Megbízható. Biztonságos. Konzisztens.

Megbízható. Biztonságos. Konzisztens.

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Az ipari infrastruktúrához készült zökkenőmentes csatlakoztatási megoldások

A Weidmüller csatlakozási megoldásokat kínál az energia, jelek és adatok terepi szint és a kapcsolószekrény közötti továbbításához. Ajánlatunk nem ér véget a csatlakozó gyártásával, hiszen minden elképzelhető ügyféligényt kielégítő szerelési szolgáltatásokat is kínálunk. A legösszetettebb kábelezési feladatok megoldásában is számíthat ránk, ha teljes körű csatlakozási megoldást keres, akkor megtalálta a tökéletes partnert, legyen szó akár egyedi csatlakozókról, kábelezési koncepciókról vagy éppen a jövő rendszereihez készült okos megoldásokról.

Átfogó választék

Átfogó választék

Termékválasztékunkban az ipari alkalmazásokhoz szükséges minden csatlakozót megtalál.

100%-ban megbízható csatlakozás

100%-ban megbízható csatlakozás

Minden termékünket a legszigorúbb követelmények teljesítésére tervezzük, teszteljük és gyártjuk.

Globális használatra tanúsítva

Globális használatra tanúsítva

A csatlakozók 100%-ban megfelelnek a globális szabványok által támasztott komoly előírásoknak.

Termékválaszték

RockStar® ipari nehézcsatlakozók

A RockStar® ipari nehézcsatlakozók garantálják az energia, a jelek és az adatok biztonságos és megbízható továbbítását az ipari környezetekben, mind a vezérlőszekrényen belül, mind a külső helyszínen.

Újdonság

Akkumulátor pólus csatlakozó elem IP67 védettséggel

A Weidmüller Battery Connector (WBC) lehetővé teszi, hogy több különálló akkumulátort csatlakoztasson egy ESS-hez mindössze néhány egyszerű lépésben, és ugyanilyen gyorsan leválassza a csatlakozásokat szükség esetén. A nagyobb biztonság és az egyszerű kezelés érdekében a pólusok egyértelmű jelölést kapnak: A pozitív pólus narancssárga, a negatív pólus pedig fekete. A WBC 120 A, 200 A és 350 A áramerősségig terjedő változatokban érhető el.

Szolgáltatások

72 órás mintaszolgáltatás

Rendelje meg gyorsan és egyszerűen a tervezési mintát: használja ingyenes 72 órás mintaszolgáltatásunkat! Mintáinkat 72 órán belül a kívánt helyre szállítjuk.

Termékkonfigurátor

Találja meg gyorsan a leginkább megfelelő terméket, vagy alakítson ki egyedi megoldást a csatlakozómegoldásokhoz készült termékkonfigurátorokkal.

Egyérpáras Ethernet

Az ipari IoT kommunikációs architektúrájának legújabb generációja az egyérpáras Ethernetre fog épülni. Az egészen az érzékelőkig elvihető Ethernet-kapcsolat zökkenőmentes összeköttetést garantál a felhő és az érzékelő között.

Tökéletes kiegészítők

Referenciák

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó