Teljesítménykezelés három teljesítményosztályban, bármilyen feladatra

A tápegységek a modern világ nélkülözhetetlen részeivé váltak, mivel minden berendezésnek szüksége van áramellátásra. Ebben három tényezőnek van különösen nagy szerepe: energiahatékonyság, tartósság és megbízhatóság. A Weidmüller olyan széles körű megoldásokat kínál, amelyek megfelelnek a gépgyártás, az energiaipar, a hajógyártás és a feldolgozóipar eltérő követelményeinek is. Kapcsolóüzemű tápegységeinkre jellemző a költséghatékonyság, a kiváló teljesítmény és az innováció, biztosítva a megfelelő teljesítménykezelő megoldás megvalósulását bármelyik berendezés számára. Az elvárásoktól függetlenül, tápegységeink megbízható DC feszültséget nyújtanak az 5–48 voltos tartományban, és bármilyen automatizálási feladathoz használhatók. Háromféle osztályú teljesítménykezelésünkkel, rengeteg kiegészítő termékünkkel és az ipari IoT portfóliónkkal Ön és vállalata mindig versenyképes marad.

Tápegységeink termékválasztéka

Termékcsaládjaink olyan előnyöket kínálnak, amelyekből nem maradhat ki. A három teljesítményosztály és a különféle rendszertartozékok moduláris felépítések, ezért alkalmasak testre szabott megoldások kialakítására. Ez azt jelenti, hogy tápegység-komponenseinkkel pontosan azt a terméket találja meg, amelyet keresett. DC-UPS rendszerkomponenseink, puffermoduljaink, leválasztó moduljaink és elektronikus terhelésfelügyeleti megoldásaink növelik rendszerei megbízhatóságát, és megelőzik a drága termelésleállásokat. Emellett az innovatív DCL technológiát alkalmazó, ORing-MOSFET egységeket – és bármikor dugaszolható IO-LINK és a CANopen kommunikációs modulokat – tartalmazó PROtop tápegységeink minden esetben jövőbiztos megoldásnak bizonyulnak.

Ez azt jelenti, hogy tápegységeinkben pontosan azt a terméket találja meg, amelyet keresett. DC-UPS rendszerkomponenseink, puffermoduljaink, leválasztó moduljaink és elektronikus terhelésfelügyeleti megoldásaink növelik rendszerei megbízhatóságát, és megelőzik a drága termelésleállásokat.

Kapcsolóüzemű tápegységek a folyamatos áramellátásért bármilyen területre

 • Számtalan különböző környezetben biztonságosan használhatók
 • Nemzetközi tanúsítványok
 • PROtop– kommunikatív tápegységek

Elektronikus terhelésfelügyelet a szelektív rövidzárlat- és túlterhelésvédelemnek köszönhetően

 • Integrált teljesítményelosztás
 • Szelektivitást és 30%-os helymegtakarítást eredményez
 • topGUARD – IO-Link-kompatibilis terhelésfelügyeleti rendszer

Redundancia- és diódamodulok

 • A teljesítménynövelés és a redundancia érdekében
 • Kapacitásmodulok az extra energiatartalék érdekében.
 • Kapacitásmodulunkkal kombinálható a nagyobb energiatartalék érdekében

Kommunikációs modulok

 • Jövőbiztos tápegységek dugaszolható modulokkal
 • Adatok teljes átláthatósága és távvezérlés

A tápellátás támogatása

null

A lehető legjobb módon szeretnénk támogatni Önt. Ezért találhatók meg útmutatóinkban, alkalmazásokra vonatkozó megjegyzéseinkben, tanúsítványainkban és egyéb dokumentumainkban az Ön számára fontos összes adat és információ a rendszereinkről. Annak érdekében, hogy Ön ne ütközzön problémákba tápegységeink működtetésekor, és mindig naprakész legyen, weboldalainkon szoftverfrissítéseinkről is találhat további információkat. Ha további kérdései merülnének fel, szakértőinkhez bármikor fordulhat. Kérdéseire örömmel válaszolunk, és szívesen segítünk Önnek megtalálni az igényeinek megfelelő tápegységeket.

