A növekvő bonyolultság szisztematikus kezelése

A növekvő bonyolultság szisztematikus kezelése

Az adatok mennyisége a világ minden pontján egyre növekszik, ezért minden korábbinál nagyobb szükség van hatékony, mégis rugalmas vezérlési megoldásokra. A u-control a koordinált u-mation hardverportfóliónk része, amellyel optimálisan beállíthatja a gépeit és rendszereit a jövőbeni feladatokhoz.

Az előnyök összefoglalása

KOMPAKT

KOMPAKT

Annak ellenére, hogy csupán 54 mm széles, a u-control számos csatlakoztatási lehetőséget kínál. Nagy teljesítményű, kétmagos processzort, 512 MB RAM-ot és 4 GB flash memóriát, valamint akár 32 GB-os microSD-kártya behelyezésére alkalmas foglalatot tartalmaz.

RUGALMAS

RUGALMAS

A kompakt u-remote terepibusz-csatoló kialakítása következtében egyenként kicserélhető az u-control 2000 egységgel Kompatibilis a teljes u-remote termékcsaláddal, és közvetlenül kapcsolódhat az I/O modulokra.

BIZTONSÁGOS

BIZTONSÁGOS

A „tervezésbe épített biztonság” koncepciója, a folyamatos tesztelés és a szigorú szabványok alkalmazása révén a biztonság legmagasabb szintjét kínáljuk az Ön alkalmazásaihoz.

Termékválaszték

u-control 2000 Termék újdonságok

A korszerű IoT-alkalmazások és az automatizálási technológiák szükségszerűen egyre nagyobb teljesítményűvé és alkalmazkodóbbá válnak. A u-mation összehangolt termékválasztékát a gépek és rendszerek jövőbeni kihívásaira felkészítve terveztük.

u-control 2000
Az Önnek kínált előnyök
  • A u-control 2000 a piacon megtalálható egyik legkompaktabb és legkorszerűbb vezérlőrendszer, és ez a hardver-termékválasztékunk központi darabja.
  • A vezérlő moduláris kialakítása a u-remote távoli I/O-rendszeren alapul, és lehetővé teszi az igények szerinti bővítést a u-mation család más tagjainak használatával
  • A kétmagos technológia lehetővé teszi, hogy a valós idejű alkalmazásokat elválasszák azoktól, amelyeknél nem kritikus fontosságú az idő.
  • A u-control számos alkalmazáshoz használható, és egyebek mellett az ATEX, az IECEx és a DNV szerint is jóváhagyott

u-create studio

u-create studio

u-create studio

A bevált CODESYS rendszerrel kifejlesztett, teljes értékű mérnöki tervezőeszköz

u-create web

u-create web

u-create web

Rugalmas műszaki tervezés webalapú programozási környezetben

Letöltések

Tanácsadás és támogatás

Szabó István

Üzletfejlesztési vezető - Automatizálás , Applikációs mérnök