A Weidmüller integerált szakértelmének köszönhetően egyetlen forrásból beszerezheti az egyedi energiafelügyelő rendszer minden komponensét

Az energiagazdálkodás három feladatból tevődik össze: a releváns energiafogyasztási adatok rögzítése, az összegyűjtött adatok elemzése és a megtakarítási lehetőségek átfogó felmérése. A Weidmüller holisztikus feladatként tekint az energiagazdálkodási rendszerek fejlesztésére, amelynek során a szakértői tanácsok és az intelligens hardver- és szoftvermegoldások együttes erejével hatékony, moduláris, az Ön igényeihez igazítható egységet hozunk létre.

Termékválaszték: hardver

u-sense érzékelők

Adatgyűjtés az IoT számára Ellenőrizze az ipari erőműveket könnyedén az ipari IoT érzékelőkkel

Energiamérők

Két különféle besorolású energiamérőt kínálunk az alkalmazásához megfelelő használathoz. A BasicLine lefedi az alapvető funkciókat, míg a ValueLine bővített funkciókkal rendelkezik, alkalmazásspecifikus szoftverrel kiegészülve.

Energia-analizátorok

Az elektromos tápellátó hálózatok holisztikus analízise. Az elektromos hálózat minősége fontos paraméter az ipari üzemek és termelőegységek hatékonysága és rendelkezésre állása szempontjából.

Energy Logger

Széles körben elterjedtek az egyszerű SO interfészű mérőkészülékek. Ezek azonban a mért adatokat nem tudják közvetlenül a belső hálózatba továbbítani. Ezért minden mérőeszközhöz gateway szükséges: ez az energianaplózó.

Plug&Play-Boxok

Plug&Play-Boxainkkal a meglévő gépeket utólag lehet integrálni az energiamenedzsment-rendszerbe.

EM-csatlakozódoboz

EM-csatlakozódobozunk kiemelkedő hatékonyságot biztosít egyetlen házban. A Weidmüller széles körben használt termékeinek tökéletes kombinációja.

Áramváltó

Az áramváltókat bármikor használhatjuk, ha az áram közvetlen mérése nem lehetséges. Ezek speciális kivitelű átalakítók, amelyek az elsődleges áramot (általában) kisebbre alakítják.

Termékválaszték: szoftver

Eco Explorer Go - ingyen

A mérési adatok praktikus rögzítésére és áttekinthető vizualizálására kifejlesztett megoldásunk. A termelőüzemek hatékonyságnövelésének alapvető feltétele az energiafogyasztók vizualizálása.

ResMa - energiagazdálkodás

A u-create ResMa univerzális eszközként használható az energiaáramlás rögzítésére és felügyeletére. A u-create ResMa átfogó energiafelügyeleti szoftver, amely meglévő automatizálási, vezérlési és épületautomatizálási rendszerekbe is integrálható.

PROCON-WEB - vizualizálás

Skálázható és platformfüggetlen megjelenítő szoftver‏

Tökéletes kiegészítők

Videó: Energiafogyasztási jelentések automatikus generálása

Videó: Energiafogyasztási jelentések automatikus generálása

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Az energiafelügyeleti megoldások fejlesztésével foglalkozó részleg vezetője, Michael Piekarzewitz elmagyarázza, hogyan segít az Energy IoT Box az energiamegtakarítások elérésében

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Időtakarékos adatellátás

Időtakarékos adatellátás

A különböző formátumú 3D-s CAD-modellek és a CAE-adatok letölthetők termékkatalógusunkból: .

Elektronikus termékadatok értékesítési partnereink számára

Elektronikus termékadatok értékesítési partnereink számára

Elektronikus katalógus BMECat és más formátumokban. Az árucikkek adatainak gyors elérése a bevált szabványoknak köszönhetően.

Piaci és ipari tapasztalatok

Piaci és ipari tapasztalatok

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel az autóiparban és az továbbítási és elosztási iparágban.Robotizálás az autógyártásban – az értéklánc optimalizálásaEnergiaátvitel és -elosztás - Okos és hatékony

Referenciaprojektek

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás, Applikációs mérnök