Szolgáltatások

A Weidmüllernél mi tudjuk, mi az, ami számít, ha a tápegységekről van szó. Teljes körű ügyfélszolgálatunk éjjel-nappal rendelkezésére áll. Ön mellett állunk berendezése tervezése, telepítése és működtetése közben, továbbá mindhárom fázis alatt támogatjuk Önt abban, hogy projektjeit hatékonyan, biztonságosan és könnyen megvalósíthassa. Így egyedi funkciókon keresztül biztosítunk hozzáadott értéket az Ön számára. Legyen szó a termékinformációk gyors megadásáról vagy a komponensek egyszerű konfigurálásáról és megrendeléséről – szakértőink mindig rendelkezésére állnak, és bármikor elérhetők. Bízzon meg szakértelmünkben és az iparágban szerzett tapasztalatunkban, és hagyja, hogy hardvereink és szolgáltatásaink teljes portfóliója meggyőzze Önt.

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Használja a Weidmüller Configuratort a tápegységek gyors és könnyű konfiguráláshoz, valamint megrendeléséhez. A megoldás megszakítás nélküli munkafolyamatot tesz lehetővé, az E-CAD szoftverrel való tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció létrehozásáig.

Időtakarékos adatellátás

Termékkatalógusunkból számos különböző formátumú 3D-s CAD-modellt, valamint CAE-adatokat is letölthet. Megadjuk Önnek a tápegységekkel kapcsolatos összes információt.

Elektronikus termékadatok értékesítési partnereink számára

BMECat és egyéb formátumokban elérhető elektronikus katalógusunkkal gyorsan hozzáférhet komponenseink és moduljaink adataihoz. Használja ki, hogy a bevált szabványoknak köszönhetően gyorsan elérheti a termékadatokat.

Tápegységei tökéletes kiegészítője

Kiegészítőink között a kiterjesztett villám- és túlfeszültség-védelmet is megtalálja, amely nagyon fontos szerepet játszik a mai, egyre digitalizálódó világban. Másrészről, IP20 I/O rendszerünk az u-remote segítségével gyorsítja fel a telepítési folyamatot, és az optimális rendszerkezelést kombinálja a hatékony automatizálással. Decentralizált egyenáramú energiagazdálkodásunkkal kiemelkedünk a 24/48 VDC tápegységek köréből, amelyek szinte minden üzemi területen nélkülözhetetlenné váltak. Találja meg a tökéletes kiegészítőt, hogy teljesítménykezeléséből a legtöbbet hozhassa ki!

Tápegységeink használat közben

Legyen szó gépek, üzemek megépítéséről, vagy a tengerjáró hajók piacáról – a Weidmüller komponensek széles választékát kínálja a bármilyen igényt és követelményt teljesítő megfelelő tápegység megtalálásához. Optimalizálja teljesítménykezelését a mi termékeinkkel, és használja ki az innováció, a teljesítmény és a költséghatékonyság területén megszerzett szakértelmünket. Segítünk megtartani versenyképességét!

Letöltések

Teljes körű termékinformációkkal és szakértői ismeretekkel látjuk el Önt. Az egyes termékek portfóliójának áttekintésében minden esetlegesen felmerülő kérdésére választ kaphat. Alternatív megoldásként letöltheti termékkatalógusunkat, hogy megtalálhassa az igényeinek megfelelő kapcsolóüzemű tápegységet.

Tanácsadás és támogatás

A hatékony energiagazdálkodási megoldások biztosítása a mi specialitásunk. Tápegységeink egyedileg további funkciókkal egészíthetők ki, nemzetközi szinten is használhatók, sőt annyira strapabírók, hogy még a zord körülményeknek is ellenállnak. A gyártás során a hatékonyság és a helytakarékosság a két legfontosabb prioritásunk. Segítünk, hogy Ön megtalálja a megfelelő modulokat és komponenseket, miközben mindig a hatékonyságra és a megbízhatóságra összpontosítunk. Mi megtaláljuk az ideális tápegységeket az Ön számára.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Fajka Géza

Műszaki szakértő