Termékújdonságok

Ismerje meg az ipari csatlakozástechnika terén kifejlesztett innovatív termékeinket! Az IoT-alkalmazásoktól a kapcsolószekrények gyártásáig.

Termékújdonságok
Innovatív termékeink fejlesztése során soha nem tévesztjük szem elől az Ön jövőbeni szükségleteit. Így hosszú távon is hozzájárulunk az ipari csatlakoztatási piac alakulásához.

Csatlakozástechnika

Csatlakozástechnika

Innovatív komponensek vezérlőszekrényekhez

Akár táplálásról, akár jelekről vagy adatokról van szó, ezek mindegyikét ellenőrizni és kezelni kell: precíz csatlakozások, elválasztás, biztonság és vizsgálatok a kezdetektől fogva – ezek szükségesek a zökkenőmentes működés fenntartásához. Csatlakozástechnikánkat úgy alakítjuk ki, hogy Ön minden fázisban hozzáadott értéket kapjon, a tervezéstől a telepítésen át az üzemeltetésig.

Innovatív csatlakozástechnikai megoldások
Elektronika

Elektronika

Az automatizálási technológiák lelke az elektronika. Intelligens megoldásokat kínálunk Önnek.

Az elektronika feladata az automatizálásban az átvitel, az átalakítás, a védelem és az ellátás. Mi praktikus megoldásokat rakunk össze ezekhez a funkciókhoz – a maximális biztonság és hatékonyság érdekében a gépgyártásban, az anyagmozgatásban, az energiatermelésben és a feldolgozóiparban. Ismerje meg, hogyan tudjuk leküzdeni ezeket a kihívásokat!

Innovatív elektronikai megoldások
Automatizálás és szoftverek

Automatizálás és szoftverek

u-mation. Több mint automatizálás. Digitális megoldások.

A jövő gyárában a gépeket és a rendszereket digitális infrastruktúra kapcsolja össze egymással. Ezzel kiberfizikai rendszerek jönnek létre, amelyek valós időben, független résztvevőként kommunikálnak egymással az eszközök internetes hálózatán (IoT), és szabályozzák a gyártási folyamatokat. Ennek megvalósításához két szakág jövőorientált összekapcsolása szükséges: az automatizálásé és a digitalizációé.

A u-mation kikövezi Ön előtt az utat az Industry 4.0 és az IoT felé. Korszerű automatizálási hardverekből, innovatív tervezési és megjelenítési szoftverekből álló, optimálisan összehangolt termékválasztékunkkal egyedileg méretezhető digitalizálási és automatizálási megoldásokat valósíthat meg. A u-mation alkalmazásával optimalizálhatja a folyamatok minden szintjét, az érzékelőktől a felhőig, például rugalmas vezérlési megoldásokat, adatokon alapuló prediktív karbantartási szolgáltatásokat és ipari analitikai funkciókat vezethet be.

A u-mation alkalmazásával lefektetheti a még hatékonyabb termelés jövőbiztos alapjait.

u-mation. Több mint automatizálás. Digitális megoldások

Innovatív automatizálási és szoftveres megoldások
Munkahely és tartozékok

Munkahely és tartozékok

Gyakorlati előnyök az optimalizált munkafolyamatokért. Professzionális szerszámok, nyomtatási megoldások, jelölők és tartozékok, amelyek a lehető legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.

A Weidmüller több mint 30 éve fejleszt és gyárt minőségi szerszámokat, amelyek a legszigorúbb előírásoknak is megfelelnek. Új megoldásaink fejlesztése során mindig egy konkrét cél lebeg a szemünk előtt: hogy megkönnyítsük az Ön munkáját, optimalizáljuk a folyamatokat és segítsük az Ön vállalkozásának hosszú távú termelékenységét.

Innovatív munkahelyi megoldások és tartozékok
Összeszerelés

Összeszerelés

Akár módosított termékről, akár előszerelt kalapsínről, akár teljes kis szekrényekről van szó – mi professzionális, szerelt termékeket kínálunk

A mai világban az ügyfelek egyre inkább személyre szabott megoldásokat várnak el, ráadásul a határidők is folyton szűkülnek: ezért olyan partnerre van szükség, amely képes lépést tartani a gyors tempóval, és kisebb sorozatokat is kedvező áron tud szállítani. Klippon® Service szolgáltatásunk „Saját Összeállítás Rendelése” és „Gyors szállítási szolgáltatás” megoldásai számos előnyt kínálnak: perceken belül megkapja az árajánlatot, rugalmasan, az Ön rendelése szerint legyártjuk a termékeket, és minden szerelvényre kötelező szállítási határidőt vállalunk.

Saját Összeállítás Rendelése

Katalógus letöltése

Tökéletes termékek és megoldások – az Ön iparágához tervezve

Tökéletes termékek és megoldások – az Ön iparágához tervezve

Az ipari csatlakoztatás többet jelent számunkra, mint csupán csatlakoztatástechnikát és elektronikát. Jól ismerjük ügyfeleink speciális alkalmazásait, így gyakorlati tanácsokkal és megoldásorientált termékkoncepciókkal tudunk szolgálni. A következőkben ezeket a koncepciókat szeretnénk bemutatni Önnek – a legújabb termékeinken keresztül.

Csatlakozástechnika

Elektronika

Automatizálás és szoftverek

Munkahely és tartozékok

Összeszerelés

Megoldások