Fit in Technológia: Weidmüller képzések és szemináriumok

Ismerje meg termékeink és megoldásaink gyakorlati előnyeit Detmoldban, Paderbornban vagy online

Fit in Technológia: Weidmüller képzések és szemináriumok

A Weidmüller Akadémia tapasztalt oktatói alapvetően fontos ismereteket és készségeket adnak át Önnek akár a helyszínen, akár on-line szemináriumon, hogy meg tudjon felelni az ipari csatlakozás, automatizálás és digitalizálás kihívásainak.

Regionális értékesítési kapcsolattartóját is megkérheti, hogy Önnek szóló, személyre szabott képzést kapjon.

Műhelymegoldás Napok

Az iparág jelenlegi fellendülése izgalmas lehetőségeket kínál Önnek, mint szekrénygyártónak, de új kihívások elé is állítja Önt. Egyrészről a rendelések folyamatosan érkeznek ;másrészről növekvő nemzetközi versennyel és költségnyomással kell szembenézni.

De ne aggódjon, a megfelelő megoldást kínáljuk Önnek!

Közelgő élő webináriumok

Csatlakozzon élő webináriumjainkhoz! Éljen Ön is a lehetőséggel, és cseréljen ötleteket szakértőinkkel az innovációkat és a különböző technológiákat illetően.

Egy adott webinárium igénylése

Szeretne többbet megtudni egy adott témakörről, vagy szeretné felvenni a kapcsolatot szakértőinkkel? Egyszerűen csak töltse ki az űrlapot, és röviden ismertesse a kívánt témakört.

* Kötelező adatok

A Weidmüller Configurator használata a gyakorlatban

Az ötlettől a termék leszállításáig – 5 nap! Szeretné néhány percen belül megkapni az összeszerelt termékekre vonatkozó árajánlatot? Vegyen rész webes szemináriumunkon és ismerje meg, hogy milyen egyszerű a szolgátatásunk használata.

Következő webinárium:

Alapszintű képzés

Március 26.

Április 30.

Május 28.

Haladó képzés

Április 28.

Csatlakozzon ingyen, regisztráljon most!