RockStar® ipari nehézcsatlakozók

A RockStar® csatlakozók garantálják az energia, a jelek és az adatok biztonságos és megbízható továbbítását az ipari környezetekben, mind a vezérlőszekrényen belül, mind a külső helyszínen.

A Weidmüller ipari csatlakozói kivételes teljesítményt garantálnak bármilyen környezetben

A kapcsolószekrényen kívüli, nehéz ipari környezetekben olyan robusztus ipari csatlakozókra van szükség, amelyek ellenállnak a szélsőséges ipari vagy éghajlati feltételeknek, valamint az elektromágneses zavarnak: más szóval eredeti RockStar® ipari nehézcsatlakozókra.

Jelenleg az ipari nehézcsatlakozók bárhol használhatók, ahol biztonságos, egyszerű és időtakarékos módon kell megoldani a gépek és berendezések összeszerelését. Az alumínium présöntvényből készült csatlakozó készülékházak kiváló védelmet nyújtanak a por, nedvesség és mechanikus igénybevétel ellen. Ezenkívül speciális moduláris dugaszcsatlakozók teszik lehetővé a jelek, megtáplálás és adatcsatlakozások kombinálását egyetlen csatlakozásban.

A Weidmüller ipari csatlakozók kivételes teljesítményt és megbízhatóságot garantálnak az energia, jelek és adatok átvitelének teljes tartományában. Fedezze fel a robusztus dugaszcsatlakozóink RockStar® családját, köztük a különböző méretű moduláris dugaszokat, fix pólusú betéteket és a közlekedéstechnika szigorú követelményeit teljesítő ipari nehézcsatlakozókat.

Német Innovációs Díj, 2022

A SNAP IN a German Design Council német márka- és formatervezési szakértő bizottságot is meggyőzte, és a független zsűri a Weidmüllernek ítélte a 2022-es Német Innovációs Díjat az innovatív SNAP IN csatlakozástechnológiáért. A Német Innovációs Díj olyan termékek és megoldások elismerése, amelyek valamely iparágban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a korábbi megoldásokhoz képest a felhasználóközpontúság és a hozzáadott érték tekintetében. A Német Innovációs Díjnak köszönhetően az innovációk láthatóvá válnak.

Termékválaszték

Fix pólusú betétek és IP65 készülékházak ipari csatlakozó kínálata

 • Csatlakozók legfeljebb 35 amper áram és legfeljebb 830 volt feszültség biztonságos átvitelével
 • Megbízható jelátvitel akár 216 pólusos egységsűrűségig
 • Csavaros, húzórugós, krimp-, axiális, PUSH IN és SNAP IN csatlakozás

RockStar® ModuPlug: Nagyteljesítményű moduláris dugaszcsatlakozók szűk szerelési helyen

 • A telepítési hely optimális kihasználása és nagyfokú rugalmasság az új „Half 0,5” és „Single Plus 1,5” modulszélességeknek köszönhetően
 • A kódolt moduláris modulok és az egyedülálló csúszókeret egyszerű és biztonságos szerelése
 • Az innovatív adatmodulok átviteli sebessége akár 10 Gbit/s

RockStar® HighPower: a moduláris ipari csatlakozó

 • Nagy teljesítmény a legkisebb helyigénnyel a moduláris kialakításnak köszönhetően
 • Integrált árnyékolás csatlakozás és 360° kapcsolat
 • Finom sodratú vörösréz csatlakozók csatlakoztathatók 240 mm² méretig kevés karbantartást igénylő krimpelő csatlakozó technológiával

Fali szekrény megoldások

 • Feleakkora szerelési hely, azonos helyen, megnövelt funkcionalitással az Ön alkalmazásában
 • A moduláris sorkapocs előnyei a moduláris dugaszcsatlakozók rugalmasságával és modularitásával kombinálva
 • A sorkapcsokon keresztül lehetővé teszi a terepről származó jelek közvetlen összekapcsolását a készülékkel

Ipari nehézcsatlakozók szolgáltatásai

Ingyenes mintakészlet (moduláris dugaszcsatlakozó)

Szeretne meggyőződni a RockStar® ModuPlug moduláris dugaszcsatlakozó egyszerű kezeléséről? Mi sem könnyebb ennél! Rendelje meg az ingyenes mintakészletet, amelyben kereteket, modulokat és egy ezekhez illő csavarhúzót talál.

Termék konfigurátor ipari csatlakozókhoz

Szerelje össze egyedileg, saját igényeinek megfelelően ipari nehézcsatlakozóinkat, és lássa el csatlakozóit kényelmesen és egyszerűen online a megfelelő betétekkel, kapcsolatokkal és készülékházakkal. Hozza létre saját egyedi csatlakozóját.

Tökéletes kiegészítők

Robotizált szerelésre kész!

Robotizált szerelésre kész!

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A SNAP-IN csatlakozástechnika segítségével új szintre emelheti a vezetékezési folyamatait. A SNAP-IN használatával a telepítés és a karbantartás mindössze annyi időt vesz igénybe, mint egy csettintés.

A csatlakozás alapelve éppen olyan egyszerű, mint a használata: a csupaszított vezető közvetlenül beilleszthető a nyitott csatlakozási pontba, és a bepattintható csatlakoztatás pedig egyetlen pillantás alatt a helyére rögzül.

Letöltések

A RockStar® ipari nehézcsatlakozók átfogó információs anyagai letöltésre elérhetők. Letöltheti szórólapjainkat, egyoldalas bemutató anyagainkat, brosúráinkat vagy termékkatalógusunkat, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő dugaszcsatlakozókat, modulokat, készülékházakat, betéteket vagy készleteket és ipari csatlakozókhoz való egyéb tartozékokat találja meg. Használja fel ezeket az erőforrásokat, hogy felfedezze az Ön egyedi igényeinek megfelelő csatlakozótechnikát.

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó