Kábelkonfekcionálás: Csökkentse a kábelezési munkaterhet

Kábelkonfekcionálás: Csökkentse a kábelezési munkaterhet

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Szelídítse meg a vadat!

A korszerű gépekre és berendezésekre vonatkozó követelmények egyre specifikusabbak. Ennek következménye az egyre növekvő modularizáció, ami rugalmasan illeszthető az új követelményekhez. A megvalósításhoz mind standard kombinációk, mind specifikus kábelezési megoldások szükségesek, amelyek gyorsan rendelkezésre állnak, és megbízható energia-, jel- és adatátvitelt garantálnak.

Termékválasztékunk a konfekcionált kábelek átfogó kínálatát tartalmazza. Rendeljen csatlakozásra kész kábeleket közvetlenül az online katalógusból, vagy válassza ki az anyagokat, a kábelhosszt és a pólusszámot szükség szerint a konfigurátorban. A kétoldalú, azonos vagy kontraszt dugaszok nyitott kábelvéggel kombinálhatók vagy láthatók el. Akár standardizált, akár vevőspecifikus kábelkonfekcionálásról van szó, a Weidmüller az optimális megoldást kínálja Önnek bármilyen kábelezéshez.

Problémamentes csatlakozás

Problémamentes csatlakozás

A tápellátás, a jelek és az adatok megbízható továbbítása, kényelmesen használható csatlakozástechnikával, egyetlen forrásból.

Rugalmasan egyedi igényekre szabható

Rugalmasan egyedi igényekre szabható

Hatékony megvalósítás minden kábelezési feladatnál, a standard kábelezéstől az egyedi kábelkonfekcionálásig.

Jelentős költségmegtakarítás

Jelentős költségmegtakarítás

A szerelvényekben a maximális hatékonyság érdekében használt, csatlakoztatásra kész megoldások versenyelőnyt jelentenek.

Termékválaszték

Csatlakoztatásra kész megoldás bonyolult kábelkonfekcionálás helyett

Kábelkonfekcionálásunk segít Önnek kábelezési projektjeinek kezelésében!

A korszerű berendezésparkok hálózatban működnek és modulárisak. A hagyományos kapcsolószekrény alkalmazásokat egy gyakrabban szerelik a helyszínen és látják el kommunikációs komponensekkel. Ez megnöveli a kábelezés összetettségét és mennyiségét. Ennek eredményeként a gép- és berendezésgyártók, valamint a kezelők számára egyaránt standardizált vagy egyedi csatlakozási megoldások szükségesek.

Csatlakoztatásra kész megoldás bonyolult kábelkonfekcionálás helyett
Előnyök
 • Élvezze a kábelkötegek terén elért jelentős kompetenciánk előnyeit
 • Kiváló minőségű, csatlakozásra kész megoldások, amelyek optimálisan igazodnak az Ön alkalmazásához
 • Kábelkonfekcionálással csökkentse jelentősen a szerelési munkát, és saját fő kompetenciáira összpontosítson
 • Folyamatos csatlakozás IP20-tól IP6x védettségig
 • Igény szerinti kábelhosszak, csatlakozók, jelölések vagy színek

Vezetékkészletek, patchvezetékek és kábelek

Ha különböző csatlakozófelületű jelkábeleket keres érzékelő-kábelekhez vagy adatkábeleket Ethernet vezetékekhez, a Weidmüller a megfelelő kábelezést kínálja minden alkalmazáshoz.

 • Igény szerinti hosszúságú kábelek és vezetékek, dugaszok, jelölések és színek, akár már egyetlen darabtól is
 • Különböző testreszabási szintek az Ön igényeinek megfelelően, minden tervezési helyzetben, online konfigurátorunk segítségével
 • Robotokban használható, újrahasznosítható és halogénmentes kábelek

PLC-interfészek és konfekcionált kábelek

A gyártóspecifikus dugaszolható csatlakozókkal felszerelt konfekcionált PAC kábelek, a szalagkábelek és a SUB-D, vagy RSV csatlakozók gyors és megbízható összeköttetést tesznek lehetővé a PLC és a PLC-interfészmodulok között.

 • Konfekcionált kábelek nagy választéka gyártóspecifikus csatlakozástechnikával minden vonatkozó vezérlőrendszerhez
 • Az Ön rendszerének egyedi igényeihez szabva
 • Nagyobb hatékonyság és biztonság a berendezésgyártásban – csökkentse a kábelezési hibákat

Szolgáltatások

Kiválasztás és rendelés

Standard kábelkészleteink, patchvezetékeink és kábeleink a teljesítmény, jelek és adatok átviteléhez. Ha különböző csatlakozófelületű jelkábeleket keres érzékelő-kábelekhez vagy adatkábeleket Ethernet vezetékekhez, a Weidmüller a megfelelő kábelezést kínálja minden alkalmazáshoz. Katalógusunkból rendelhetők, akár egyetlen tétel is.

Gyors kiszállítás szolgáltatás

Válasszon konfekcionált kábeleink széles kínálatából, vagy online konfigurátorunk használatával hozzon létre könnyedén standard komponensekből (pl. érzékelők jelkábeleiből vagy adatátvitelhez szükséges Ethernet kábelekből) speciális kombinációkat.

Összeállítás és megrendelés

Igény szerint gyártott kábelek a Weidmüller szakemberei által összeállítva. Kombinációk speciális vezetékezési elrendezéssel, speciális csomagolással és jelöléssel. Nálunk mindent megtalál, amire szüksége van: a standard kábelektől az újonnan konfekcionált kábelekig; a Weidmüllernek köszönhetően mindig tökéletes csatlakozás érhet el.

Tervezéstől a megrendelésig

Valódi hozzáadott érték gépek és berendezések kábelezésében: Használja ki a specifikus csatlakozási megoldások előnyeit, amelyek rejtett potenciált aknáznak ki, és jelentősen csökkentik az Ön szerelési munkáját. Csatlakozóink, kábeleink és vezetékeink mindig a legújabb normáknak és minőségi szabványoknak felelnek meg.

Termék konfigurátor kábelkötegekhez

A konfigurátor használatával egyedi érzékelő-működtető interfész (SAI) kábeleket és hálózati kábeleket hozhat létre saját követelményei és specifikációi szerint. Olyan kábelkészleteket állíthat össze, amelyek két vége azonos, vagy az egyik vége szabad. Válassza ki az igényeinek megfelelő anyagot, kábelhosszt és pólusszámot. Kérésre a konfigurátor automatikusan létrehozza az egyedi kialakítású kábelkonfekcionálás műszaki adatlapjait.

Tökéletes kiegészítők

Referenciák

Letöltések

További információkra van szüksége a Weidmüller kábelkonfekcionálásról? További információkat állítottunk Önnek össze, amelyeket letölthet. Töltse le bátran termékkínálatunk áttekintését, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő, csatlakozásra kész megoldásokat találhassa meg saját gépének és berendezésének kábelezéséhez. Használja fel ezeket az erőforrásokat, hogy felfedezze az Ön egyedi kábelkötegeinek megfelelő csatlakozótechnikát.

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás, Applikációs mérnök