A decentralizált automatizálás moduláris alapja

A korszerű automatizálási megoldások egyre jobban decentralizáltak lesznek. Ennek eredményeképpen olyan elosztórendszerekre van szüksége, amelyek egyszerűen integrálhatók az általános automatizálási rendszerekbe, és az időigényes egyedi huzalozásnál hatékonyabban csatlakoztathatók. A rugalmasan használható elosztódobozainkkal megbízható, decentralizált jelátvitel és energiaátvitel végezhető egészen az IP67 védettségig - mindenhol, ahol ezekre a passzív elosztódobozokra szükség van.

Kiváló minőségű alapanyagok

Kiváló minőségű alapanyagok

A kiváló minőségű anyagok és a robusztus termékkialakítás megbízható csatlakozást, valamint jel- és energiaátvitelt biztosítanak.

Globális használatra tanúsítva

Globális használatra tanúsítva

Prémium szintű gyártóként a termékeinket globális szabványok és normák szerint tanúsítjuk.
Moduláris és sokoldalú

Moduláris és sokoldalú

Az egyedi tápellátás-elosztás moduláris házrendszere és a jelelosztás átfogó termékválasztéka

Termékválaszték

Érzékelő működtető dobozok jelátvitelhez

Minden formában és konfigurációval elérhetők, és speciális változatokat is kínálunk: ergonomikus érzékelő működtető M8 elosztók, M12 elosztók és EX-zónákban használható robusztus változatok.

  • Ez egypontos vezetékezéssel összehasonlítva gyorsabb és egyszerűbb passzív terepi vezetékezés
  • Az M12 elosztók, valamint különösen kompakt és könnyű M8 változatok széles választéka
  • A speciális logikai modulok a jelek közötti AND és OR kapus kapcsolatok létrehozását teszik lehetővé

FieldPower® elosztódobozok energiaátvitelhez

Az energia elosztása, kapcsolása és védelme – a FieldPower® áramsín-termékcsalád egyedi, sokoldalúan felhasználó megoldást kínál.

  • Gyors és hibamentes felszerelés: A kábelt az IDC technológiának köszönhetően mindössze csupaszolni kell, nem szükséges átvágni
  • IP65 védettségi szintű osztott tömítések, amelyek lehetővé teszik az előszerelt kábelek használatát
  • 40%-kal csökkentheti a beszerelési költségeket, mivel a kábeleket a zárt kábelvédő csöveken kívül lehet vezetni

Változó energiaelosztás a gyors és biztonságos csatlakozáshoz

Változó energiaelosztás a gyors és biztonságos csatlakozáshoz

Ez egy YouTube-videó. A videóra kattintva Ön elfogadja a Google/YouTube adatvédelmi szabályzatát és felhasználási feltételeit . Ön elfogadja a mi Adatvédelmi szabályzatunkat is.

A sokoldalú rendszerek intelligens csatlakozástechnológiát igényelnek. Az innovatív FieldPower® modul egyesíti a párhuzamos gyűjtősínrendszerek és a szabványos körkábelek előnyeit az áramellátás, a jelek és az adatok rugalmas és biztonságos elosztása érdekében.

A dugaszolható, csupaszolás nélküli csatlakozás különösen egyszerűvé és biztonságossá teszi a kábelre történő felszerelést. A 0,5–10 mm² átmérőjű kimeneti vagy bemeneti kábelek „PUSH-IN” érintkezőkkel csatlakoztathatók.

Letöltések

Letölthető információkat biztosítunk Önnek elosztódobozainkról. Töltse le termékkatalógusunkat az érzékelő-működtető kábelezéséről és a kör alakú csatlakozókról vagy az energiaátvitelhez használatos FieldPower® elosztódobozok termékkínálatának áttekintését, hogy pontosan az Ön igényeinek megfelelő elosztódobozt megtalálhassa.

Tökéletes kiegészítők

Tanácsadás és támogatás

Varga István

Műszaki szaktanácsadó