogy hosszú távú innovációs és növekedési partnerként segítse ügyfeleit.

A Zuken partnerei nyugodtak lehetnek afelől, hogy befektetésük meg fog térülni: erre garancia a vállalat sikeréhez nagyban hozzájáruló, képzett csapat. A Zuken számtalan különböző szektorból érkező, több tudományterületre és fejlett technológiára szakosodott munkatársai képesek tökéletesen átlátni az ügyfeleknél felmerülő egyedi követelményeket.

Weidmüller-termékadatok az E3.series szoftverhez

Fedezze fel a Zuken weboldalt és töltse le a termékadatokat az alábbi hivatkozásokon keresztül.

Az adatok letöltésével a felhasználó elfogadja Weidmüller használati feltételeit.

A Weidmüller folyamatosan termékei fejlesztésére és javítására törekszik. Ezért fenntartjuk a jogot arra, hogy adott esetben olyan termékeket szállítsunk ki, amelyek jellemzői a termék továbbfejlesztése miatt eltérnek a termék adatlapján feltüntetettektől. A felhasználókat minden esetben megkérjük a vonatkozó specifikációk megerősítésére. A Weidmüller semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget a termékadatok helytelen használatáért. Kizárólag a felhasználó felelős az eszközök kiválasztásáért és a számításhoz figyelembe vett értékekért.