Elektronikai ház a kapcsolási rajztól a kapcsolószekrényig

A miniatürizáció és a funkciókkal szemben támasztott egyre több követelmény miatt az elektronikus eszközök egyre kisebbek, gazdaságosabbak és nagyobb teljesítményt nyújtanak. Mindez növeli a megfelelő formájú, felhasználóbarát és funkcionális elektronikai házak iránti keresletet. Ezeknek a lehető legjobban kell tudniuk alkalmazkodni a kifejlesztett elektronikus berendezéshez, ugyanakkor meg kell felelniük a különböző iparágak és környezetek támasztotta követelményeknek is. A kínálatunkban elérhető különböző termékek konzisztens, dinamikus és digitalizált folyamatot biztosítanak eszközei fejlesztéséhez. A Weidmüller elektronikai házai hatékony és jövőbiztos alapot biztosítanak eszközei számára a teljes termékéletciklus során.

Az elektronikai készülékházak előnyeinek összefoglalása

Hosszú évek tapasztalatának eredménye

Hosszú évek tapasztalatának eredménye

Ipari alkalmazásokhoz készült elektronikai házak, amelyeknél különös hangsúlyt fektettünk a jelek és az adatok feldolgozására és a teljesítményelektronikára.

A tervezési folyamatot támogató szolgáltatások

A tervezési folyamatot támogató szolgáltatások

A specifikálástól az egyedi megoldások sorozatgyártásáig – a készüléktervezés teljes folyamatához a megfelelő szolgáltatásokat kínáljuk.

Moduláris

Moduláris

Három különböző háztípusunknak és a kifinomult moduláris rendszernek köszönhetően személyre szabott házat tudunk kínálni az Ön elektronikus berendezései számára.

OMNIMATE® készülékházak termékválasztéka - Elektronika házak

Több mint egy elektronika ház

Tartsa kordában költségeit, és maradjon versenyképes. Vegye igénybe teljes körű szolgáltatásunkat végig a termékéletciklus során. Kezdve az alkalmas elektronikai ház kiválasztásával, a tervezési folyamaton át egészen az értékesítési fázis ügyfélspecifikus termékadaptációig. Mindegy, hogy a alacsony költségű kis csomagjainkat vagy az innovatív CH20M moduláris csomagot választja, az Ön elektronikai berendezései az elsők számunkra. Válasszon széles termékkínálatunkból az online katalógusunkból, vagy konfigurálja egyszerűen az igényeinek megfelelő elektronikai házat a Weidmüller Configurator segítségével.

Moduláris házak

Az Ön elektronikája egyedi. CH20M (IP20 moduláris készülékház) moduláris készülékházunk személyre szabottan alkalmazkodik az Ön elektronikai alkatrészeinek követelményeihez.

 • Moduláris kivitel
 • Rövid összeszerelési idők
 • Nagy felület a nyomtatott áramköri lapok számára
 • Az Ön elektronikus berendezéseihez személyre szabva

Kis méretű házak

A zárt, kis méretű szekrényeket számos miniatűr alkalmazásban használják – ezek közé tartoznak például a relécsatolók és az optikai modulok. Ez a megoldás hihetetlenül kompakt méretével emelkedik ki a többi sorkapocs közül.

 • Könnyű összeszerelés
 • Egyszerű, kis megoldásokhoz alkalmas
 • Keresztösszekötős csatlakoztatási lehetőség

Profilház

A tetszőlegesen egymás mellé helyezett, szabványos osztásközű elemek és milliméteres pontossággal vágott ömlesztett áru a rugalmasság és a gazdaságosság tökéletes egyensúlyát kínálják.

 • Többféle kábelhossz
 • Standard csatlakozástechnológia alkalmazható
 • Nagy NYÁK-felület
Újdonság

Raspberry Pi ház

Minden Raspberry Pi 4 számítógépnek csomagolásra van szüksége! Egyesek háznak vagy készülékháznak nevezik, mi moduláris, okos és egyszerű doboznak nevezzük!
A Weidmüller u-maker doboza a tökéletes Raspberry Pi készülékház bárki számára, aki szereti saját maga megcsinálni a dolgokat, ebben az esetben saját okos, otthoni készülékeket vagy automatikus kis alkalmazásokat megépíteni és programozni.

 • Egyszerű kezelés
 • Nagy rugalmasság
 • Iparilag kész
 • 3D nyomóminták

OMNIMATE® szolgáltatások elektronika házakhoz

OMNIMATE® szolgáltatásainkkal segítünk Önnek és üzletének elérni a lehető legmagasabb szintű hatékonyságot. Csökkentheti a termék költségeit, és élvezheti a támogatásunk által nyújtott előnyöket a projektje minden szakaszában.

Ha további információkra lenne szüksége, vagy kérdése merülne fel elektronikai házainkkal kapcsolatban, keresse bizalommal szakértőinket. Egyszerűen használja támogatási központunk szolgáltatásait. Segítünk megtalálni az igényeinek megfelelő ideális megoldást.

Szerviz eszközök

Weidmüller Configurator

A Weidmüller Configurator egy szoftveres alkalmazás, amelyet egyetlen kattintással letölthet a berendezés vagy a vezérlőszekrény konfigurálásához. Egyszerűen szerelheti fel a kapcsolóüzemű tápegységeket, és közvetlenül az alkalmazásból rendelheti meg a személyre szabott termékét.

Ingyenes, 72 órás mintaszolgáltatás

Ingyenes, 72 órás OMNIMATE® mintaszolgáltatásunkkal lehetősége nyílik gyorsan és egyszerűen megrendelni a tervezési mintáit termékkatalógusunkból. Mindössze 72 órán belül kiszállítjuk Önnek a minta NYÁK csatlakozókat és NYÁK kapcsokat az Ön által kért helyre.

Légközök és kúszóáramutak

Tudja meg, hogyan mérheti le pontosan a légközöket és kúszóáramutakat, és milyen szabványokat kell figyelembe vennie a NYÁK kapcsokra és NYÁK csatlakozókra vonatkozó követelmény betartásához.

Vezetékcsatlakoztatási technológiák

A követelményeknek és az alkalmazási területnek megfelelő csatlakozórendszert kínáljuk Önnek. Ismerje meg részletesen is a különböző vezetékcsatlakoztatási rendszereinket, és győződjön meg az ügyfeleink számára kínált előnyökről.

Forrásgyűjtemény

Nézze meg a használattal kapcsolatos videóinkat, találjon válaszokat a GYIK között, és tudjon meg többet a forrasztási módszerekről, normákról és szabványokról, a szerelési lehetőségekről, a görbék névleges értékének csökkentéséről és szerezzen további részletes információkat.

Digitális adatok

Számtalan komponenskönyvtárat kínálunk az OMNIMATE® NYÁK-csatlakozókhoz és -sorkapcsokhoz, amelyek EDA-rendszerekben használhatók. A terve létrehozásában, módosításában, elemzésében és optimalizálásában is segíthetünk a CAD és 3D adatok használatával. A Weidmüller teljes körű termékadatokat biztosít Önnek BMEcat formátumban, műszaki tervezési adatokkal együtt

Letöltések az elektronika házak témájában

Teljes körű termékinformációkkal és szakértői ismeretekkel látjuk el Önt. Az egyes termékek portfóliójának áttekintésében minden esetlegesen felmerülő kérdésére választ kaphat. Másik lehetőségként töltse le termékkatalógusunkat az Ön számára szükséges elektronikai házak megtalálásához.

Tanácsadás és támogatás

Jakab András

Szegmensmenedzser - készülékgyártók, Villamosmérnök