Az együttműködés felé vezető úton

A kiválóság megtalálásához hálózatokat kell létrehoznunk, és nyitnunk kell az új ökoszisztémák felé. Célunk a villamosítás, automatizálás és digitalizálás területén működő kompetens partnerekből álló hálózat folyamatos fejlesztése.
Ez a kiterjedt technológiai és alkalmazási szaktudással, valamint széles körű tapasztalattal rendelkező közösség készen áll arra, hogy ügyfeleinknek a lehető legmagasabb szintű támogatást nyújtsa.

Hiszünk abban, hogy az együttműködés, az innovációk és a megbízható kapcsolatok erejével fenntartható üzleti fejlődést biztosíthatunk az összes érintett fél számára.

Legyen Ön is része ennek az erős közösségnek!

Együttműködés

Együttműködés

Egy globális hálózat részeként, bizalmon alapuló személyes kapcsolatok kialakítása, továbbá kompetenciák és tapasztalatok megosztása

Innováció

Innováció

Az IIoT kihívások felkészült kezelése, és a helyes út követése a digitális átalakulás során

Bizalmon alapuló kapcsolatok

Bizalmon alapuló kapcsolatok

Hosszú távú, személyes kapcsolatok kiépítése egy folyamatosan növekvő szakértői közösségben

Prémium támogatás

Prémium támogatás

Részesüljön Ön is a hálózati partnerségek előnyeiből az átfogó képzések, valamint a műszaki és értékesítési támogatás révén

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

A megfelelő termékek, technológiák, megoldások és parterek a nyereséges és fenntartható üzleti fejlődésért

Csatlakozzon partnerprogramjainkhoz

MEGOLDÁSI PARTNER

A különböző iparági szegmensekben működő gépgyártók, más gyártók és logisztikai beszállítók gyártási stratégiái és azok technikai megvalósításai eltérőek. Az olyan feladatokat, mint a mérnöki tervezés, a szoftverfejlesztés, az összeszerelés, az üzembe helyezés és a karbantartás, megbízható és tapasztalt partnereknek kell támogatniuk.

Az ipari automatizálás és az IoT, az energiagazdálkodás és az ipari analitika területén a legjobb megoldások biztosítása érdekében a helyi szolgáltatókkal fennálló hatékony partneri kapcsolatok garantálják a végfelhasználó elvárásainak való tökéletes megfelelést. Megoldási partneri hálózatunkat folyamatosan bővítjük. Szeretne csatlakozni?

Forduljon „Megoldási partner” szakértőnkhöz

TECHNOLÓGIAI PARTNER

Ügyfeleinket a figyelmünk középpontjában tartva, mindig ügyelünk a technológiák, architektúrák és termékek megfelelő kombinációjára.

Folyamatosan keressük azokat az innovatív technológiai partnereket, akik képesek diverzifikálni portfóliónkat, hogy az mind a mai, mind a jövőbeli iparági igényeket kielégítse. A Weidmüller széles „Technológiai partneri” hálózatára építve teszi egyszerűbbé a digitalizációt. Szeretne Ön is a partneri hálózat részévé válni?

Forduljon „Technológiai partner” szakértőnkhöz

OKTATÁSI PARTNER

Többek között Weidmüller Akadémia változatos képzéseket kínál az ipari IoT témájában partnereknek, ügyfeleknek, egyetemeknek és más mérnökképző intézményeknek.

Ha csak be szeretné vezetni üzemeit az ipari IoT-be, hozzá szeretne férni értékes adatokhoz, vagy új, adatalapú szolgáltatásokat szeretne kínálni, az ipari IoT felé vezető útnak nem kell bonyolultnak lennie.
Felkeltettük az érdeklődését? Akkor tekintse meg praktikus IIoT webinárjainkat, vagy kérjen külön képzést termékeinkről és megoldásainkról.

Iparági úttörőként meghívjuk Önt, hogy részt vegyen a holnap technológiáinak megtervezésében, és együtt készítsük fel a jövő mérnökeit erre az izgalmas és kihívásokkal teli világra. Az Ön szervezete kutatóintézet vagy egyetem, és szívesen dolgozna velünk. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot

Részesüljön Ön is egy termékek és szolgáltatások átfogó kínálatát nyújtó portfólió előnyeiből

  • Ipari IoT megoldásokkal: amikor értékes adatokhoz kell hozzáférni vagy új, adatvezérelt szolgáltatásokat kell létrehozni. Mi lehetővé tesszük ügyfeleink számára, hogy az adatoktól eljussanak az értékig – ráadásul a könnyű úton.
  • Automatizálással és szoftverekkel: lendületet adhat vállalkozásának. Holisztikusan megközelítésünk révén az Ön üzleti tevékenységét is hatékonyabbá és kényelmesebbé tudjuk tenni.
  • Az automatizálási technológiák lelke az elektronika. Intelligens termékeket gyártunk, amelyek a legjobb kutatás-fejlesztés eredményei.
  • Az átgondolt csatlakozásokkal nagyobb hatékonyságot érhet el. Termékeink a tervezés, a telepítés és az üzemeltetés során egyaránt hozzáadott értéket képviselnek.

Tökéletes kiegészítés

Tanácsadás és támogatás – Weidmüller IIoT és automatizálási partnerhálózat

* Kötelező adatok