Csatlakozástechnika

Az átgondolt csatlakozásokkal nagyobb hatékonyságot érhet el. Termékeink a tervezés, a telepítés és az üzemeltetés során egyaránt hozzáadott értéket képviselnek.

Csatlakozástechnika

Termékválaszték: Csatlakozástechnika

Csatlakozástechnika

Újdonságok: Sorkapcsok

Újdonság

Leválasztó sorkapcsok és biztosítékos sorkapcsok SNAP-IN technológiával

Leválasztó és védelmi jelek (0.5–4 mm² keresztmetszet tartomány)

A vezérlő szekrény kritikus jelentőségű funkciója az áramvédelem és az áram leválasztása. Az ember és a gép optimális védelme érdekében az egyedi csatlakoztatási megoldásoknak ezeket a funkciókat egyetlen rendszerben kell kombinálniuk.

Újdonság

A DIN tartósínek közvetlen, szerszám nélkül szereléséhez

A DIN tartósín teljes hosszának használata

A Klippon® RailSnapper lehetővé teszi, hogy a DIN tartósínt közvetlenül a szerelőlemezhez csatlakoztassák. A rögzítőkapocs kialakítása gondoskodik róla, hogy a DIN tartósín teljes hossza használható legyen. Ez nagy előny a hagyományos szereléshez képest, ahol külön szabad helyre van szükség a tartósín felcsavarozásához.

Újdonság

Kétszintes sorkapocs PUSH IN csatlakozástechnikával

Csatlakoztassa a vezetékeket hajlítási sugár nélkül, két szinten

A decentralizált rendszerek helyet spórolnak a vezérlőszekrényben, de a komponenseket kis méretű, lapos elosztódobozokba kell beszerelni. Ezeket a kihívásokat is legyőzheti új Klippon® Connect sorkapcsainkkal.

PUSH IN – 3,5 mm szélességű leválasztó sorkapcsok

A potenciálok egyszerű és biztonságos elkülönítése szűk terekben

Az ipari vezérlőrendszerek marshallingszekrényeiben a terepről érkező jelvezetékeket gyakran sorkapcsok segítségével csatlakoztatják. Ezek robusztus, egyszerű és áttekinthető csatlakoztatási megoldást kínálnak. Használatukhoz megfelelő áramvédelem és megbízható leválasztó áramkör szükséges.

Újdonságok: Dugaszolható csatlakozók

Akkumulátor pólus csatlakozó elem IP67 védettséggel

Csatlakoztassa az egyes akkumulátoregységeket energiatároló rendszer (ESS) létrehozásához

Az akkumulátoros tárolórendszerek egyre fontosabb szerepet játszanak a megújuló energiák terén. Általában több különálló akkumulátorból állnak, amelyeket gyorsan és egyszerűen kell cserélni.

Újdonságok: NYÁK-csatlakozók és NYÁK-sorkapcsok

Újdonság

OMNIMATE® 4.0 csatlakozó interfészek a tápellátáshoz, jelekhez és adatokhoz

Konfiguráljon könnyedén és modulárisan hibrid csatlakozókat

Az ipari IoT-ban a digitális hálózatépítés egyre elterjedtebb. Emiatt a különböző alkalmazási területen az készülékek egyre jobban igényelnek számos különböző interfészt tápellátáshoz, jelekhez és adatokhoz.

OMNIMATE® Data USB-C aljzatok nyomtatott áramköri lapokhoz

Csatlakoztasson egyszerűen, megbízhatóan és a holnapra kész módon készülékeket USB-n keresztül

A számos előnynek köszönhetően egyre több USB-C aljzatot használnak a villamosenergia-iparban. OMNIMATE® Data sorozatunkat ezúttal jövőbiztos USB-C NYÁK-aljzatokkal bővítettük – a gyors és egyszerű adatátvitelhez.

Újdonságok: Készülékházak és komponensek

klippon® POK R – poliészter ház DIN EN 45545 tűzvédelmi szabvánnyal

Megfelel a vasútipari felhasználás követelményeinek

Klippon® POK R poliészter házaink megfelelnek a DIN EN 45545 tűzvédelmi szabványnak, ezért a vasútiparban is használhatóak. Itt a termékek potenciális tűzveszélynek vannak kitéve, így szigorú tűzvédelmi követelményeknek kell megfelelniük.

Újdonságok: Elosztódobozok

M12 EX – Elosztódobozok ATEX és IECEx engedéllyel

Az érzékelők szabványosított vezetékezése robbanásvédelmi területeken

Új M12 EX elosztódobozaink összekötik a jeleket, minimalizálják a huzalozáshoz szükséges erőfeszítést és felgyorsítják a munkavégzést. A hatékony automatizálás követelménye, ahol egyre több működtetőt kell huzalozni a területen.