Kiváló minőség és megbízhatóság a relémodulokkal és szilárdtest relékkel – Klippon® Relay

A vezérlőszekrény infrastruktúra optimalizálása motiválja mindennapi munkánkat. Ennek eléréséhez évtizedekig dolgoztunk a piac átfogó értelmezésén a műszaki szakismeretek széles bázisa mellett. A Klippon® Relay termékcsaládban olyan kiváló minőségű és innovatív relémodulokat és szilárdtest reléket kínálunk, amelyek megfelelnek a jelenlegi és a jövőbeni piaci követelményeknek. Legyen szó kapcsolásról, elválasztásról, erősítésről vagy többszörösítésről: a relémodulok és a szilárdtest relék számos különböző feladatot látnak el az ipari alkalmazásokban. Az ipari relék legszélesebb kínálatát egyesítjük a megfelelő műhely tartozékokkal és első osztályú szolgáltatással. Emellett megbízható, biztonságos és tartós termékkel is sikert érünk el, mindezt a világon egyedülálló teljes körű szolgáltatás egészíti ki. Szolgáltatásaink közé digitális adatszolgáltatás, kapcsolási terhelésre vonatkozó tanácsadás és a projektjében Ön támogató kiválasztási útmutatók tartoznak. A Klippon® Relay révén valóban biztos lehet abban, hogy mindig a speciális igényeinek megfelelő relémodulokat vagy szilárdtest reléket fogja kapni, miközben időt és pénzt takarít meg.


Relémodulok és szilárdtest relék termékválasztéka és előnyeik

Amikor relémodulokat és szilárdtest reléket választ ki a Weidmüllernél, számos előnyt élvezhet. A szolgáltatástól a minőségen keresztül a digitális konfigurálásig innovatív megoldásokat kínálunk Önnek. Tapasztalja meg átfogó támogatásunkat minden szinten - beleértvetámogatási központunkat .

Teljes körű szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatás

A megfelelő relémodul vagy szilárdtest relé kiválasztásától a huzalozáson keresztül az aktív üzemelésig: valódi értéket adó innovatív eszközökkel s szolgáltatásokkal támogatjuk Önt a mindennapi kihívásaiban.

A legmagasabb szintű precizitás és minőség

A legmagasabb szintű precizitás és minőség

Relémoduljaink és optocsatolóink a robusztus szerkezeti kialakítást és gazdaságosságot képviselik minden alkalmazásban. Kiváló minőségű komponensek, kiemelkedő gyártási folyamatok és folyamatos innováció képezik termékeink alapját.

Digitális adatszolgáltatás

Digitális adatszolgáltatás

Az adatok rendelkezésre állása minden eddiginél fontosabb. Ezért a Weidmüller az adatok terén is teljes körű támogatást kínál, és a megfelelő konfigurációs eszközökkel támogatja az Ön tervezési folyamatait

Kínálat speciális alkalmazásokhoz

  • Testre szabott termékválaszték, amellyel számos alkalmazási területen növelheti a termelékenységet és a biztonságot.
  • A kényszervezetett érintkezőkkel ellátott időreléktől, SIL3-reléktől, relémoduloktól az induktív és kapacitív terhelésű relékig.

Univerzális termékcsalád

  • Univerzális ipari relémodulok és szilárdtest-relék átfogó termékkínálata
  • Kompakt, keskeny és többfunkciós relék

Online kiválasztási útmutató Klippon® Relay relémodulokhoz

Megbízható áram- és jelváltás

Egyszerű kiválasztási útmutatónkkal három egyszerű lépésben találhatja meg a megfelelő relémodult. Egyszerűen válassza ki a terhelés típusát, a kapcsolási áramot és a kimeneti csatornák számát, az útmutató pedig megjeleníti a megfelelő termékváltozatokat.

Relémodulok és szilárdtest relék univerzális termékcsaládja

A gépekben és rendszerekben használt technológia megtervezése tele van kihívásokkal. Ide tartozik a megfelelő ipari relé kiválasztása. Az innovációs követelmények teljesítése érdekében univerzális termékcsaládunk a relémodulok és optocsatolók széles választékát kínálja számos különböző változatban. Termékválasztékunk lenyűgöző a kiváló minőségnek és választéknak köszönhetően.

Klippon® Relé relémodulok

Az automatizálási technológiákban használt digitális jelek kapcsolásához, erősítéséhez és galvanikus leválasztásához.

TERMSERIES

A sokoldalú megoldás Moduláris relémodulok 6 mm-es szélességtől, számos tartozékkal, számos különböző változatban és korlátlan keresztösszekötési lehetőségekkel.

TERMSERIES-kompakt

A TERMSERIES-compact forrasztott relékkel ellátott ultrakompakt relémoduljai, az okos, sokoldalú termékek különösen alacsony profillal és a tartozékok széles választékával.

D-SERIES

Innovatív jellemzőkkel rendelkező ipari relémodulok, a változatok széles kínálat és a szerkezeti kialakítások széles választéka különböző alkalmazásokhoz.

