Önnél a versenyelőny

Önnél a versenyelőny

Ha a nemzetközi versenyben is szeretné megállni a helyét, az üzemekben alkalmazott megoldásoknak a biztonságra, a minőségre, és a teljesítményre vonatkozó legszigorúbb előírásoknak is meg kell felelniük. A tanácsadás, az alkalmazásokkal kapcsolatos szakértelem, és az ipari know-how kombinációjának köszönhetően bármely területen képesek vagyunk megtalálni az alkalmazásához illő megoldást. A a Weidmüller-katalógusban megtalálható kiváló minőségű alkatrészekből összeállított, szabványos Klippon® Protect készülékházainkat kifejezetten Önnek fejlesztjük és gyártjuk. Ezek a házak elegendő rugalmasságot kínálnak ahhoz, hogy optimálisan saját követelményeihez igazíthassa őket.

A Weidmüller Configuratorral egyszerűen összeállíthatja egyedi készülékházait, valamint kiválogathatja a szükséges tartozékokat és a további szükséges Weidmüller-termékeket.

Az előnyök összefoglalása

Szakértelem az Ön igényeinek teljesítése érdekében

Szakértelem az Ön igényeinek teljesítése érdekében

A tanácsadás, az alkalmazásokkal kapcsolatos szakértelem, és az ipari know-how kombinációjának köszönhetően bármely területen képesek vagyunk megtalálni az alkalmazásához illő megoldást.

Bizonyított megoldások

Bizonyított megoldások

Bízza magát jól bevált Klippon® Connect és Klippon® Protect termékeinkre! A Klippon® Services innovatív szoftver- és összeszerelési szolgáltatásokat nyújt.

Egyedi összeszerelés

Egyedi összeszerelés

Nyugodt lehet affelől, hogy az általunk kínált szerelt kötődobozoktökéletesen fognak illeszkedni az Ön követelményeihez, és kiváló védelmet nyújtanak.

Szabványos, szerelt kötődobozok

Tápellátás és teljesítményelosztás

A jel- és tápellátás robbanásveszélyes zónában történő biztosításához különböző típusú sorkapocs- és kötődobozok kaphatók. A sorkapcsok és tömszelencék testre szabott kialakításának, valamint a különböző földelési lehetőségeknek köszönhetően a Terminal Box minden telepítési követelménynek megfelel, és bármilyen alkalmazásban optimális megoldást jelent.

Tápellátás és teljesítményelosztás
 • A robbanásveszélyes környezetekre vonatkozó legújabb szabályozásoknak is megfelel
 • Veszélyes zónákban (0-s, 1-es, 2-es és 20-as, 21-es és 22-es zónákban) is jóváhagyással használható
 • A nemzetközi szabványoknak megfelelő tanúsítványok
 • Robbanásvédelem (Ex e, Ex ia és Ex tb)

Műszerezés és vezérlés

A robbanásveszélyes zónákban használt kötődobozok szerelvényeinek jelentős mértékű nyomást kell kiállniuk, hogy védelmet tudjanak nyújtani a külső hatásokkal szemben az érzékeny elektronikai alkatrészeknek és a vezérlőelemeknek. Egyéni igényekre szabható vezérlőállomásaink házában az elektronikus komponensek mellett számos vezérlőeszköz és állapotjelző is elhelyezhető.

Műszerezés és vezérlés
Az Önnek kínált előnyök
 • Lehetőség különböző modulok, például jeladók és terepibusz-elosztók beépítésére
 • A csomag a sorkapcsok vezetékeit is tartalmazza
 • Használatra kész plug-and-play megoldás az összes szükséges jóváhagyással

Felügyelet és biztonság

Az általunk kínált elektronikaházakban és más készre szerelt változatokban kialakítástól függően akár 20 jelátalakítót, eszközök csatlakoztatására használható sorkapcsot és gyújtószikramentes áramkört is el lehet helyezni. Az elektronikadoboz ATEX jóváhagyással és a megfelelő jelölésekkel rendelkezik.

Felügyelet és biztonság
 • Az eszközök azonosítása és kezelése, szükség esetén akár Ex ia, Ex ib, Ex ic vagy Ex nA védelmi szinten is
 • Készre szerelt házak további nemzetközi jóváhagyásokkal és a típusnak megfelelő jelölésekkel
 • IECEx, EAC Ex és NEPSI
 • Észak-Amerikában a Cl. 1 Div. 2 azonosítás is beszerezhető

Tetszés szerint konfigurálható szerelt kötődobozok

null

A Weidmüller Configuratorral egyszerűen, lépésről lépésre összeállíthatja és konfigurálhatja egyedi sorkapocsléceit, ráadásul számtalan különböző készülékház, tartozék és további Weidmüller-termék közül válogathat. A felhasználóbarát kezelésnek és az átlátható kialakításnak köszönhetően egyszerűen, biztonságosan és kényelmesen elvégezheti a konfigurálást, és az elkészült terméket könnyen beillesztheti mérnöki munkafolyamataiba, a CAE-tervezéstől kezdve a dokumentáció elkészítéséig.

Egyedileg szerelt kötődobozok

Automatizált kötődoboz- és sínszerelés a Weidmüllertől

Automatizált kötődoboz- és sínszerelés a Weidmüllertől

Automatizált kötődoboz- és sínszerelés a Weidmüllertől

Pillantson be a színfalak mögé, és figyelje meg, hogyan készíti el a Weidmüller a testre szabott sorkapcsokat és kötődobozokat.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Egyszerű tervezés szoftvertámogatással

Használja a Weidmüller Configuratort a gyors és egyszerű konfiguráláshoz, valamint a komponenseink megrendeléséhez. Az eszköz az elejétől a végéig támogatja a mérnöki folyamatot, az E-CAD szoftverrel végzett tervezéstől kezdve egészen a dokumentáció szerkesztéséig.

Négynapos gyors kiszállítási szolgáltatás

Négynapos gyors kiszállítási szolgáltatás

A gyors kiszállítási szolgáltatásunkkalpercek alatt elkészítjük az árajánlatot, rugalmasan, a megrendelés szerint legyártjuk az egyes szerelvényeket, és megbízhatóan tartjuk a szállítási határidőt.

Ipari tapasztalat

Ipari tapasztalat

Beszélünk megrendelőink nyelvén. Szakértelemmel és szenvedéllyel a különböző iparágak iránt.

Az ipari áttekintés megnyitása

Letöltések