Szoftver

Optimalizált jelölési folyamat, amelynek egyedi igényekre szabott opciói megkönnyítik a használatot

Szoftver

Megbízható tervezés az egységes adatoknak köszönhetően

Jelölőszoftvereinkkel (M-Print® PRO), automatizált vezeték megmunkáló állomásunkkal (WPC) és konfiguráló (WMC) megoldásunkkal Ön tökéletesen felkészülhet a projekt minden fázisára. Az Ön CAE rendszeréhez illeszkedő interfészeinknek köszönhetően optimális adatátvitelt élvezhet a tervezéstől kezdve egészen a rendszer üzembe állításáig.

Szoftver a rendszerszintű jelölési megoldás részeként

Szoftver

Szoftver

Intuitív módon használható, az Ön igényeire szabva. Az M-Print® PRO leegyszerűsíti az adatok importálását, módosítását és kezelését.

Jelölők

Jelölők

Konstruktív megoldás minden vezérlőszekrénnyel kapcsolatos alkalmazáshoz. A zsugorhüvelyektől a fémből készült jelölőkig.

Nyomtató

Nyomtató

Tintás vagy hőnyomtatás – ipari nyomtatórendszerek minden követelményhez. Tervezése során fél szemmel már a jövőt figyeltük.

Termékválaszték

M-Print® PRO

Teljes körű jelölési folyamat a berendezésekhez

Szisztematikus jelölésünk középpontjában az intuitív M-Print® PRO szoftver áll. Mindössze egyetlen szoftvercsomag szükséges ahhoz, hogy bármilyen alkalmazáshoz használható, az ipari szabványoknak megfelelő jelölési és címkézési rendszert alakítson ki. A jelölés, a nyomtatás és az adatátvitel egyetlen rendszerben való összefogása, a folyamatok egyedülálló megbízhatósága és hatékonysága valódi hozzáadott értéket jelent a berendezésgyártás terén.

M-Print® PRO eCAD

Stabilitás a tervezéstől az üzemeltetésig

Az M-Print® PRO eCAD segítségével a tervezési fázist követően digitalizálhatja a folyamatokat, így kiküszöbölheti a lehetséges hibaforrásokat, és átlátható áttekintést kaphat a panelről. A rendszer létrehoz egy adatfájlt, amely az összes releváns információt tartalmazza, ami a jelölők előállításához és a címkék nyomtatásához szükséges.

Weidmüller Configurator

A digitális tervezés ilyen egyszerű is lehet!

A Weidmüller Configurator (WMC) egy konfigurációs eszköz elektromos rendszerek problémamentes és biztonságos tervezéséhez, valamint teljeskörű megoldások beszerzéséhez és összeszereléshez.
Szabadítsa fel az automatizált gyártásban rejlő lehetőségeket a papírmentes gyártástól egészen az automatikus gyártásig – egyetlen eszközzel.

Teljes körű műhelymegoldások

Az egész világon támogatjuk a berendezésgyártókat, és ismerjük a kihívásokat, amelyekkel szembesülnek. Ezért jól átgondolt termékeket, valamint kiváló minőségű megoldásokat kínálunk Önnek a berendezésgyártás minden lépéséhez. Így hozunk létre hozzáadott értéket az Ön és ügyfelei számára. Használja ki a tapasztalataink által nyújtott előnyöket.

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

Teljes körű műhelymegoldások a Schaltanlagenbau Gormanns GmbH számára

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A szekrénygyártásban a szerszámok, a szekrény-infrastruktúra és a jelölőrendszer megválasztása közvetlenül befolyásolja a folyamatokhoz szükséges időt, valamint az elérhető minőséget.

Nagyobb termelékenység a műhelyben

80%-kal gyorsabb és biztonságosabb folyamatok

80%-kal gyorsabb és biztonságosabb folyamatok

Folyamatosan olyan termelékenységnövelő fejlesztéseken dolgozunk, amelyek felgyorsítják az időigényes munkafolyamatokat, például a mechanikai szerelést és a vezetékezést. Ilyenek például az alkalmazáshoz optimálisan kialakított szerszámok, jelölők és nyomtatók.

100%-ban kiváló minőség

100%-ban kiváló minőség

A legmagasabb szintű követelményeknek megfelelő, automatikus gépek, jelölők és nyomtatók: Ez a kitűzött célja a Weidmüller-nek már több mint 40 éve. A vonatkozó szabványoknak megfelelő tanúsítványok és engedélyek önmagukért beszélnek: ezek Németországban gyártott első osztályú termékek, amelyekben garantáltan megbízhat.

100%-ban megbízható tervezés

100%-ban megbízható tervezés

A Weidmüller a kábelelőkészítés, -feldolgozás és szisztematikus jelölés terén sokéves tapasztalattal rendelkező, megbízható partner, amelyben mindig megbízhat. Az adatok konzisztenciájának garantálásával csökkentjük a lehetséges hibaforrások számát, és az időigényes munkafolyamatok egyszerűsítésével növeljük az Ön termelékenységét.

Tanácsadás és támogatás