A kábelezési munkaterhelés csökkentése

A kábelezési munkaterhelés csökkentése
Szelídítse meg a vadat!

A kábelezési munkaterhelés csökkentése

A korszerű gépek és üzemek követelményei egyre specializáltabbakká válnak. Ennek következménye az egyre növekvő modularizáció, ami rugalmasan illeszthető az új követelményekhez. Gyorsan elérhető standard kombinációkra, valamint speciális kábelezési megoldásokra van szükség, amelyek garantálják a teljesítmény, a jelek és az adatok megbízható átvitelét. Szabványos vagy speciális csatlakozóvezetékek: a Weidmüller minden kábelezési feladathoz optimális megoldást kínál.

Problémamentes csatlakozás

Problémamentes csatlakozás

A tápellátás, a jelek és az adatok megbízható továbbítása, kényelmesen használható csatlakozástechnikával, egyetlen forrásból.

Rugalmasan egyedi igényekre szabható

Rugalmasan egyedi igényekre szabható

A Weidmüller minden kábelezési feladat hatékony megvalósítását kínálja – a standard kábelezéstől a testre szabott megoldásokig.

Jelentős költségmegtakarítás

Jelentős költségmegtakarítás

„Csatlakoztassa és termeljen” (plug-and-produce) megoldások, a maximális szerelési hatékonyságért, ami nagy versenyelőnyt jelenthet.

Termékválaszték

Csatlakoztassa és használja - a bonyolult konfekcionálás helyett

Mi segíthetünk a kábelezési munkaterhelés csökkentésében.

A gépek és rendszerek kábelezése egyre összetettebb feladattá válik. Az egyedi kábelek szerelése nagy költséget jelent a tervezésben, a beszerzésben és a szerelésben egyaránt. Egyedi tervezést és termékeket kínálunk a folyamatos csatlakoztatáshoz IP20-tól IP6x védettségig – megbízható, bevizsgált és egyetlen forrásból.

Csatlakoztassa és használja - a bonyolult konfekcionálás helyett
Előnyök
  • Folyamatos csatlakozás IP20-tól IP6x védettségig
  • A szerelési költségek minimálisra csökkentése
  • Igény szerinti kábelhosszak, csatlakozók, jelölések vagy színek

Vezetékkészletek, patchvezetékek és kábelek

Ha különböző csatlakozóprofilú jelkábeleket keres az érzékelők számára, vagy Ethernet adatkábelekre van szüksége, a Weidmüller minden alkalmazási területre a megfelelő megoldást kínálja.

  • Igény szerinti hosszúságú kábelek, dugaszok, jelölések és színek, akár már egyetlen darabtól is rendelhetők
  • Különböző testreszabási szintek az Ön igényeinek megfelelően, minden tervezési helyzetben, online konfigurátorunk segítségével
  • Robotokban használható, újrahasznosítható és halogénmentes kábelek

PLC rendszerkábelezés

A gyártóspecifikus dugaszolható csatlakozókkal felszerelt konfekcionált PAC kábelek, a szalagkábelek és a SUB-D, vagy RSV csatlakozók gyors és megbízható összeköttetést tesznek lehetővé a PLC és a PLC-interfészmodulok között.

  • Konfekcionált kábelek nagy választéka gyártóspecifikus csatlakozástechnikával minden vonatkozó vezérlőrendszerhez
  • Az Ön rendszerének egyedi igényeihez szabva
  • Nagyobb hatékonyság és biztonság a berendezésgyártásban – csökkentse a kábelezési hibákat

Szolgáltatások

Kiválasztás és rendelés

Standard kábelkészleteink, patchvezetékeink és kábeleink a teljesítmény, jelek és adatok átviteléhez. Katalógusunkból rendelhetők, akár egyetlen tétel is.

Gyors kiszállítás szolgáltatás

Vezetékkészletek különböző csatlakozóprofillal és kábelhosszal. Hozzon létre egyedi kombinációkat egyszerűen és könnyen online konfigurátorunkkal.

Összeállítás és megrendelés

Igény szerint gyártott kábelek a Weidmüller szakemberei által összeállítva. Kombinációk speciális vezetékezési elrendezéssel, speciális csomagolással és jelöléssel.

Tervezéstől a megrendelésig

Valódi hozzáadott értéket képviselő megoldások a gépek és üzemek kábelezésére. Az igényekhez igazított csatlakozási megoldások kihasználják az addig rejtett potenciált és jelentősen csökkentik a szerelési munkaterhelést.

Termékkonfigurátor

Termékkonfigurátor

Termékkonfigurátor

A konfigurátor lehetővé teszi a szenzor-aktuátor interfészek (SAI) és az IE-kábelkészletek egyedi kialakítását, amely megfelel az Ön követelményeinek és specifikációinak. Olyan kábelkészleteket állíthat össze, amelyek két vége azonos, vagy az egyik vége szabad. Kérésre a kábelkészlet-konfigurátor automatikusan létrehozza az egyedi kialakítású kábelkészletek műszaki adatlapját.

Tökéletes kiegészítők

Referenciák

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás, Applikációs mérnök