Tervezési adatok

Az a célunk, hogy ügyfeleink a lehető legegyszerűbben beépíthessék termékeinket a terveikbe, ezért számos különböző mérnöki tervezőrendszerhez (EPLAN, Zuken E3.series, WSCAD stb.) kínálunk digitális formában letölthető termékadatokat.

Tervezési adatok
A Weidmüller termékadat-kínálatának magas minőségével jobb keresési és anyagkészítési folyamatot biztosítunk ügyfeleink számára az ERP-rendszerben, beleértve az életciklus-információkat is.

Daniel Gaudencio Saraiva, a SPARETECH GmbH vezető partnermenedzsere

Az adatok letöltésével a felhasználó elfogadja Weidmüller használati feltételeit.

Az adatok letöltésével a felhasználó elfogadja Weidmüller használati feltételeit.

A Weidmüller folyamatosan termékei fejlesztésére és javítására törekszik. Ezért fenntartjuk a jogot arra, hogy adott esetben olyan termékeket szállítsunk ki, amelyek jellemzői a termék továbbfejlesztése miatt eltérnek a termék adatlapján feltüntetettektől. A felhasználókat minden esetben megkérjük a vonatkozó specifikációk megerősítésére. A Weidmüller semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget a termékadatok helytelen használatáért. Kizárólag a felhasználó felelős az eszközök kiválasztásáért és a számításhoz figyelembe vett értékekért.

AmpereSoft

AmpereSoft

AmpereSoft

Az AmpereSoft GmbH egy fiatal cég, amely ugyanakkor évtizedes tapasztalatot és átfogó ismereteket tudhat magáénak a tervezőeszközök és a törzsadatfolyamatok területén. Az AmpereSoft gyártófüggetlen, bevált és folyamatorientált szoftveres eszközöket kínál, és szakértő tanácsadást nyújt ügyfeleinek a törzsadatkezelési folyamatok optimalizálásához.

A ToolSystem megoldással a termék életciklusának minden fázisát optimalizálhatja: gyorsan kialakíthatja a teljes kapcsolókészüléket, rugalmasan összeállíthatja az árajánlatot, és az ETIM és az eCl@ss Advanced rendszerekhez egyaránt elérhetők a DIN EN 61439-1 szerinti hőmérséklet-számítási funkciók és a gyakorlatorientált, részletes tervezési és anyagjellemző-karbantartási lehetőségek

Aucotec

Aucotec

Aucotec

A több mint 30 éves tapasztalatra visszatekintő AUCOTEC a gépek, az üzemek és a mobil rendszerek teljes életciklusában használható tervezőszoftvereket fejleszt. Az AUCOTEC megoldásai a folyamatábráktól a folyamatszabályozáson és a nagy méretű berendezések villamos tervezésén keresztül az autóipar moduláris kábelkötegeinek kialakításáig számos területet lefednek.

Az AUCOTEC szoftvereit a világ minden táján használják. Az AUCOTEC hannoveri székhelye mellett további hat irodát üzemeltet Németországban, valamint Kínában, Dél-Koreában, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Ausztriában, Lengyelországban, Svédországban és az Egyesült Államokban is működtet leányvállalatokat. Az ügyfelek a cég globális partnerhálózatának köszönhetően mindenhol helyi támogatásra számíthatnak.

Termékadatok az Engineering Base szoftverhez

A termékadatok importálására szolgáló felület segítségével „EPLAN Electric P8” formátumban továbbíthatja az adatokat az Engineering Base szoftverbe.

ecscad

ecscad

ecscad

A Mensch und Maschine Software SE (M+M) a számítógéppel támogatott tervezés és gyártás (CAD/CAM), valamint a termékadatok (Product Data Management, PDM) és az épületadatok (Building Information Management, BIM) kezelésére szolgáló szoftverek vezető európai fejlesztője, amely Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Romániában, Spanyolországban, az Egyesült Államokban, Brazíliában, Japánban és az ázsiai–csendes-óceáni térségben egyaránt jelen van.

Az M+M sokszínű kínálatában számos különböző árfekvésű és teljesítményű CAD/CAM/PDM/BIM megoldásokat talál, amelyek lefedik a legfontosabb iparágakat (például mechanikai és elektromos tervezés, építészet, infrastruktúra). A vállalatot 1984-ben alapították, székhelye a München közelében fekvő Wessling.

ECLASS

ECLASS

ECLASS

Termékadatok BMEcat 2005.1 formátumban, az ECLASS 9.1 szerint osztályozva, mérnöki adatokkal.

Ez a tartalom ECLASS adatokat tartalmaz. Az ECLASS szabvány használatához licenc szükséges. Kérjük, regisztráljon és rendelje meg a DownloadPortal oldalról www.eclassdownload.com .

Az innen letölthető termékadatok mintaként szolgálnak. Ha további termékadatokat is szeretne, keressen meg minket.

EPLAN

EPLAN

EPLAN

Az EPLAN Electric P8 és az EPLAN Pro Panel aktuális termékadatait az EPLAN adatportálról és innen, a honlapról töltheti le.

Az Eplan CAE-megoldások fejlesztésével foglalkozik, ezenfelül tanácsadási szolgáltatásokat nyújt a vállalatoknak tervezési folyamataik korszerűsítésére vonatkozóan. Az ügyfelek számára különösen előnyös a termékfejlesztési folyamatok hatékonyságának növekedése, amelyet szabványosított eljárásokkal, automatizált ciklusokkal és konzisztens munkafolyamatokkal lehet elérni.

