Csatlakozástechnika

Az átgondolt csatlakozásokkal nagyobb hatékonyságot érhet el. Termékeink a tervezés, a telepítés és az üzemeltetés során egyaránt hozzáadott értéket képviselnek.

Csatlakozástechnika

Sorkapcsok

Újdonság

Az innovatív SNAP-IN technológiával rendelkező első sorkapcsok

SNAP IN – csatlakozzon a jövőhöz a Klippon® Connecttel

Az idő pénz. A szekrényépítés felszerelési munkálatait éppen ezért minél gyorsabban, lehetőleg automatizált módon kell elvégezni. A csatlakozásoknak ugyanakkor mindig megbízhatónak, biztonságosnak és egyszerűen karbantarthatónak kell lenniük.

Újdonság

Klippon® Connect A sorozat oldalsó PUSH IN csatlakozástechnikával

A jól bevált csatlakozástechnikák előnyeinek kombinálása

A decentralizált rendszerek helyet spórolnak a vezérlőszekrényben, de a komponenseket kis méretű, lapos elosztódobozokba kell beszerelni. Ez új huzalozási kihívásokat jelent.

Újdonság

Klippon® Connect sorkapcsok, W2C és W2T

Fokozott rugalmasság a jelhuzalozáshoz és potenciálelosztáshoz

A feldolgozóipari automatizálás rugalmas megoldásokat kíván az összetett gyártási folyamatokhoz. A kapcsolási rajzai sem kevésbé összetettek, és gyakran változnak még a befejezés előtt röviddel is. A DCS jelrendező sorkapcsok új kínálatával megoldást találhat ezekre a kihívásokra.

Újdonság

Klippon® Connect A sorozat oldalsó PUSH IN csatlakozástechnikával

Megbízható és hatékony tápellátás

Manapság a vezérlőszekrények építésénél a teret és a vezetékezési időt folyamatosan csökkenteni kell a versenyképesség fenntartása érdekében. A Klippon® Connect nagyáramú sorkapcsok bizonyított megoldást kínálnak e cél eléréséhez.

Csatlakozók

NYÁK-sorkapcsok és -csatlakozók

Újdonság

OMNIMATE® 4.0 csatlakozó interfészek a tápellátáshoz, jelekhez és adatokhoz

Konfiguráljon könnyedén és modulárisan hibrid csatlakozókat

Az ipari IoT-ban a digitális hálózatépítés egyre elterjedtebb. Emiatt a különböző alkalmazási területen az készülékek egyre jobban igényelnek számos különböző interfészt tápellátáshoz, jelekhez és adatokhoz.

Újdonság

OMNIMATE® 4.0 nyomtatott áramköri lap dugaszolható sorkapcsok SNAP IN technológiával

Eszközök hatékonyabb csatlakoztatása – Gyors Rugalmas. Digitális.

Az MTS 5 terméksorozat új nyomtatott áramköri lap dugaszolható sorkapcsai rendkívül kompaktak, és a lehető leggyorsabb jelcsatlakozást teszik lehetővé a készülékcsatlakozási technikában. Az innovatív SAP IN csatlakozástechnikának köszönhetően a vezetékek széles köre csatlakoztatható gyorsan szerszámok és érvéghüvelyek nélkül – ideális az automatizált folyamatokhoz. Az OMNIMATE® 4.0 moduláris koncepciójának köszönhetően a termékek egyedileg konfigurálhatók a saját webes konfigurátorban, és három napon belül szállításra készen állnak.

Készülékházak és kiegészítők

Klippon® Protect készülékházak, kérésre kémlelőablakokkal

A jobb nézethez

Termékválaszték

Csatlakozástechnika