Szilárdtest-relék

Az automatizálástechnikában használt digitális jelek kopásmentes kapcsolásához és erősítéséhez

TERMSERIES

Dugaszolható szilárdtest-áramkörök a moduláris rendszer elemeinek egyszerű cseréje érdekében. A TERMSERIES szilárdtest-relék állapotjelzője LED-je egy nagy felületen megvilágított kidobókar, amelyhez beépített jelölőtartó kapcsolódik.

TERMOPTO

A TERMOPTO szilárdtestrelé-modult olyan ipari alkalmazásokban használják, ahol elegendő az elektromos szigetelés és a jelkondicionálás. E sorkapocs típusú, moduláris és kompakt szilárdtest-relék lehetővé teszik a digitális jelek egyszerű leválasztását.

Relémodul és szilárdtest relé kínálatunk speciális alkalmazásokhoz

Napjainkban számos ipari alkalmazásban egyedi megoldásokat és komponenseket használnak a rendszer hatásfokának és termelékenységének növelése céljából. Speciális alkalmazásoknak megfelelő kínálatunkban olyan relémodulok és optocsatolók egyedi választékát kínáljuk Önnek, amelyeket az alkalmazások széles körében használat optimalizáláshoz. Szakismeretünk révén tanácsot tudunk adni, és együttműködünk Önnel a céljának megfelelő legjobb megoldások kidolgozásában.

Relémodul és szilárdtest relék termékújdonságok

Termékválasztékunk innovatív bővítésekkel ellátott szilárdtest reléket és relémodulokat tartalmaz. Ezek az egyszerű kezelést és a biztonságot támogatják a különböző termékek használatakor.

TECH TALK beszélgetések relécsatolókról: Rövid klipek – értékes tippek

TECH TALK videóbeszélgetéseinkben az ügyfeleinknek kihívásokat jelentő problémákkal foglalkozunk: elemezzük a kiváltó okokat, és röviden bemutatunk egy egyszerű megoldást.

TECH TALK | Klippon® Relay: Online reléválasztási útmutató

TECH TALK | Klippon® Relay: Online reléválasztási útmutató

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Ebből a videóból megtudhatja, hogyan válassza ki a megfelelő relét három egyszerű lépésben online választási útmutatónk segítségével.

TECH TALK | Klippon® Relay: Helyes reléméretezés alkalmazásokhoz

TECH TALK | Klippon® Relay: Helyes reléméretezés alkalmazásokhoz

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

Ebből a videóból, választási útmutatónk segítségével megtudhatja, hogyan válassza ki a megfelelő relét helyes méretezéssel az alkalmazásaihoz.

Relémodulok és szilárdtest relék vonatkozó letölthető anyagok

Ha további információkra van szüksége szilárdtest reléink és relémoduljaink termékválasztékáról, szórólapokat, brosúrákat és műszaki termékkatalógust kínálunk, amelyek letölhetők. Teljes körű tájékoztatást adnak innovatív és egyedi Klippon® Relay relémodul termékmegoldásainkról.

Szolgáltatási kínálatunk relémodulokhoz és szilárdtest relékhez

Átfogó szolgáltatási kínálatunk mindenkor, éjjel-nappal segít Önnek a termékek könnyű és megbízható kiválasztásában, amelyeket saját vezérlőszekrényében együtt alkalmazhat. Használja ki a Weidmüller Configurator előnyeit, amely révén innovatív módon szerelheti be saját igényei szerint a megfelelő relémodult, és vegye igénybe gyors szállítás szolgáltatásunkat , hogy gyorsan feldolgozhassuk az ajánlatkérését.


Weidmüller Configurator

A Weidmüller Configuratorral egyszerűen, lépésről lépésre összeállíthatja és konfigurálhatja egyedi sorkapocssíneit, ráadásul számtalan különböző készülékház, tartozék és további Weidmüller-termék közül válogathat. A felhasználóbarát kezelésnek, az átlátható kialakításnak és a CAE-tervezéstől a dokumentálásig az Ön műszaki tervezési folyamatába való beépítésnek köszönhetően a konfigurálás egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Gyors kiszállítás szolgáltatás

A relémodulokra és más termékekre vonatkozó ajánlatainkat a hét minden napján, a nap minden órájában percek alatt megkaphatja, ideértve a gyors kiszállítás szolgáltatásunkkal közvetlenül rendelhető termékekre vonatkozókat is. A tervezéshez és konfiguráláshoz használható Weidmüller Configurator (WMC) a konzisztens folyamatok kulcsa.

A felhasználóbarát kezelésnek, az átlátható kialakításnak és a CAE-tervezéstől a dokumentálásig az Ön műszaki tervezési folyamatába való beépítésnek köszönhetően a konfigurálás egyszerű, biztonságos és kényelmes.

Letöltések

Tanácsadás és támogatás relémoduljainkkal és szilárdtest reléinkkel kapcsolatban

Klippon® relémoduljainkkal és szilárdtest reléinkkel egyedi megoldásokat kínálunk bármelyik iparág számára az innovatív rendszerekkel szemben támasztott egyre szigorodó követelmények ellenére. Kiváló minőségű termékeinkkel évek óta vagyunk stabilan a piacon. Ha további kérdései vannak a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy egyedi ajánlatot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot. Együtt fogjuk kidolgozni az Önnek megfelelő tökéletes megoldást.

Tanácsadás és támogatás

Fajka Géza

Műszaki szakértő