Minden igényt kielégítő ipari feliratozó rendszerek

A Weidmüller feliratozó rendszerei gyors és hatékony módszert kínálnak a sorkapcsokhoz, vezetékekhez, kábelekhez és készülékekhez használható jelölések és a címkék előállítására. PrintJet CONNECT ipari tintasugaras nyomtató és MultiMark hőtranszfer nyomtatóink gyorsan dolgoznak, és kiváló nyomtatási eredményt garantálnak. Tartósak, robusztusak, és kifejezetten intenzív ipari használatra terveztük őket. Az M-Print® PRO nyomtató és rendező szoftver különösen kényelmessé teszi az elektromos üzemi berendezések feliratozását. A címkék és a jelölések olvashatók maradnak akkor is, ha fokozott kopásnak és elhasználódásnak vannak kitéve, így tökéletesen használhatók gyártásban, gépgyártásban és automatizálástechnikában. A Weidmüller ipari nyomtatói jelentik a hatékony és hibamentes jelölés kulcsát.

Ipari nyomtatók a rendszerszerű jelölés részeként

Átfogó koncepciót kínálunk az ipari feliratozó rendszerekhez. A nyomtató, a szoftver és a jelölők koordinált egységet alkotnak. Az ipari nyomtató jelenti a központot, amely kiváló minőségű, strapabíró jelöléseket készít. A speciális M-Print® PRO nyomtató és rendező szoftver egyedi jelölések gyors és könnyű létrehozását teszi lehetővé. A Weidmüller jelölői kialakításuk révén tökéletes harmóniában vannak a feliratozó rendszerekkel és szoftverekkel.

Szoftver

Szoftver

Intuitív módon használható, az Ön igényeire szabva. Az M-Print® PRO leegyszerűsíti az adatok importálását, módosítását és kezelését. Használja ki ipari nyomtatója teljesítőképességének minden előnyét, és építse be őket zökkenőmentesen munkafolyamataiba. Hatékony és precíz jelölés!

Jelölők

Jelölők

Konstruktív megoldás minden vezérlőszekrénnyel kapcsolatos alkalmazáshoz. A Weidmüller zsugortömlőktől a fém jelölőkigterjedő széles termékválasztéka szinte minden igényt kielégít. A kiváló minőségű jelölők egyértelmű és strapabíró jelölést biztosítanak, ami ellenáll a legnagyobb ipari kihívásoknak is.

Nyomtató

Nyomtató

Tintás vagy hőnyomtatás – ipari nyomtatórendszerek minden követelményhez. Jövőorientált szerkezeti kialakítás biztosítja, hogy az elektromos berendezések jelölései precízek, strapabírók és könnyen olvashatók legyenek. Ez a szerkezeti kialakítás mindenféle üzemi berendezés hibamentes jelölését garantálja.

Ipari nyomtatóink széles választéka

A Weidmüller az innovációt és a minőséget képviseli az iparágban. Ipari nyomtatóink széles választékával a különböző igényeket a legszigorúbb szabványok alapján elégítjük ki. Éles nyomtatási eredmények, tökéletesebb gyártási folyamatok, strapabíró jelölés, jelentős időmegtakarítás – mindezt és még ennél is többet címkézői rendszereink teszik lehetővé.

PrintJet CONNECT

A legszigorúbb szabványoknak megfelelő, hatékony tintasugaras nyomtató A PrintJet sorozatunk innovatív fejlesztéseként a Printjet CONNECT a gyors nyomtatás követelményeit teljesíti, miközben kiváló nyomtatási eredményeket biztosít. Az ipari nyomtató az ipar és a kapcsolószekrény gyártás speciális igényeihez igazodik.

Hőnyomtató

A kompakt és robusztus, sokoldalú megoldás hőtranszfer technológiával Az ipari nyomtató okos és moduláris megoldást jelent a különböző perifériás berendezések számára azáltal, hogy több munkalépést von össze a folyamat optimalizálása céljából. Rugalmasságot és hatékonyságot biztosít időigényes beállítások helyett.

THM MultiMark LPC

Az új THM MultiMark címkefeldolgozó központ (LPC) támogatásának köszönhetően nincs többé szükség a címkék fárasztó, csavarhúzóval vagy csipesszel végzett felhelyezésére. A címke körvonalát lézer alakítja ki torzítás nélkül a termék felületén, lehetővé téve a komponens helyes beigazítását. A nyomtatási és a felhelyezési folyamat ezután a lábkapcsolóval indítható el. Mindössze néhány másodperc, és elkészül a komponens precíz címkézése.

SmarkLaser CENTER

Kábelek hatékony és tartós feliratozása durva környezetekben A SmarkLaser CENTER révén a fém jelölők hatékony és strapabíró jelölése könnyeddé válik a durva ipari környezetekben. Az ipari lézernyomtató gyorsan készít nagy mennyiségekben kiváló minőségű kábeljelölőket.

Klippon® Automated RailLaser

Konfekcionált szerelősínek egyszerű és hatékony jelölése A Klippon® Automated RailLaser teljesen automatikusan biztosít gyors és precíz nyomtatási eredményeket a Weidmüller Configurator (WMC) használata mellett. Ezáltal a sorkapocs feliratozó nyomtató akár 90% időmegtakarítást ér el a minőség romlása nélkül.

Tökéletes kiegészítés

Tanácsadás és támogatás

A Weidmüllernél tisztában vagyunk azzal, hogy a hatékony gyártás az egyenletes gyártási folyamat eredménye. Ezért átfogó támogatást kínálunk Önnek szolgáltatásaink keretében feliratozó rendszereinkhez és ipari nyomtatóinkhoz. Segítünk az Ön specifikus igényeinek megfelelő szerszámok kiválasztásától kezdve a meglevő folyamatokban történő használatukon keresztül a későbbi karbantartásig. Együtt javítjuk a gyártásának hatékonyságát és minőségét.

Tanácsadás és támogatás