Akkreditált laboratórium

Termékeinek minőségét, teljesítményét és biztonságát akkreditált laboratóriumunk garantálja

Akkreditált laboratórium

Laboratóriumunk feladatai

Termékek bevizsgálása globális felhasználáshoz

Laboratóriumunk már a termékfejlesztés szakaszában megkezdi a használni kívánt anyagok és rendszerek tesztelését. A fejlesztési folyamat célja, hogy megfeleljünk az Ön követelményeinek, és termékeink a világ bármely pontján használhatók legyenek. A laboratórium szorosan együttműködik a különböző részlegek kapcsolattartóival, ezért a projektmunka központi kapcsolódási pontjának számít. A laboratóriumban több száz termék és komponens ellenőrzése és felügyelete zajlik, az első prototípustól kezdve egészen a sorozatgyártásig.

Németországi központú laboratóriumunk megszerezte a DIN EN ISO IEC 17025 előírásainak megfelelő akkreditációt. Ez bizonyítja a laboratórium függetlenségét és szakértelmét, amelynek tevékenységét számos hivatalos testület, engedélyezési hivatal és más hatóság is elismerte. Az Ön feladatai és alkalmazásai szempontjából ez garantált biztonságot, kiváló teljesítményt és magas szintű minőséget jelent.

Az alábbiakban saját termékfejlesztési tevékenységeinken keresztül bemutatunk Önnek néhány potenciális szolgáltatást.

A laboratórium és a termékeink

Széles termékválasztékunk átfogó tesztelési lehetőségeket kíván

A laboratórium a projekt első lépéseitől kezdve támogatást nyújt Önnek a fejlesztés különböző szakaszaiban, a tervezési és a minőségi szempontokra, valamint a termékmenedzsmentre és az értékesítési stratégiára egyaránt komoly figyelmet fordítunk. Az alábbiakban saját termékfejlesztési tevékenységeinken keresztül bemutatunk Önnek néhány potenciális szolgáltatást.

Minden Klippon® készülékház esetében el kell végeznünk néhány kötelező tesztet. A termékeket csak akkor szabad ATEX területeken használni, ha megfelelnek az előírt jellemzőknek, mint amilyen például a beépített komponensek hőmérséklet-növekedése, a felületi ellenállás vagy az ütésállóság.

PRV-marshalling sorkapcsaink által zárt térben kibocsátott jelek

A PRV termékcsalád tagjai úgy alakítottuk ki, hogy zárt térben is a lehető legtöbb jelet tudják továbbítani. A rezgésállósági vizsgálat során ellenőriztük, hogy milyen hatásokat gyakorolnak a​rezgések az érintkezőkre. A helytakarékos PRV termékcsalád legfontosabb előnye a geometrikusan pontos méret.

A SAFESERIES biztonsági relé vizsgálata

A SIL 3 biztonsági relé felügyeli a korrozív környezetben végzett maróanyag-ellenállási tesztek biztonságos elvégzését. A káros gázokkal való vizsgálat során a koncentrációt a G3 szintnek megfelelően, az általánosan használtnál magasabb értéken határoztuk meg.

A RockStar dugaszolható nehézcsatlakozók terhelési vizsgálata

A Minden RockStar dugaszolható nehézcsatlakozó számos intenzív vizsgálaton esik át: többek között ellenőrizzük a termék rezgésállóságát, a tömítések integritását és lökésszerű hőhatásoknak való ellenállást. A laboratórium számítógépes tomográfia segítségével értékeli ki az eredményeket.

A veszélyes területeken használt Klippon házakon végzett extrém vizsgálatok

Minden Klippon® készülékház esetében el kell végeznünk néhány kötelező tesztet. A termékeket csak akkor szabad ATEX területeken használni, ha megfelelnek az előírt jellemzőknek, mint amilyen például a beépített komponensek hőmérséklet-növekedése, a felületi ellenállás vagy az ütésállóság.

Tesztelési szolgáltatásaink

Vizsgálatok széles választékával segítünk Önnek a hatékony és biztonságos termékeket előállítani

A laboratóriumunk által kínált mintegy 50 vizsgálati lehetőség a gazdasági kivitelezhetőségre, a biztonsági szempontokra és a fejlődési potenciálra fókuszál. Az egyszerű mechanikai tesztektől a kültéren végzett átfogó projektek támogatásáig, a hosszú távú teszteléstől az IP69k védettségi osztály megerősítéséig minden feladathoz a legújabb és legjobb felszerelést használják.

Rendelhető tesztek:

Akkreditált tesztelési módszerek

Megerősített minőségirányítás, amely megfelel az alkalmazandó szabványoknak

DIN EN ISO IEC 17025
A független intézmény (DAKKS) által megerősített DIN EN ISO IEC 17025 szerinti akkreditáció igazolja, hogy laboratóriumunk rendelkezik a termékek és az eljárások szabványos munkamódszerekkel történő vizsgálatához és a vizsgálati jelentések elkészítéséhez szükséges nemzetközileg elismert szakértelemmel és függetlenséggel.

UL CTDP
Az Underwriter Laboratories® (UL) biztonságtudományi vállalat ügyféladat-tesztprogramja (CTDP) keretében a Weidmüllert a független intézmény rendszeresen auditálja.

Tanúsítványaink

Laboratóriumunk nemzetközi engedélyezési hivatalként is eljárhat az általa biztosított tevékenységek terén. Az általunk létrehozott dokumentumok, használati utasítások, címkék és tanúsítványok a lehető legtökéletesebben megfelelnek a vonatkozó szabályozásoknak.

Támaszkodjon laboratóriumi szolgáltatásainkra saját innovációs folyamataiban.

Tanúsítványok letöltése