Kiemelkedő kiszolgálás ügyfeleinknek

Hogy ezt elérjük, kereskedőpartnereink hálózata mindig rendelkezésre áll, amikor az ügyfeleknek segítségre van szüksége: a Weidmüller termékeinek átfogó kínálatával, első osztályú tanácsadással és egyedi, kifejezetten az ő igényeikre szabott megoldásokkal. Kereskedőpartnereink a legnehezebb kihívásokra is magabiztosan megtalálják a megoldást. Ez több, mint egy átlagos beszállító-ügyfél kapcsolat. Ez személyes garancia.

Együtt erősebbek vagyunk

Kereskedőpartnereink minden esetben kiemelkedő támogatásra számíthatnak a Weidmüller globális disztribútori szakértőinek csapatától. Munkatársaink szorosan együttműködnek a disztribútori kapcsolattartókkal, és közösen megkeresik a megoldást a folyamatosan változó piaci igényekre. Tőlünk minden szükséges információt megkap az ágazati fejleményekről, az ipari IoT újdonságairól, a prémium minőségű termékekről és a legjobb szolgáltatásokról. Célunk, hogy hosszú távú és nyereséges partneri kapcsolatokat építsünk ki. Ideje, hogy egyesítsük erőinket!

Több mint 70 éves iparági tapasztalat

Megbízható partner

Megbízható partner

Mindig Ön mellett leszünk, és elkötelezettek vagyunk a szolgáltatási kiválóság mellett. Célunk, hogy hosszú távú, bizalomra épülő partneri kapcsolatokat építsünk ki.

Széles termékválaszték

Széles termékválaszték

Több mint 30 000 értékesítésre kész termékünk és évi 40 újdonságunk révén a legkülönfélébb igényeket is könnyedén kielégítheti.

A lehető legmagasabb minőség

A lehető legmagasabb minőség

Kínálatunk fejlesztése során komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy a lehető legmagasabb minőségszintet érjük el.

Globális hálózat

Globális hálózat

Globális hálózatunknak és helyi partnereinknek köszönhetően ideális pozícióban vagyunk ahhoz, hogy teljesítsük különböző ügyfeleink elvárásait.

100%-ban megbízható tervezés

100%-ban megbízható tervezés

Orange Selection termékcsaládunk több mint 1500 árucikkből áll: ha 15:00-ig leadja a rendelését, ezeket a termékeket a következő munkanapon garantáltan elindítjuk Önhöz.

Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

Az innováció éllovasaként mintegy 400 munkatársunk dolgozik a jövő ipari megoldásain.

A mai sokoldalú, egyre széttagoltabb piacon az egyszerű és összetett, analóg és digitális ügyféligények kielégítéséhez elengedhetetlen, hogy erős és kompetens partnerekre tegyünk szert. A Weidmüller páratlan előnyöket kínál a kereskedőpartnereknek. Hiszünk a hosszú távú kapcsolatokban, és ehhez a világ minden tájáról keresünk partnereket.

Roger Kroon, Globális Disztribúció vezető

Weidmüller Distribution PRO

Mutassa meg hozzáadott értékét

Úgy lehet sikeres az értékesítésben, ha a lehető legjobban megmutatja szakértelmét. Az új Distribution PRO program kiemeli a Weidmüller értékesítési partnereit a tömegből, és még vonzóbbá teszi őket a végfelhasználók számára.

Az ipari csatlakozástechnika világa egy helyen. Termékeink, szolgáltatásaink, partnereink és megoldásaink

A Weidmüller közelebb hozza Önhöz az ipari csatlakozástechnika világát

 • Az átgondolt csatlakozásokkal nagyobb hatékonyságot érhet el. Termékeink a tervezés, a telepítés és az üzemeltetés során egyaránt hozzáadott értéket képviselnek.
 • Az automatizálási technológiák lelke az elektronika. Intelligens termékeket gyártunk, amelyeket lelkesedéssel terveztünk.
 • Az automatizálásról és a szoftverekről sem feledkezünk meg, így Ön lendületet adhat vállalkozásának. Holisztikusan megközelítésünk révén az Ön üzleti tevékenységét is hatékonyabbá és kényelmesebbé tudjuk tenni.
 • A munkahelyeket is kiváló megoldásokkal támogatjuk: gyakorlati előnyöket kínálunk az tökéletesített munkafolyamatokért. Professzionális szerszámok, nyomtatási megoldások, jelölők és tartozékok, amelyek a lehető legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.

Itt vagyunk: az Ön oldalán. Ismerje meg globális disztribútori hálózatunkat!

Rendelkezésére állunk, amikor szüksége van ránk!

Régóta velünk dolgozó kereskedőpartnerek világszintű hálózatát tartjuk fent. Partnereink részletesen ismerik a Weidmüller kínálatát, így nagyszerű technikai támogatást tudnak nyújtani. Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

 • A Weidmüller átfogó termékválasztéka
 • Kiterjedt termékismeretek
 • A legújabb innovatív termékeink
 • Hasznos tanácsadás
 • A lehető legmagasabb szolgáltatási minőség
 • Gyors és megbízható kiszállítás


Nem számít, hogy milyen területen van szükség segítségre, ügyfeleink a világ minden pontján ugyanolyan magas szintű elkötelezettségre számíthatnak a Weidmüllertől és kereskedőpartnereinktől. Közös célunk, hogy jó minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, valamint utat mutassunk az új technológiák terén: ezért mi és partnereink is azon dolgozunk, hogy napról napra többet nyújtsunk az ügyfeleinknek.

Laurent Dussouchet, Globális Disztribúció vezető

Megbízható ajánlat: kereskedőpartnereknek kínált szolgáltatásaink és támogatásunk

Egymást erősítő előnyök

Egymást erősítő előnyök

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Összehozzuk mindazt, ami hasznos a kereskedelemben.

Hosszú távú partneri kapcsolatok: valódi hozzáadott érték

Azért vagyunk itt, hogy kiszolgáljuk a kereskedőpartnereink működési területét jelentő piacok és iparágak folyamatosan változó igényeit. Ígéretünk része, hogy ezen a téren kiemelkedően teljesítünk. A Weidmüller megbízható partner, amellyel leküzdheti ezeket a kihívásokat, és optimális ajánlatokat kínálhat ügyfeleinek. Előnyök, amelyekre számíthat:

 • Intenzív tudásmegosztás az ipari és piaci információk terén
 • Elkötelezett disztribúciós szakértők
 • Átfogó, folyamatosan frissített adatok (innovációk, termékfelsorolások, BMEcat formátumú katalógusok, ETIM és eClass támogatása stb.)
 • Kiterjedt marketingtámogatás az internetes megoldásoktól kezdve az értékesítési pontokig
 • Átfogó képzések

Tökéletes kiegészítés

Kapcsolatfelvétel