Weidmüller – társ az ipari csatlakozástechnikában

Ügyfeleinkkel közösen teszünk a digitális átalakulásért: olyan termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat fejlesztünk, amelyek kiválóan használhatók az intelligens ipari csatlakoztatásban és az ipari eszközök internetes hálózatában.

Weidmüller – társ az ipari csatlakozástechnikában

1850 óta családi tulajdonban

Nagy múltú szakértőként világszerte számtalan különböző termékkel, megoldással és szolgáltatással támogatjuk ügyfeleinket és partnereinket az ipari környezetben megvalósuló, energiával, jelekkel és adatokkal kapcsolatos alkalmazások terén. Az Önök üzletágában és piacain is otthon vagyunk, és ismerjük a holnap kihívásait. Így mindig képesek vagyunk az Önök egyedi elvárásainak megfelelő, innovatív, hosszú távú és értékteremtő megoldásokat kínálni. Állítsuk fel együtt az ipari csatlakozástechnika mérföldköveit!

A digitalizálás úttörőiként tekintünk önmagunkra – és ez mind saját gyártási tevékenységünk, mind az ügyfeleknek kínált termékek, megoldások és szolgáltatások fejlesztése terén igaz. Támogatjuk ügyfeleinket a digitális átalakulásban, és partnerek vagyunk a teljesítmény, a jelek és az adatok elosztásában, valamint új üzleti modellek kialakításában.

A Weidmüller Group igazgatótanácsa

Kik vagyunk?

Autógyártás, áramtermelés vagy vízgazdálkodás – egyik sem létezhet elektronika és elektromos csatlakozások nélkül. A mai, egyre nemzetközibbé váló, folyamatos technológiai fejlődés által meghatározott világban az új piacok megjelenése egyre összetettebb követelményeket támaszt a vállalatokkal szemben. Új, változatosabb kihívásoknak kell megfelelni, és ezekre nem csupán a legmodernebb technológiákat alkalmazó termékek jelentik a megoldást. Ha energiáról, jelekről és adatokról, igényekről és megoldásokról vagy elméletről és gyakorlatról van szó, a kulcsszó a „kapcsolat”. Az ipari kapcsolatokhoz pedig csatlakozások kellenek. Mi pontosan ezt nyújtjuk az Ön vállalkozásának.

Tények és számok

Tudta, hogy a Weidmüller neve 1850 óta egyet jelent a kiváló szolgáltatással, a szakértelemmel és a megbízhatósággal? És azt, hogy a világ 80 országában van képviseletünk? Számunkra fontos, hogy Ön ne csak a termékeinket és a megoldásainkat ismerje, hanem értékrendünket, gyökereinket és belső vállalati kultúránkat is. Mert ezek azok a kapcsolódási pontok, amelyek révén az Ön első számú ipari csatlakoztatási partnerévé válhatunk.

Vezetőségünk

Vezetőségünk a szakértelem, a tapasztalat és a megbízhatóság mellett áll, és a detmoldi központból ellenőrzi a családi tulajdonban lévő vállalat sikerét.

Társadalmi felelősségvállalás

Fenntartható módon dolgozunk, hogy a vállalatot és a környezetet egyaránt kiváló állapotban adjuk át a következő generációknak. Vállalati kultúránk szerves része a mindent átható értékközpontúság és a fenntarthatóság.

Weidmüller Akadémia

A tudás összekapcsolása és a lehetőségek kibővítése – A Weidmüller Group 2003 óta a Weidmüller Akadémián egyesíti az oktatással kapcsolatos valamennyi tevékenységet.

Emberi erőforrások

A Weidmüllernél tisztában vagyunk azzal, hogy egy vállalat teljesítménye nagymértékben függ az ott tevékenykedő emberektől

Telephelyek

Számunkra a „Let’s connect” a távolságok áthidalását is jelenti. Azt, hogy összehozzuk az embereket és a szakértelmet. Összekötjük a különböző piacokat. Nem csupán képletesen, de szó szerint is. Az ipari csatlakoztatás piacvezető vállalataként a világ minden piacán otthon vagyunk, és a fenti célok megvalósításán fáradozunk.

Kapcsolat

Our Management

Our Executive Board stands for competence, experience and reliability and controls the success of the family owned company from the headquarters in Detmold.