Az Eplan egyedi megoldásokat kínál a rendszerek szabványos tervezői megoldásokon alapuló kialakításához, telepítéséhez és az IT/PLM rendszerekbe történő zökkenőmentes integrálásához. Szolgáltatásaink keretében egyéni igényeket is kielégítünk, de tanácsadással és képzéssel is foglalkozunk. Az ERP-, PDM- és PLM-rendszerekkel használható egyedi és szabványos interfészek révén konzisztens adatokkal dolgozhat a termékfejlesztés során. A vállalat következetesen ügyfélközpontú megközelítése, globális támogatása, innovatív fejlesztései és az interfészek terén kínált szakértelme nagyban hozzájárul a sikeres működéshez. Az EPLAN a Friedhelm Loh Group tagja, és világszerte több mint 11 500 alkalmazottat foglalkoztat, 2014-ben 2,2 milliárd eurós forgalmat bonyolított le. Ezek a számok garanciát jelentenek arra nézve, hogy az EPLAN termékei biztonságos beruházást jelentenek. Az EPLAN hét németországi irodája és több mint 50 országban működtetett képviseletei több mint 45 000 ügyfelet támogatnak, és a cég rendszereit világszerte több mint 120 000 létesítményben használják. A vállalat mottója: „EPLAN – a hatékony tervezés” az optimalizált, hatékony folyamatokkal kapcsolatos szakértelmet hangsúlyozza, amely hosszú távon segíti az ügyfelek versenyképességét.

EPLAN adatok kérése

Válassza ki a letölteni kívánt adatot (0 kiválasztva)

Kérjük válasszon ki legalább egy letöltést

Írja be a kapcsolattartási adatait

* Kötelező adatok

SDProget

SDProget

SDProget

Az SDProget egyike a vezető olasz vállalatoknak az elektromos ágazat CAD szoftvereinek tervezése és fejlesztése területén.

SPAC Automazione

A CAD / CAE megoldás elektromos tervezéshez az ipari automatizálás és a különleges gépek területén

A SPAC Automazione egy professzionális tervezőrendszer, amely nagyban automatizált és rugalmas.

A felhasználóknak maximális hatékonyságot kínál az ipari automatizálás elektromos rendszereinek tervezése során.

WSCAD

WSCAD

WSCAD

A WSCAD szenzációs ár-érték arányú, gyors és megbízható tervezői megoldásokat kínál, amelyek óriási segítséget nyújtanak az elektromos rajzok,a vezérlőelemek és a hidraulikadiagramok kialakításában, a berendezések és házak elrendezésénél, a csövek és a műszerek elhelyezésénél, az épületautomatizálásban és az elektromos szerelésben. A moduláris és méretezhető szoftvercsomag segítségével a nagyvállalatok és a kis- és középvállalkozások egyaránt felgyorsíthatják termékfejlesztési folyamataikat, jelentősen csökkenthetik a tervezési költségeket, és jobb minőségű termékeket állíthatnak elő. A szabványosított, többször is felhasználható elemek, valamint az automatizált folyamatok jelentősen felgyorsítják a tervezéshez szükséges időt, és segítenek magasabb minőséget elérni. A termékválasztékot a WSCAD globális üzleti szolgáltatásai egészítik ki. A vállalat többek között a mérnöki és áttelepítési feladatok ellenőrzésével, a munkafolyamatok integrálásával, tanácsadással és képzéssel, valamint papíralapú dokumentumok és a külső E-CAD formátumú anyagok digitalizálásával és importálásával is foglalkozik.

A legújabb, már bevizsgált termékalkatrész-adatok importálhatók a vázlatrajzokba, amelynek köszönhetően a tervezőmérnökök rengeteg időt takarítanak meg, és jobb minőségben dolgozhatnak. A felhasználók számára előnyös, hogy letölthetik a termékeink adatait. A több mint 125 gyártótól származó több mint 1,2 millió termékadat a wscaduniverse.com weboldalon is elérhető. A villamossági CAD-adatok legnagyobb alkatrész- és szimbólumtára mind a WSCAD, mind az EPLAN felhasználói számára ingyenesen elérhető.

ZUKEN

ZUKEN

ZUKEN

A Zuken a legmodernebb szoftverekkel és szakértő tanácsadási szolgáltatásokkal segíti a világ vezető gyártóit az elektromos és elektronikus tervezési módszerek és a kapcsolódó gyártási folyamatok optimalizálásában.

A vállalat a bevált tapasztalatok, a technológiai szakértelem és az agilitás egyedülálló kombinációjának köszönhetően kategóriaelső megoldásokat fejleszt.

A Zuken hisz az átlátható munkamódszerekben és az üzletmenet minden területén a lehető legnagyobb integritással jár el, ami hosszú távú és sikeres ügyfélkapcsolatokat eredményezett.

A Zuken több mint 30 éves iparági tapasztalatának és biztos pénzügyi helyzetének köszönhetően stabil piaci pozíciót tudhat magáénak. A tokiói értéktőzsde 1. szintjén jegyzett stabil multinacionális vállalatként a Zuken arra koncentrálhat, hogy hosszú távú innovációs és növekedési partnerként segítse ügyfeleit.

A Zuken partnerei nyugodtak lehetnek afelől, hogy befektetésük meg fog térülni: erre garancia a vállalat sikeréhez nagyban hozzájáruló, képzett csapat. A Zuken számtalan különböző szektorból érkező, több tudományterületre és fejlett technológiára szakosodott munkatársai képesek tökéletesen átlátni az ügyfeleknél felmerülő egyedi követelményeket.

OMNIMATE®

OMNIMATE®

OMNIMATE®

Komponenskönyvtárak NYÁK-tervezőszoftverekhez

Új, kiterjedt OMNIMATE® komponenskönyvtárak NYÁK-tervezőszoftverekhez – A nyomtatott áramkörök gyors és professzionális kialakításához