Szakértő szervizcsapat, amely garantáltan teljesíti az Ön elvárásait

Itt megtalálja az összes szolgáltatási és támogatási ajánlatot megoldásainkhoz és termékeinkhez.

Szakértő szervizcsapat, amely garantáltan teljesíti az Ön elvárásait

Az automatizálástechnikai funkciók egyre összetettebbé válnak egy olyan globálisan orientált világban, amely az energiahatékonyság és az okos gyártás tekintetében igényes célokat tűz ki. Az Ön partnereként az Industrial Connectivity legjobb csatlakozási megoldásait kínáljuk. Személyre szabott támogatásunk minden kérdésre megbízható és szakértő módon válaszol. Tervezés, szerelés vagy üzemeltetés során szolgáltatási és támogatási ajánlatunk az Ön legjobb társa. Röviden: a Weidmüller globális szolgáltatása az Ön követelményeivel ötvözi szakértelmünket.

Személyre szabott termékek

Támogatjuk a személyre szabott termékekkel kapcsolatos folyamatait. A szerelt sorkapocslécek, valamint az átalakított és összeszerelt készülékházak mellett számos egyéb személyre szabott megoldást kínálunk.

Legyen szó akár nyomtatott jelölőkről, konfekcionált vagy sorkapoccsal szerelt kábelekről, komplett összeszerelt házakról vagy összeszerelt sorkapocs sínekről. Az utóbbi akár a megrendeléstől számított öt napon belül a rendelkezésére állhat a gyors kiszállítási szolgáltatásunknak köszönhetően.

Tanácsadás és tervezés

Szolgáltatásaink között az automatizálás technológiai és csatlakoztatási tanácsadást is megtalálja. Az ötlet megszületésétől kezdve a termék megvalósulásáig támogatást nyújtunk Önnek a Weidmüller Configurator szoftverrel.

Szakértelem az automatizálás és a csatlakoztatás területén – egy csapatban a világ minden táján: az Ön régiójában is tapasztalt mérnökeink dolgoznak azon, hogy Önnel közösen meg tudják oldani a mindennapok során felmerülő problémákat. Ügyfeleink átfogó tanácsadást és tervezési támogatást kérhetnek szakembereinktől.

Támogatás

Kapjon gyors, intuitív támogatást, hogy a legtöbbet hozhassa ki az alkalmazásában használt termékekből. Új Támogatási központunkban számos alkalmazási megjegyzés, termékinformáció, videós ismertető és letölthető szoftver között böngészhet a termékekhez.

Digitális rendelési lehetőségek

Beszerzés könnyedén

Találja meg és válassza ki egyszerűen a szükséges termékeket a kényelmes rendelés segítségével: az Ön partnereként az ipari csatlakoztatásban, tudjuk, mi a fontos a beszerzés során. Éppen ezért különféle opciókat kínálunk a termékrendelésre, és optimalizáljuk a beszerzési folyamatokat, hogy megfeleljünk egyedi elvárásainak és munkafolyamatának. A döntés az Ön kezében van.

Kapcsolat

Kapcsolat

* Kötelező adatok