Kiváló minőségű relék

Kiváló minőségű relék

Folyamatosan dolgozunk a vezérlőszekrények infrastruktúrájának optimalizálásán. Évtizedek óta gyűjtjük a szakmai tapasztalatokat ezen a területen, és széles körű ismeretekkel rendelkezünk a piaci folyamatokról. Olyan kiváló minőségű relémodulokat és szilárdtest-reléket kínálunk, amelyek megfelelnek a jelenlegi és a jövőbeni piaci követelményeknek. Termékválasztékunkban megbízható, biztonságos és hosszú élettartamú eszközöket talál. Kínálatunkat számos további szolgáltatás egészíti ki: ilyen például a digitális adatszolgáltatás, a terhelések kapcsolásával foglalkozó tanácsadás vagy éppen a kiválasztási segédletek.

Az előnyök összefoglalása

Teljes körű szolgáltatások

Teljes körű szolgáltatások

A tervezéstől és telepítéstől át az üzemeltetésig: Hozzáadott értéket képviselő, innovatív eszközökkel és szolgáltatásokkal segítjük Önt a mindennapi kihívások leküzdésében

A legmagasabb szintű precizitás és minőség

A legmagasabb szintű precizitás és minőség

Termékeink a piac legszigorúbb követelményeinek is megfelelnek. Minden megoldásunk alapja a hosszú élettartam, a költséghatékonyság és a folyamatos fejlesztés

Digitális adatszolgáltatás

Digitális adatszolgáltatás

Az adatok rendelkezésre állása minden eddiginél fontosabb. Ezért a Weidmüller az adatok terén is teljes körű támogatást kínál, és a megfelelő konfigurációs eszközökkel támogatja az Ön tervezési folyamatait

Univerzális termékcsalád

Univerzális termékválasztékunkban a különböző kialakítású relémodulok és szilárdtest-relék átfogó portfólióját találja

Relémodulok

Relémodulok

Relémodulok

Az automatizálási technológiákban használt digitális jelek kapcsolásához, erősítéséhez és galvanikus leválasztásához

Szilárdtest-relék

Szilárdtest-relék

Szilárdtest-relék

Az automatizálástechnikában használt digitális jelek kopásmentes kapcsolásához és erősítéséhez

Kínálat speciális alkalmazásokhoz

Az alkalmazás-specifikus termékcsaládban kínálatban testre szabott termékeket talál, amelyekkel számos területen növelheti a termelékenységet és a biztonságot.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Használja a Weidmüller Configuratort a gyors és egyszerű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez. Az eszköz az elejétől a végéig támogatja a mérnöki folyamatot, az E-CAD szoftverrel végzett tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció szerkesztéséig.

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor már a következő napon útjára indítjuk Önhöz.

Elektronikus termékadatok a forgalmazópartnerek számára

Elektronikus termékadatok a forgalmazópartnerek számára

Elektronikus katalógus BMECat és más formátumokban. Az árucikkek adatainak gyors elérése a bevált szabványoknak köszönhetően.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Fajka Géza

Műszaki szakértő