Hatékony rendszervezérlés

Hatékony rendszervezérlés

Az optimális rendszerirányítás és a rendszer magas termelékenysége biztosítják, hogy az Ön vállalata tartósan produktív és nyereséges legyen, amellett, hogy felbecsülhetetlen versenyelőnyt adnak Önnek.

A védett szervizcsatlakozók a szekrények falaihoz erősítése egyszerű, jól bevált megoldás a rendszer rendelkezésre állásának és termelékenységének növelésére. Ezután gyors és biztonságos hozzáférést adhat technikusainak a szekrényben található vezérlőelemekhez és a funkcionális elektronikai elemekhez – akármikor, kényelmesen, kívülről, a bezárt szekrényajtón keresztül.

Előnyök

Helytakarékos

Helytakarékos

A hagyományos szervizcsatlakozókkal szemben a FrontCom® Vario egyetlen vázon belül több funkciót egyesít, így feleannyi helyet foglal el.

Rugalmasabb

Rugalmasabb

Moduláris kialakításának és több mint 5 000 lehetséges kombinációjának köszönhetően a FrontCom® Vario egyedülállóan rugalmasan használható.

Jövőbiztos

Jövőbiztos

A legújabb Cat.6A szerinti adatátviteli technológiának és a jövőbiztos termékválasztéknak köszönhetően bármilyen alkalmazási területre nyugodtan tervezhet.

Termékválaszték

FrontCom® Vario

A moduláris kialakításnak és a több mint 5 000 lehetséges kombinációnak köszönhetően az egyedülálló rugalmasság szinonimája. A moduláris FrontCom® Vario szervizcsatlakozó a következő jellemzők révén szinte minden konfigurációhoz tökéletes kombinációt kínál: szimpla vagy dupla váz, kommunikációs és árambetétek és ideális betétlemezek.

FrontCom® Vario
Előnyök
 • Teljes mértékben kompatibilis a piacon használt szabványokkal
 • RJ45-betétek a legújabb Cat. 6A szabványnak megfelelően
 • Könnyen leolvasható azonosítás a nagy címkefelületeknek köszönhetően
 • Az adat- és jelbemenetek opcionális árnyékolása a váz földelőcsavarjával
 • Többféle zárómechanizmus: gomb, eredeti biztonsági zár stb.

Üzemek és folyamatok hatékonyabb elérése Termék újdonságok

FrontCom® Vario megfelelő lezárásokkal minden biztonsági szinthez

A FrontCom® Vario minden korábbinál magasabb minőségi szintet képvisel. A rendszer kompakt, egyszerűen telepíthető, és önállóan is összeállítható. Számos adat-, jel- és tápmodul, valamint vonzó házváltozat közül választhat. A lezárások terén is több választási lehetőséget kínálunk, többek között NEMA 4X jóváhagyással rendelkező opciókat is bevezettünk, hogy az amerikai piac speciális követelményeinek is megfeleljünk.

Üzemek és folyamatok hatékonyabb elérése
Előnyök
 • Gyors és egyszerű hozzáférés a vezérlőszekrényben található PLC-hez
 • A termelési adatok egyszerű kiolvasása
 • Kényelmes hibakeresés, konfigurálás és programozás
 • Gyors szervizhozzáférés, amelyhez nincs szükség képzett szakember segítségére

Ismerje meg a FrontCom® Vario által kínált egyedülálló előnyöket!

Ismerje meg a FrontCom® Vario által kínált egyedülálló előnyöket!

Ismerje meg a FrontCom® Vario által kínált egyedülálló előnyöket!

A vezérlőszekrényben található vezérlőelemek gyorsabb és biztonságosabb elérése: termelési adatok kiolvasása, kényelmes hibakeresés, konfigurálás és programozás – a FrontCom® Vario csatlakozóval mindez egyszerűen, szakemberek bevonása nélkül megoldható.

A moduláris elv – a komponenseket Ön válogathatja össze

Vázak

Vázak

Vázak

A különböző vázaknak köszönhetően a FrontCom® Vario különböző követelményekhez és környezeti feltételekhez igazítható.

Betétek

Betétek

Betétek

A követelményektől függően különböző adat-, jel- és tápbetéteket választhat, amelyeket egyszerűen rögzítheti a megfelelő betétlemezre.

Betétlemezek

Betétlemezek

Betétlemezek

A betétek rögzítéséhez különböző betétlemezek közül válogathat. Ezeket a táp-, adat- és jelbetéttartók különböző kombinációi különböztetik meg egymástól. A betétlemezek árnyékolással is kaphatók.

FrontCom® Vario konfigurátor

FrontCom® Vario konfigurátor

FrontCom® Vario konfigurátor

Online varázslónk segítségével gyorsan és egyszerűen összeállíthatja a kívánt szervizcsatlakozót. Három lépésben kiválaszthatja a váz, a betétlemezek és a csatlakozóbetétek egyedi kombinációját, és a folyamat végén megkapja az alkatrészek listáját, amelyet menthet, kinyomtathat vagy akár rendelésként egyenesen elküldhet nekünk.

FrontCom® Micro

Ha kis területen kell hozzáférést biztosítani az adatokhoz, a FrontCom® Micro az elsődleges választás: ezt garantálja az Ethernet- és USB-betétek széles választéka, valamint a STEADYTEC® technológia. E helytakarékos szervizcsatlakozót a szekrény falára, az elosztóházra vagy a vezérlőpanelre is fel lehet szerelni.

FrontCom® Micro
Előnyök
 • Egyszerű felszerelés a szabványos, 22 mm-es kerek furattal
 • RJ45-betétek a legújabb Cat. 6A szabványnak megfelelően
 • IP65 védettségi osztály

Részletes kezelési utasítások

FrontCom® Vario szimpla váz

FrontCom® Vario szimpla váz

FrontCom® Vario szimpla váz

Ismerje meg a FrontCom® Vario szimpla váz. A termék jellemzői mellett a szervizcsatlakozó használatával is részletesen megismerkedhet.

FrontCom® Vario dupla váz

FrontCom® Vario dupla váz

FrontCom® Vario dupla váz

Ismerje meg a FrontCom® Vario dupla váz jellemzőit és kezelését. Akár 10 port elhelyezésére is elegendő helyet nyújt, és lehetővé teszi egy kismegszakítóval ellátott tápfeszültségaljzat csatlakoztatását is.

Tökéletes kiegészítés

A Weidmüller szolgáltatásainak és piaci tapasztalatának előnyei

Orange Selection

Orange Selection

Az Orange Selection termékei bármikor rendelkezésre állnak. Ha a megrendelése délután 3-ig beérkezik, akkor az árucikkek a következő napon már úton is lesznek Önhöz.

Időtakarékos adatellátás

Időtakarékos adatellátás

Termékkatalógusunkból számos különböző formátumú 3D-s CAD-modellt, valamint hasznos CAE-adatokat is letölthet.

Jóváhagyások és tanúsítványok

Jóváhagyások és tanúsítványok

Célunk, hogy minden esetben első osztályú termékeket tudjunk biztosítani ügyfeleinknek, a minőségszabályozás ezért kiemelkedő fontosságú számunkra. Ehhez nem csupán az ISO 9000ff előírásainak teljesítésére ügyelünk, hanem független, globális szervezetek ellenőrzéseit is igénybe vesszük.

A tanúsítványok megnyitása

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Contact Service Interfaces

Műszaki szakértő