Klippon® Relay: magas minőség és megbízhatóság

Klippon® Relay: magas minőség és megbízhatóság

Folyamatosan dolgozunk a vezérlőszekrények infrastruktúrájának optimalizálásán. Évtizedek óta gyűjtjük a szakmai tapasztalatokat ezen a területen, és széles körű ismeretekkel rendelkezünk a piaci folyamatokról. A Klippon® Relay termékcsaládban olyan kiváló minőségű relémodulokat és szilárdtest-reléket kínálunk, amelyek megfelelnek a jelenlegi és a jövőbeni piaci követelményeknek. Termékválasztékunkban megbízható, biztonságos és hosszú élettartamú eszközöket talál. Kínálatunkat számos további szolgáltatás egészíti ki: ilyen például a digitális adatszolgáltatás, a terhelések kapcsolásával foglalkozó tanácsadás vagy éppen a kiválasztási segédletek.

Az előnyök összefoglalása

Teljes körű szolgáltatások

Teljes körű szolgáltatások

A megfelelő relé kiválasztásától a vezetékezésen át az aktív használatig: hozzáadott értéket képviselő, innovatív eszközeink és szolgáltatásaink minden területen támogatást nyújtanak a felmerülő kihívások leküzdésében

A legmagasabb szintű precizitás és minőség

A legmagasabb szintű precizitás és minőség

Reléink megbízható és költséghatékony működésükről ismertek minden alkalmazási környezetben. Kiváló minőségű komponensek, kiemelkedő gyártási folyamatok és folyamatos innováció: ez a három tényező ad stabil alapot termékeinknek

Digitális adatszolgáltatás

Digitális adatszolgáltatás

Az adatok rendelkezésre állása minden eddiginél fontosabb. Ezért a Weidmüller az adatok terén is teljes körű támogatást kínál, és a megfelelő konfigurációs eszközökkel támogatja az Ön tervezési folyamatait

Klippon® Relé: TERMSERIES Live Webcast

Klippon® Relé: TERMSERIES Live Webcast

Klippon® Relé: TERMSERIES Live Webcast

Ön relék használatával kíván időt spórolni, mi pedig webes közvetítésünkben bemutatjuk a TERMSERIES kínálatát Ha kevesebb alkatrészt szeretne használni, a TERMSERIES Multivoltage a megfelelő választás Önnek.

Megbízható áram- és jelváltás

Megbízható áram- és jelváltás

Megbízható áram- és jelváltás

Keresse meg a megfelelő relét három egyszerű lépésben.

Univerzális termékcsalád

Univerzális termékválasztékunkban a különböző kialakítású relémodulok és szilárdtest-relék átfogó portfólióját találja.

Relémodulok

Relémodulok

Relémodulok

Az automatizálási technológiákban használt digitális jelek kapcsolásához, erősítéséhez és galvanikus leválasztásához

Szilárdtest-relék

Szilárdtest-relék

Szilárdtest-relék

Az automatizálástechnikában használt digitális jelek kopásmentes kapcsolásához és erősítéséhez

Kínálat speciális alkalmazásokhoz

Az alkalmazás-specifikus termékcsalád kínálatban testre szabott termékeket talál, amelyekkel számos területen növelheti a termelékenységet és a biztonságot.

Szolgáltatási választékunk

Weidmüller Configuratort

A Weidmüller Configuratorral egyszerűen, lépésről lépésre összeállíthatja és konfigurálhatja egyedi sorkapocs-síneit, ráadásul számtalan különböző készülékház, tartozék és további Weidmüller-termék közül válogathat. A felhasználóbarát kezelésnek, az átlátható kialakításnak és a CAE-tervezéstől a dokumentálásig az Ön műszaki tervezési folyamatába való beépítésnek köszönhetően a konfigurálás egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Gyors szállítás szolgáltatásunkkal

Az ajánlatunkat a hét minden napján, a nap minden órájában percek alatt megkaphatja, a közvetlenül rendelhető cikkszámokkal együtt, a gyors szállítás szolgáltatásunk segítségével. A tervezéshez és konfiguráláshoz használható Weidmüller Configurator (WMC) a konzisztens folyamatok kulcsa.

A felhasználóbarát kezelésnek, az átlátható kialakításnak és a CAE-tervezéstől a dokumentálásig az Ön műszaki tervezési folyamatába való beépítésnek köszönhetően a konfigurálás egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Elektronikus termékadatok a kereskedőpartnerek számára

Elektronikus termékadatok a kereskedőpartnerek számára

Elektronikus katalógus BMECat és más formátumokban. Az árucikkek adatainak gyors elérése a bevált szabványoknak köszönhetően.

termékek

termékek

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor az árucikkek a következő napon már úton is lesznek Önhöz.

Piaci és ipari tapasztalatok

Piaci és ipari tapasztalatok

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Fajka Géza

Műszaki szakértő