A tökéletes otthon szeretteinek

A tökéletes otthon szeretteinek

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A rugalmas Klippon® Protect készülékház rendszer tökéletes kiegészítője a Klippon® Connect moduláris sorkapocsblokk választékának. Bízzon a saját igényeire optimalizált, kiváló védelmet nyújtó ház által kínált lehetőségekben. A Klippon® Protect segítségével az univerzális és alkalmazásokhoz illeszkedő készülékházak széles választékából választhat. A ház az ipari vagy robbanásveszélyes zónák használatához szükséges összes jóváhagyással rendelkezik.

Az előnyök összefoglalása

Ütés- és rezgésállóság

Ütés- és rezgésállóság

Az ütés- és rezgésálló anyagoknak és körültekintő tervezésnek köszönhetően a ház különösen biztonságos és robusztus.

Hőmérsékleti ellenállás

Hőmérsékleti ellenállás

Az optimális tömítési tulajdonságok lehetővé teszik, hogy szélsőséges hőmérsékleti tartományok esetén – az alkalmazástól függően – -60°C és +135°C között is használható legyen.

Kiváló védelem

Kiváló védelem

A Klippon® Protect készülékház a kialakítástól függően akár IP66/IP67/IP68 szintű IP-védelmet is képes biztosítani.

Klippon® Protect – Biztonság és védelem a csatlakozási megoldások számára

Univerzális termékcsalád – A legmagasabb szintű igények kielégítése

Rozsdamentes acél, alumínium vagy műanyag: a Klippon® Protect univerzális készülékházak kiemelkedő védelmet nyújtanak az Ön szerelvényeinek. A robusztus házak lehetővé teszik, hogy igényei szerint különböző alkalmazási lehetőségeket valósítson meg. A hozzá illő rendszertartozékok egyszerű integrálást, bővítést és testreszabást tesznek lehetővé.

  • Kiemelkedő teljesítmény még szélsőséges környezeti feltételek mellett is
  • Robusztus és biztonságos, a maximális védelmi követelményekhez
  • A legújabb nemzetközi minőségi és biztonsági szabványok alapján jóváhagyva

Kínálat speciális alkalmazásokhoz – Otthon az Ön piacain

A Klippon® Protect megoldások széles választékát kínálja a robbanásveszélyes környezetben történő standard ipari felhasználáshoz, az ipari ágazatokon keresztül. Klippon® Services szolgáltatásunk a tanácsadás, a tervezés, az alkalmazási szakértelem és az ágazati know-how összekapcsolása, a testreszabott megoldás létrehozásához. A speciális alkalmazásokhoz tervezett termékcsaládok között talál megoldásokat a felügyeleti és biztonsági, a mérési és vezérlési, valamint a teljesítményelosztási feladatokhoz is.

  • Egységes házkialakítás, számos alkalmazáshoz
  • Különféle standard megoldások a maximális biztonságért, a megbízható működésért és az alacsony utánkövetési költségekért
  • Tanúsított a potenciálisan robbanásveszélyes és standard ipari környezetben való felhasználásra

Készülékházrendszereink termékválasztéka

Klippon® rozsdamentes acélból készült készülékházak

A Klippon® rozsdamentes acélból készült készülékházak nagy teljesítményű, egyedi jellemzőikkel a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek, és a legszélsőségesebb körülmények között is kiválóan teljesítenek.

  • ÚJ: Klippon® EBi
  • ÚJ: Klippon® EBx

Klippon® alumíniumház

A teljes felszereltségű Klippon® K alumíniumházak számtalan különböző elektromos rendszerben használhatók – legyen szó akár ipari környezetekről, akár szélsőséges viszonyokról.

Klippon® műanyag házak

Poliészterből és polikarbonátból készült készülékházaink kiváló minőségű megoldást kínálnak minden elektromos csatlakoztatási feladathoz, és zord környezeti feltételek között is nagyszerűen megállják a helyüket.

FieldPower® ház

A moduláris FieldPower® rendszer a leggazdaságosabb megoldás, amelyet a rugalmasan kialakítható készülékház-változatoknak, a költséghatékony huzalozásnak és a számos különféle elérhető funkciónak köszönhetően szinte bármilyen decentralizált rendszerhez használhat.

A tökéletes kiegészítés

Betekintés a készülékházak gyártásába

Betekintés a készülékházak gyártásába

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A Weidmüller saját, központi üzemében állítja elő kiváló minőségű készülékházait, amelyeket világszerte szívesen vásárolnak. Ezek a készülékházak a legszigorúbb felhasználói igényeknek is megfelelnek. Termékeink magas minőségükről ismertek – hogy ez a jövőben is így legyen, a gyártás során kizárólag a legkiválóbb minőségű anyagokat és a legkorszerűbb feldolgozási technológiákat alkalmazzuk.

Konfigurálja saját összeszerelt sorkapocssíneit

A Weidmüller Configuratorral egyszerűen, lépésről lépésre összeállíthatja és konfigurálhatja egyedi sorkapocssíneit, ráadásul számtalan különböző készülékház, tartozék és további Weidmüller-termék közül válogathat. A felhasználóbarát kezelésnek, az átlátható kialakításnak és a CAE-tervezéstől a dokumentálásig az Ön műszaki tervezési folyamatába való beépítésnek köszönhetően a konfigurálás végig egyszerű, biztonságos és kényelmes.

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor az árucikkek a következő napon már úton is lesznek Önhöz.

4 napos gyors szállítási szolgáltatás

4 napos gyors szállítási szolgáltatás

A gyors szállítás szolgáltatásunkkal percek alatt elkészítjük az árajánlatot, rugalmasan, a megrendelés szerint legyártjuk az egyes összeállításokat, és megbízhatóan tartjuk a szállítási határidőt.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó